BLACKMORE'S NIGHT с ново лирик-видео към "Greensleeves"

14 яну 2023, 11:39 ч. 522 / 5 0
пред./следв.

   Изминават 25 години от появата на дебютния албум на BLACKMORE'S NIGHT "Shadow of the Moon".

   Въпреки вече доста богата дискография на проекта на Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE) и Candice Night, творбата от 1997-а се смята от мнозина за най-доброто им произведение. Юбилеят му ще бъде отбелязан със специално издание, което ще се появи на 10 март чрез "earMusic". Материалът е ремиксиран и ремастериран от оригиналните ленти.

   След заглавното парче BLACKMORE'S NIGHT представят лирик-видео към осъвременената версия на още една от песните - "Greensleeves". Може да го гледате чрез плейъра по-долу:

 

blackmores night - shadow of the moon 25 anniversary edition.jpg

още за:

Blackmore's Night


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".