Благотворителен концерт на RANDOM STATION и FOUR OF A KIND на 24.08 в София

19 авг 2012, 09:05 ч. 145 / 1 3
пред./следв.
FOUR OF A KIND е група, създадена от четирима приятели, с цел да помогнат своя другар Иван, който се нуждае от сложна операция на раменната става и ключицата вследствие от тежка катастрофа и има спешна необходимост от финансова помощ за своето възстановяване. От там идва и името на групата. Стилът на музиката е блус рок/алтърнатив/гръндж, като в началото момчетата свирят предимно кавъри на THE DOORS, Jimi Hendrix и SOUNDGARDEN. След първия си концерт в клуб "Swinging' Hall", заедно с групата MOTELTV, събират малка, но не и незначителна част от необходимите средства за операцията, поради което решават да продължат с благотворителните изяви, докато се съберат всички необходими финанси. След като започват да свирят заедно изникват различни идеи и музикантите започват да пишат и авторска музика, която тепърва ще бъде представена пред публика. Всеки, който желае да подпомогне каузата, може да рок-бар "Адамс" в София на 24 август. Там, от 21:00 ч., FOUR OF A KIND и RANDOM STATION ще направят втория благотворителен концерт за Иван.
FOUR OF A KIND, RANDOM STATION
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Maniac 22.08.2012 07:51:53 отговори + 0 0
5 за Иван и 5 за изпиване - смях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дарител 22.08.2012 07:50:27 отговори + 0 0
Най-подходящото място! (сЪрказЪм!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.08.2012 21:51:55 отговори + 0 0
Браво за инициативата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".