Благотворителен концерт на "RockSchool" на 12 март в София

5 мар 2017, 19:05 ч. 1177 / 5 1
пред./следв.

   На 12 март (неделя) в голяма зала на столичния клуб "Mixtape 5" ще се състои още един от вече традиционните благотворителни "RockSchool" концерти, на които ученици, банди, учители и "всички останали приятели на каузата" ще "споделят радостта, която музиката щедро дарява на всички, докоснали се до нея".

   Събраните приходи ще бъдат използвани за уроци на деца от домове за сираци и други хора в неравностойно положение. Всеки, който иска да подари урок, е поканен на концерта. Началото е в 18:00 ч., входът ще струва 5 лв.

 

още за:

Rockschool


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BUG 6.03.2017 17:30:52 отговори + 1 0
Чудя се защо всички статии в werock имат повече палци надолу, отколкото палци нагоре? Толкова ли ни е скапана сцената, толкова ли скапани хейтъри сме ние, че чак и благотворителни концерти за деца от домове вече оплюваме? Или има бъг в сайта, дано третото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".