Благотворителният мото-събор в Побит камък за Габриела Ангелова е тази събота

10 апр 2018, 09:50 ч. 2092 / 11 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тази седмица - в съботния ден - 14.04, ще се проведе поредното благотворително мероприятие, организирано от мотоклуб "Калашниците-МСС".

На 20 км от столицата, в природен парк "Побит камък", до с. Нови хан, ще се куфее под звуците на хеви метъл титаните "METALLICA", пресъздадени от пловдивската банда "ZUUM".

Програмата на рок партито ще бъде допълнена с водосвет, изпълнен от Протойерей Серафим Янев, съдържател на Кремиковския манастир.

През целия ден, от сцената на "Калашниците", ще звучат парчета на любимите рок банди на всички, от баровете и кетъринга ще се лее студена бира, а от скарите ще цвърчат топлите мезета.

Както е заложено в целите на Калашниците, това парти ще положи началото на поредната благотворителна кауза за годината. Със събраните средства ще помогнем на малката Габриела Ангелова - на 1 годинка, с диагноза "Синдром на вродени аномалии, с предимно засягане на крайниците."

Време не остана, а партито както обикновенно е запомнящо се, със веселата атмосфера, която предлага.

Вземайте децата и.. чакаме се на Побит камък - 14.04.2018. :)

За повече информация: www.kalashnicite.com

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".