Blaze Bayley и JOHN STEEL с три концерта за промоция на съвместния им албум

28 авг 2014, 15:42 ч. 964 / 6 14
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската рок група JOHN STEEL и метъл звездата от IRON MAIDEN Blaze Baley ще разтърсят феновете на рока с три концерта у нас.

Те са млада българска група, която печели все повече почитатели както в страната, така и извън нея. Той пък е бивш вокал на една от най-добрите рок банди в света.

Blaze Bayley и JOHN STEEL разбраха, че съединението прави силата и когато става въпрос за рок музика. След като записаха заедно дебютния за българската банда албум "Freedom", сега ще го представят официално в градовете София, Пловдив и Варна.

Първата съвместна изява на бившия вокалист на IRON MAIDEN и рок групата JOHN STEEL на сцена ще бъде на 12 септември в СОФИЯ - клуб „Адамс“. Началният час на рок събитието в края на лятото е 21:00. Като първи на сцената ще излезнат група Rampart. И това е само началото! Билетите за събитието са ограничени и могат да се закупят от 01.09.14г. в Адамс бар (ул. "Врабча" 28 - до паметника "Левски", ул. „Ангиста“ 6, Ул.“Цар Самуил“ 103).

Голямото събитие, големият адреналин, голямата емоция и голямата промоция на съвместния албум FREEDOM на бандата с Blaze Bayley ще бъде на 13 септември в рамките на разтърсващия "PolineRooock Fest 2014" в Пловдив.

JOHN STEEL и Blaze Bayley ще се качат на сцената в 21:45 часа, а точно преди тях за рок настроението ще се погрижат от групите ANALGIN (BG), Assamblend (BG), PERFECT STRANGER (BG), KINGDRAGON (GR).
Третият концерт във Варна ще се състои на 29 септември, като подробности около събитието ще има съвсем скоро.

Официалната премиера на албума ще бъде на 5 септември в Пловдив, а мястото е клуб Полинеро. Музикантите ще представят дългосвирещия албум, а феновете ще могат да го чуят и закупят на уникалната промоционална цена, входа ще е свободен.

"Това е истински хеви метъл", категоричен е Бейли за работата си с българската банда.
Интересен факт е, че в последните две песни в албума се появява още едно име и то на един български певец. Това е Дилян Арнаудов, който е приятел на бандата от самото създаване дори имат и съвместно участие. Той затваря албума с две песни, които са добавени като бонуси. В момента Дилян живее в Англия и продължава соловата си кариера, като за него знаем големите му успехи с бившите си групи SJK, NEPHWRACK (UK) и други.

В концертите, които със сигурност ще ви оставят без дъх, ще вземат участие и споменатия Дилян Арнаудов и Боголюб Манич, който е титулярният вокалист на JOHN STEEL.

Друг интересен факт е, че музикантите обещаха част от продажбата на албума им да дарят на пострадалите в Мизия.

 



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The black corsair 6.09.2014 02:02:43 отговори + 1 0
http://youtu.be/dUnBStTegJQ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мое си мнение 31.08.2014 10:37:39 отговори + 1 0
Пичове, съвсем сериозно ви препоръчвам да чуете NEPHWRACK или по скоро записите им с Дилян - за мен Fall of Empires е страхотна песен, а възходящото легато което той прави, трябва да се чуе, за да му се повярва. А още, отделно, кавъра на Sounds Like a Melody на настоящата му група е супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 29.08.2014 09:42:08 отговори + 0 0
Във Варна да има такова събитие си е направо СЕНЗАЦИЯ от най-високо естество.Поздравления за организатора,Блейз и българските момчета от групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пламен 29.08.2014 09:08:04 отговори + 0 0
Стискам палци на Джон Стийл да си изиграят картите по най-добрия възможен начин.
Успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden2 29.08.2014 08:08:26 отговори + 0 0
Точно така колега maiden, мрънкачи и нищо друго.
Особено музикантите ми е направило впечатление, че се оплакват най-много, ама така като си накадърен музикант в България, с болни амбиции че си най - великия, пък никой не те забелязва и си оставаш най-великия само пред огледалото
е тогава няма как, седиш и плюеш анонимно във форумите, даже нямаш смелостта и името да си кажеш като плюеш. ПАЛЯЧОВЦИ и МРЪНКАЩИ СМЕШНИЦИ ей това сте.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 29.08.2014 07:48:45 отговори + 0 0
Мрънкаща паплач...това са българите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Phs 28.08.2014 21:29:23 отговори + 0 0
Дилян Арнаудов е по-добрия вокал, въпреки популярността на Блейз. Едно елементарно изслушване на албумите му с SJK е достатъчно за да се увери човек. А за Потресения, ако не познава добре БГ сцената просто да подминава новините и да не пише глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pennywise 28.08.2014 21:14:09 отговори + 0 0
Потрес, Потрес x2 и така нататък потреси...
нямам нищо общо с човека и лично не го познавам, просто го знам от около 15 години като вокал на SJK... слушал съм го на живо и знам какво може... радвам се, че сте провели толкова "задълбочена проверка", за да обогатите музикалната си култура и вече да не сте в категорията "никУму"... няма нужда да ми благодарите!
Аман от такива, дето даже да не са чули нещо - считат, че се изказват компетентно за него!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 28.08.2014 19:27:48 отговори + 0 0
СпецЕално за потреси и малоумнЕци сЕкви:
„Ние сме една некадърна групичка и ще подрънкаме тук-там по мазетата. Ще ни пее един дришо от Англия, опитвАл се е в некви Мейдън - неизвестни дървета. Ще си играят на караоке и разни безизвестници с нас. Издаваме албум, но мани таа работа! Всичко е куцо и ние всички сме сакати. Извинете!“
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Потрес х2 28.08.2014 18:33:59 отговори + 0 0
След толкова известни имена, нарцис до нарциса, на човек не му остава нищо друго освен да се самоубие ритуално на 12-ти. Аман! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Потрес 28.08.2014 17:56:18 отговори + 0 0
Pennywise - 2014-08-28 16:30:05
не е неизвестен "никУму"... надявам се, че е неизвестен само на г-н/г-жа/г-ца Потрес...

След задълбочена проверка се оказа, че родителите и няколко човека наричащи го приятел го познават - дори лично! Адамса и емиграционните в Англия са чували за него също!
Моля за извинение! Известен е!

Аман от нарциси!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 28.08.2014 16:59:44 отговори + 0 0
Да викнат Макс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pennywise 28.08.2014 16:30:05 отговори + 0 0
не е неизвестен "никУму"... надявам се, че е неизвестен само на г-н/г-жа/г-ца Потрес... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Потрес 28.08.2014 15:54:05 отговори + 0 0
Големите звезди ще забиват и представят гоемия албум в големия Adams bar, а още по големия и неизвестен никуму вокал член на некви банди затваря албума...

Кой ги пише тези оСмукани глупости???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".