Blaze Bayley планира нов студиен албум за март 2021 г.

13 яну 2020, 22:06 ч. 555 / 7 1
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN и WOLFSBANE Blaze Bayley съобщи, че вече композира материал за следващия си дългосвирещ албум заедно с китариста Chris Appleton. Творбата е все още в ранни стадии на развитие, като е планирана за издаване през март 2021 г.

   Преди това - през април ще излезе още едно концертно DVD на Blaze - "Live in Czech", което е записано през миналата есен в Бърно. През септември тази година ще бъде преиздаден дискът от 2002-ра "Tenth Dimension" - допълнен с бонуси и с нов артуърк.

 

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stewie Griffin 14.01.2020 13:59:10 отговори + 5 1
Блейз е голям симпатяга и има уникалната способност да звучи фалшиво дори и в студиен запис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".