Blaze Bayley с нов видеоклип - "Endure and Survive"

10 фев 2017, 16:03 ч. 573 / 3 1
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley ще издаде новия си студиен албум "Endure and Survive" на 3 март чрез "Blaze Bayley Recording". Творбата е директно продължение на "Infinite and Entanglement" от 2016-а и втора част от планирата трилогия на певеца. Излизането на диска ще бъде подкрепено с голямо световно турне от 120 концерта между февруари и август. По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към заглавната песен от албум:

 

 

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kalata 10.02.2017 17:14:08 отговори + 5 4
Добра песен Блейз
Вижда се и се чува че си научил много от престоя си в Мейдън .
Мелодията на песента си я бива

Всъщност, тази трилогия от албуми на Блейз може да се окаже много добра за него . Предишният албум от 2016г. има наистина много яки песни, със мелодии напомнящи за Мейдън а сега и този албум дано съдържа още готини парчета Последната 3-та част сигурно ще излезе през 2018г.

Все пак, мисля че, Блейз няма как да направи по-хубави албуми някога от двата със Мейдън - The X Factor и Virtual XI
Невероятни албуми със едни от най-мелодичните парчета на Мейдън !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".