Blaze Bayley ще запише концерти във Франция за предстоящо DVD

11 май 2018, 07:30 ч. 443 / 1 1
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley ще запише двата си концерта в Нанси, Франция на 25 и 26 май за бъдещо лайв CD/DVD. Събитията ще са специални, тъй като първата вече певецът ще изпълни сетлист, избран чрез гласуване от феновете, а втората ще бъде посветена на албумите от трилогията "Infinite Entanglement".

   Актуалният албум на Bayley и последен от поредицата - "The Redemption Of William Black" - излезе на 2 март.

 

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 11.05.2018 19:03:33 отговори + 0 1
Колцина биха дали пари за концертно DVD на Бейли? Не повече от една талига хора, според мен. То, големите групи не могат да продадат подобно нещо, че да си струва усилията, пък какво остава за този юнак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".