BLIND GUARDIAN планират да са готови с новия си албум към края на май 2014 г.

18 окт 2013, 15:09 ч. 207 / 2 0
пред./следв.
Фронтменът и лидер на BLIND GUARDIAN Hansi Kursch разпространи подробно съобщение, в което описва настоящата ситуация около бандата и бъдещите й планове. Двегодишната концертна пауза на "Бардовете" ще приключи през месец май 2014-а с шоу в родната им Германия. До края на същия месец би трябвало BLIND GUARDIAN да са готови и с продукцията на предстоящия си нов студиен албум. Hansi все още се колебае дали творбата да е концептуална или не, заглавията на някои от песните в нея са "Encrypted Time", "Holy Grail", "Winter's Coming", "Prophecies" и "Outcast". Писането на материала е почти завършено, предстоят записите.
Blind Guardian


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".