BLIND GUARDIAN пускат видеоклип към песен за видеоигра

1 дек 2016, 22:22 ч. 692 / 2 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате видеоклипа на BLIND GUARDIAN към песента "Children of the Smith". Парчето е включено в саундрака към видеоиграта "The Dwarves"

   Както вече ви съобщихме, догодина BLIND GUARDIAN ще издадат лайв албум, а почти безкрайно отлагания им оркестрален албум ще се появи, "може би", през 2018-а.

 

 

dwarves-blind-guardian-game



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 2.12.2016 11:44:38 отговори + 0 2
Е да- малко попреувеличих за да си подчертая разочарованието от последните четири албума. And Then There Was Silencе е добра, макар и да не я смятам за нещо върховно в сравнение с по-старите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 2.12.2016 08:07:49 отговори + 0 3
Първата им добра песен от Nightfall насам ... (след него и една песен не харесвам)- ЕЙ ТОВА ИСКАТ ХОРАТА БЕ!!! Айде сега един албум в ТОЗИ стил!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 2.12.2016 09:07:54 + 4 0
Значи току що погреба And Then There Was Silencе...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".