BLIND GUARDIAN с лирик-видео към първия сингъл от оркестралния си албум - "Point of No Return"

6 сеп 2019, 19:05 ч. 1296 / 3 10
пред./следв.

   Както знаете, германските метъл "бардове" BLIND GUARDIAN (в случая - BLIND GUARDIAN'S TWILIGHT ORCHESTRA) ще издадат дългоочаквания си, дълго планиран и дълго записван (както и много амбициозен) оркестрален албум "The Legacy of the Dark Lands" на 1 ноември. Дискът е базиран на фентъзи романа "Die Dunklen Lande" (Тъмните земи).

   Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалното лирик-видео към първия сингъл. Композицията се нарича "Point of No Return".

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГъзтаГора 17.09.2019 23:36:25 отговори + 0 0
Това сега с Tales from the twilight world ли да го сравнявам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cenobite 12.09.2019 09:35:27 отговори + 2 1
Тези пичове явно съвсем са изпляскали с възрастта. Жалко. А на времето тази банда беше перфектен хеви/спийд/пауър образец. Follow the Blind изкъртва!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 10.09.2019 11:13:06 отговори + 3 2
Ми то оркестралните партии са като китарните партии от албумите им след 1998, т.е. доста разнообразни и сложни. Но както пише и друг човек тук, те станаха известни с албумите си до 1998г, така че нищо ново. Всеки може да замени китарите с оркестрации, но като няма хубави мелодии и хващащи припеви, просто не става. Очаквах нещо в стила на песента "Lord Of The Rings" от третия им албум, а получаваме бозата от последните 20 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

B.G. 9.09.2019 21:18:36 отговори + 5 2
Очаквах много от този албум, но това надминава всякакви очаквания... До момента не е имало и създавано хорово творение с такъв размер... Това са сякаш хиляди хора... Дори е трудно да се повярва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 9.09.2019 14:23:35 отговори + 2 0
Очаквах много повече, явно оркестрацията ще им е за сметка на китарите в албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


птеродактил с ориз 9.09.2019 15:31:58 + 2 0
Логично. Това все пак им е ОРКЕСТРАЛНИЯ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 9.09.2019 15:33:57 + 1 0
... на предния коментар:

Това все пак е оркестралния албум, дето го готвят сигурно вече 20 години. Съмнява ме изобщо да има китари в него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUndeado 7.09.2019 11:58:09 отговори + 13 9
Тра-ге-ди-яяяяя... Не знам защо в кариерата на всяка група идва момент, в който като са придобили достатъчно популярност се захващат с филхармонии, оркестри и темподобни. Феновете които са ги направили известни са ги слушали и харесвали БЕЗ такива изцепки. Явно почва да ги гони снобизма и чувство на неудовлетвореност. Ще пишем опери, филмова музика и незнамкакво си. Жалко. AC/DC, Motorhead и една камара групи пълнеха и продължават да пълнят стадионите и без опери, оперетки и оркестърчета. До ,,Nightfall in Middle-Earth'' Guardian ми бяха любима група, но от тогава до сега са станали толкова бозави че чак не ща да ги слушам. И няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВТФ 7.09.2019 09:26:31 отговори + 9 7
Каква е таз боза? Като си помисля, че сигурно ще има и метализирана версия, и оркестрална версия на оркестралната, и инструментална версия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 6.09.2019 20:56:57 отговори + 12 3
Добре, има надежда да е вълнуващо! Но това ли е заместило дълго замисляната творба по Властелина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".