BLIND GUARDIAN започват предпродукция за нов албум през този месец

25 яну 2020, 10:30 ч. 606 / 5 1
пред./следв.

   Германските метъл "бардове" BLIND GUARDIAN споделят в скорошно интервю, че през този месец ще влязат в студио, за да започнат предпродукцията на следващия си албум.

   Планира се същинските записи да стартират около април. Фронтменът Hansi Kursch коментира, че докато той е бил зает с довършителните работи около появата на оркестралния албум на групата "Legacy of the Dark Lands", останалите музиканти са събирали идеи за материала за нов диск.

   През есента бъдещата творба би трябвало да бъде миксирана, а издаването ѝ може да се очаква в началото на 2021 г.

 

още за:

Blind Guardian


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Low 27.01.2020 10:39:58 отговори + 1 0
Много добре. Дано да е нещо смислено и с вдъхновение. Че последните 20+ години само на задна скорост движат Гвардейците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".