BLOODBATH напредват с работата по предстоящия си албум

20 фев 2014, 21:43 ч. 222 / 9 2
пред./следв.
Дет метъл супергрупата BLOODBATH съобщава, че има готови 10 песни за следващия си дългосвирещ албум и през март ще започне записи на ударните партии. След раздялата с Mikael Akerfeldt в момента BLOODBATH нямат официално обявен нов фронтмен, но такъв вече е избран. На този етап от бандата разкриват единствено рождената му година - 1971-ва. Това изключва редица вокалисти, за които се носеха слухове, че ще поемат микрофона в BLOODBATH и доста стеснява вариантите. Скоро вероятно ще дойде и официалният анонс.

 

още за:

Bloodbath


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


funeral frog 21.02.2014 22:44:20 отговори + 0 0
обложката е слабичка, но най-вече дразни жълтото лого. защо по дяволите са го сменили? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eaten 21.02.2014 13:48:10 отговори + 0 0
Хаха, велика обложка. НМ-2-ката и логото, всичко е proper oldschool. Авторът на статията да каже кои варианти са му стеснили и кои редици вокалсти отпадат, ако може пак със същия авторитетен и информативен тон като в новината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".