BLUE OYSTER CULT издават последния си албум през април, вижте видеото "So Supernatural"

8 фев 2024, 08:03 ч. 330 / 17 0
пред./следв.

   Легендарната американска рок група BLUE OYSTER CULT отбеляза 50-годишнината от издаването на първите си два албума през 2022-ра и 2023-а. Сега бандата се подготвя за "нова глава в кариерата си" с издаването на диска "Ghost Stories". Той ще излезе на 12 април от "Frontiers Records" и ще бъде последен и след него BLUE OYSTER CULT няма да записват повече музика.

   Новият албум ще съдържа преработени песни от периода 1978-1983 г. с изключение на парчето "If I Fell", създадено през 2016 г. Ще бъде включен и единственият известен запис с изпълнението на концертната класика "Kick Out the Jams", кавър на MC5. По-долу ще намерите траклиста, обложката и създаденото с изкуствен интелект видео "So Supernatural".

01. Late Night Street Fight
02. Cherry
03. So Supernatural
04. We Gotta Get Out Of This Place
05. Soul Jive
06. Gun
07. Shot In The Dark
08. The Only Thing
09. Kick Out The Jams
10. Money Machine
11. Don't Come Running
12. If I Fell
13. Roadhouse Blues (bonus track Japan)

 

blue oyster cult 2024 - ghost stories

blue oyster cult

още за:

Blue Oyster Cult


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".