БНТ 2 ще излъчи благотворителен концерт за Украйна с WITHIN TEMPTATION, IMAGINE DRAGONS и др. тази вечер

27 мар 2022, 17:39 ч. 1213 / 6 1
пред./следв.

   След по-малко от половин час - в 18:00 тази вечер, 27 март, по БНТ 2 ще бъде излъчен международният благотворителен концерт "Save Ukraine. Stop War" в помощ на намиращата се повече от месец във война с Русия Украйна.

   Събитието се организира от обществената телевизия на Украйна, излъчва се от Полската обществена телевизия и се осъществява с подкрепата на министерството на външните работи на България. Участват нидерландските симфометъли WITHIN TEMPTATION, американската поп рок група IMAGINE DRAGONS, украинската рок банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ и др. "Спасете Украйна. Спрете войната" е надсловът на лайв събитието, събраните средства от което ще бъдат в помощ на хуманитарната криза в Украйна следствие на руската инвазия, започнала на 24 февруари.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 28.03.2022 12:44:35 отговори + 3 2
Изгледах целия телетон. Повечето изпълнители изглежда пееха от вкъщи или от домашно студио. Within Temptation изпълниха баладата Whole World Is Watching, която беше подходяща за събитието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".