BON JOVI издават албума "Forever" през юни, вижте видеото "Legendary"

14 мар 2024, 14:59 ч. 785 / 78 8
пред./следв.

   Американските хард рок легенди BON JOVI ще издадат 16-ия си албум "Forever" на 7 юни чрез "Island Records". С диска групата ще отбележи 40-годишния си юбилей, като по дигиталната тв-услуга "Hulu" ще бъде пуснат и 4-сериен документален филм за историята на бандата със заглавие "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story".

   По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към първия сингъл от бъдещия албум. Песента се казва "Legendary". Режисьор е Dano Cerny. Траклист и обложка:

01. Legendary
02. We Made It Look Easy
03. Living Proof
04. Waves
05. Seeds
06. Kiss The Bride
07. The People's House
08. Walls Of Jericho
09. I Wrote You A Song
10. Living In Paradise
11. My First Guitar
12. Hollow Man

 

bon jovi - forever

bon jovi - live in sofia

още за:

Bon Jovi


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ййбр 16.03.2024 03:03:14 отговори + 0 0
Джонито беше заедно с Брет Майкълс на откриването на Индикар сезона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUndeado 15.03.2024 22:16:42 отговори + 2 1
Тико Торес-царя на правия ритъм! Тия и още 60 албума да издадат , Тико няма да се научи да свири, язък за ръкавиците. А после някой се смеят на Ларс-а че бил слаб.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 15.03.2024 20:46:43 отговори + 4 1
За мен най-добрият период на Bon Jovi е между "Slippery When Wet" и "These Days", а най-добрият им албум изобщо - "New Jersey". След това страшно зависи от песента. Чух парчето - безлично ми идва. Обаче това, че музикално са се поизчерпали, няма нищо общо с това, че Джон изгони Самбора. Първо, и преди това не бяха цъфнали и вързали. И, второ и по-важно, как да търпи алкохолизирания му задник, който преди години дори си позволи да кара къркан и с превишена скорост с децата на Чарли Шийн на задната седалка (тогава Ричи излизаше с бившата жена на Шийн)? Бон Джоуви поне си има принципи. Самбора, макар и на младини да има емблематични сола в групата, вероятно с годините стана най-големия мързеливец в нея. Че и беше казал, че Bon Jovi без него не били Bon Jovi - смях... И с него, и с Дейв Сабо, който първо е свирил с бандата, преди да създаде Skid Row, и ако ще и китарист с маска на Дарт Вейдър да имаха, Bon Jovi си остава групата на Джон Бон Джоуви. А че сегашните им неща са много по-слаби от старите, е ясно на всеки и за това има доста причини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 15.03.2024 16:43:17 отговори + 4 1
Още преди напускането на Ричи вече бяха изпаднали в безидейност - Crush наистина имаше силни песни освен пълнежа, но следващите албуми са зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бивш фен 15.03.2024 15:27:20 отговори + 5 1
Супер зле. Звучи тотално плоско, безлично, както последните им неща.
Направо се излагат, а на времето бях доста добра банда.
Дали напускането/ изгонването на Ричи е причината, дали се изтощиха, дали следят някакви нови критерии ..., не знам. Но тотално потъпкват името на бандата и това което са градили през годините.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Разбирач 14.03.2024 15:55:54 отговори + 14 4
Няма Ричи - няма Бон Джови. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

R. Sambora 14.03.2024 15:20:28 отговори + 19 7
Bon Jovi бяха страхотни до 1995 г. После всичко стана безлично. Съжалявам хората, които ги свързват с "It's My Life" и нещата след 2000 г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 14.03.2024 18:17:35 + 11 0
И въпреки това, "Crush" е великолепен албум. Може би последният с редица прекрасни парчета. "It's My Life" не е най-силното сред тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".