BON JOVI сбъднаха мечтата на 50 хиляди българи

15 май 2013, 03:05 ч. 2418 / 64 127
пред./следв.
Вече всички сте разбрали, че шоуто на титаните от Ню Джърси беше прекратено преждевременно заради проблеми с гласа на Jon. Това се случи, след като до този момент групата бе сътворила първокласно двучасово шоу, за което повечето от нас едва ли някога са дръзвали дори да мечтаят. И тъй като в "Metal Katehizis" не сме особено силни в медицината, ще се въздържим от поставяне на диагнози и даване на компетентно мнение по въпроса, а просто ще ви разкажем за убийствения концерт на BON JOVI в София.

   Всичко започна по план: в 19:30 ч. на умопомрачаващата като размер и дизайн сцена се качиха момчетата от D2, които имаха нелеката задача да подгреят публиката за не кой да е, а за една от най-значимите групи в музиката изобщо. D2 се справиха повече от добре с начинанието и едва ли оставиха някой все още недоволен от избора именно те да открият вечерта. Концертът им започна с хита "100 години" и продължи с добре познатите "Cherry Tree", "Тук и сега", като музикантите представиха и няколко чисто нови парчета. Дидо, който е изключителен вокалист и фронтмен, сподели, че групата никога не е свирила пред такава огромна тълпа, но не личеше това да ги притеснява особено. D2 забиха доста солидно и като свирене и като присъствие на сцената, а кулминацията на 40-минутното им шоу беше в неговия край, когато изсвириха може би най-големия си хит "Не мога да спра да те обичам". Като гост вокал се изяви Ники от Торнадо, който след леко колебливо начало ни отвя с кристално чистите си височини, а публиката взе дейно участие на припева.

   Малко преди 20:30 ч. на големите екрани от двете страни на сцената се появи надпис "25 minutes to showtime" и действително, концертът на BON JOVI започна точно в 20:50 ч. с "That's What the Water Made Me" от последния албум на групата. Най-после тези 50 хиляди, изпълнили до максимум националния стадион, дочакаха да видят любимците си на живо в София. Хората се бяха стекли от цялата страна, чуждестранните гости също не бяха никак малко, имайки предвид, че София е единствената дата на Балканите в турнето на BON JOVI. Впечатляваща е твърде слаба дума за описание на сцената. Най-общо казано сцената представляваше предницата американски автомобил от преди около 30 години (какъвто юбилей има групата през 2013-а), но в гигантски мащаб, разбира се. Светлинното шоу и визуализациите бяха умопомрачителни, а звукът бе просто перфектен. Няма как да очакваме нещо различно от група от този калибър все пак. Последваха осемдесетарските класики "You Give Love a Bad Name" и "Born To Be My Baby", който значително повишиха градуса на настроението и публиката започна да взима все по-дейно участие в шоуто. Не е за вярване с каква лекота BON JOVI те омагьосват! На моменти осъзнаваш, че всъщност много би искал да пееш и да подскачаш, но се улавяш застинал на място, втренчен невярващо към случващото се на сцената. Класата на BON JOVI просто е респектираща. Всички епитети, които могат да се използват по отношение на музикалното майсторство на групата, биха звучали като клише, за това пропускаме тази част. Jon Bon Jovi. Господи, какъв фронтмен! Изключително трудно е да отместиш погледа си от него. Обсебващата му харизма неслучайно е една от съставките на меко казано гигантския успех на групата. Jon е на 51 г. и действително, не пее както когато е бил на 31 (периода "Keep the Faith"), но лъчезарното му излъчване компенсира пренебрежимите неточности. Очевидно контактът с българската публика му достави огромно удоволствие и непринудената му широка усмивка бе доказателство за това. Останалите от групата също много се забавляваха, като най-активен беше клавирният виртуоз David Bryan. Което не би било така, ако в София с BON JOVI беше дошъл Richie Sambora. За съжаление неговото отсъствие се усещаше. Колкото и добри китаристи и беквокалисти да са Phil X и Bobby Bandiera, не са в състояние дори да доближат класата на оригинала. И двамата се представиха великолепно, но беше очевидно, че са на гости, докато Richie би бил като вкъщи. Така или иначе, пожелаваме му скорошно решаване на каквито проблеми са го налегнали и очакваме и него следващия път.

   Концертът продължи с някои по-нови песни, като беше явно, че ентусиазмът на публиката леко спадна. Това продължи само до началния бас на "Keep the Faith", когато целият стадион избухна. Музикантите изсвириха удължена версия на песента, като вмъкнаха част от "Sympathy for the Devil" на THE ROLLING STONES, a в края на изпълнението David, Phil и Bobby направиха виртуозни сола. За следващите няколко песни Jon взе акустичната си китара и се премести на малка сцена, изнесена навътре в публиката. Особено впечатляващо беше изпълнението на "I'll Be There for You", когато стадионът бе озарен от светлините на хиляди мобилни телефони (да, хората вече не палят запалките си по време на баладите…), а Jon наметна на гърба си българския трибагреник. Последвалата "Bed of Roses" бе меко казано епична и всъщност се оказа последната, която Jon успя да изпее на познатото високо ниво. Още на следващата "Who Says You Can't Go Home" по време на припева той се обърна към музикантите зад себе се, каза им нещо и те подхванаха вокалите до края на песента. "In These Arms" бе изпята от David Bryan, докато Jon слезе зад сцената, явно опитвайки се да намери решение на проблема. Все пак той отново се появи за "Livin' on a Prayer", чието изпълнение можем да наречем компромисно, предвид обстоятелствата, Очевидно бе, че Jon се мъчи. Огромното разочарование беше изписано на лицето му и му беше невъзможно да го прикрие. След края на песента той обяви, че гласът му просто е изчезнал, вероятно поради някаква алергична реакция, и че за него е невъзможно да продължи концерта. Със сигурност на него тази ситуация му бе много по-неприятна, от колкото на публиката, която прояви разбиране и аплодира мощно любимците си. Все пак концертът завърши с една последна "Wanted Dead or Alive". Нямаше поклон пред публиката, нямаше бис. Явно Jon прие ситуацията изключително тежко и побърза да се прибере зад сцената без повече обяснения и оправдания, което му прави чест, разбира се.

   Въпреки ненадейния си край, BON JOVI изнесоха смазващо шоу, което дълго ще се помни. Положителните емоции тотално удавиха последните няколко минути и неприятната ситуация, останаха само незабравимите моменти. Надяваме се, че страхотната българска публика няма как да е оставила музикантите безразлични и те ще ни се реваншират съвсем скоро, защо не и с Richie Sambora на борда. Ето и пълният сетлист от концерта на BON JOVI в София:
01. Thаt's What the Water Made Me
02. You Give Love a Bad Name
03. Born To Be My Baby
04. Raise Your Hands
05. Lost Highway
06. Captain Crash & the Beauty Queen from Mars
07. It's my Life
08. Because We Can
09. What About Now
10. We Got It Going On
11. Keep the Faith / Sympathy for the Devil (THE ROLLING STONES cover)
12. When We Were Beautiful
13. I'll Be There for You
14. Bed of Roses
15. Runaway
16. We Weren't Born To Follow
17. Who Says You Can't Go Home
18. In These Arms
19. Livin' on a Prayer
20. Wanted Dead or Alivе
Яни


   В галериите ни може да разгледате и своевременно качени снимки от концерта на BON JOVI в София.

Bon Jovi live in Sofia
Bon Jovi live in Sofia
Bon Jovi live in Sofia


Коментари   (127)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D 20.08.2013 14:58:16 отговори + 0 0
Нямам думи...толкова мъртви души има тук, Гогол явно е написал великото си произведение за дребнави и жалки хорица като тук намиращите се хейтъри. Много мога да кажа, ама не си заслужава да си хабя енергията за вас. А тая Верка...замисляла ли си се, мойто момичИ, че миризмата на джибри е от теб? Щом си я усещала и в Diamond Circle, и на 50 метра по-нататък, очевидно ще да си я носила със себе си, а не те е лъхало от Джон...
Смешни и жалки сте. И заради такива като вас, на които нищо и никога не им е наред, ще потъваме все по-надолу /ако има закъде повече, де/. Концертът беше вълшебен! А на тоя, дето все повтаря, че нямало контакт с публиката, нека ходи по хардкор концерти - там барем вокалът направи stage diving и осъществи челен контакт с него, че да е доволен...Явно разбираш твърде буквално нещата с контакта, мой човек...
Bon Jovi са и ще останат професионалисти. Джон се оттегли с достойнство, а тези, които искат поклони, да се замислят КОИ СА и че по-скоро те трябва да се кланят на велики музиканти като Jon & Co. И какво, по дяволите, правехте на този концерт??? Бяхте там, за да събирате материал за анализ ли? За да дълбаете после и да показвате дребнавости от сорта на кой билет колко струвал и как концертът трябвало да продължи 2 часа и една минута, а той бил само 2 часа?!! Още не мога да се начудя, че изобщо съществуват такива люде! Аз лично вече никога няма да съм същата, душата ми се препълни от емоции, но ще искам още и още! Нещастници и хейтъри, научете се да се радвате на хубавите неща, а не да търсите кусури във всяко нещо! Научете се да извличате хубавото дори и от лошите моменти - така ще направите своя живот малко по-свеж, а и този на останалите около вас няма да е утежнен от присъствието ви! Ако не можете да го сторите /а имам силните подозрения, че това е така/, тогава си пропълзете обратно в дупчиците и не пречете на другите да усещат пулса на Живота - да, с главно Ж!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

щш'юш?ОП 23.06.2013 22:51:00 отговори + 0 0
яко и мс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2013 17:13:02 отговори + 0 0
Pepi, що питаш като сам си отговаряш на въпросите, бе пич, дори не помниш на дрога ли си бил или на алкохол...нищо чудно да си бил на некоя чалга скука, докато си се боцкал .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pepi 1.06.2013 22:00:31 отговори + 1 0
Концертът беше скучен, вие сте отворени, казвайте защо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pepi 1.06.2013 21:38:42 отговори + 0 0
Нищо не разбрах, алкохол ли, дрога ли, само знам, че концертът беше слаб. Така че , май всички сте много отворени, давайте конкретно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samael 30.05.2013 17:14:35 отговори + 0 0
съгласен съм, но аз не съм фен на групата и не съм запознат с екипа им...появява се някой в медия и започва да обяснява некви неща....предполага се , че като е там тези дето са го викнали да го покажат са проверили кой е и откъде е....просто е несериозно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 30.05.2013 10:06:12 отговори + 0 0
Г-н samael,
Ако позволите - един коментар от нас

Не необходимо да сме в близки отношения например с Iron Maiden, за да знаем, че Rod Smallwood е техният мениджър. Дори той да не беше толкова известна и популярна фигура, дори мениджърът на Maiden да стоеше в полу-сянка, съвсем не е необходимо да се разсъждава много, за да се види от самолет, че Били Ферос е тотален лъжец, фантазьор и измамник. Очевидно е.

Ако пък ви е необходимо нещо повече от логически доказателства и официално изявление на българския промоутър, че Ферос е измамник, то във форума ни има такова.
Ферос е копирал снимка от страницата на Чуждестранния легион, която е от първата война в Залива (1991) и на която Легионът завзема града и летището Ас-Салман.
За същата снимка Ферос твърди, че той присъства на нея и Легионът спасява деца от горяща сграда в Багдад.

Открийте несъответствията
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

samael 30.05.2013 09:49:59 отговори + 0 0
а ти в колко близки отношения си с екипа на Джоуви, че си толко наясно кой е и кой не е измамник? все тая ...и ето един поздрав от мен с по-долната новина..па ако щеш вярвай )))

Американският рок музикант Джон Бон Джоуви се отказва от хонорара си за концерта в Мадрид, който ще изнесе на 27 юни, защото се опасява, че заради икономическата криза в Испания мнозина негови почитатели не биха могли да си купят билет на пълната му цена.

След решението на рок звездата билетите за концерта спаднаха и на цени от 18 до 39 евро бяха разпродадени веднага
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2013 14:41:10 отговори + 0 0
Samael на колко години си, че си повярвал на оня очевиден измамник, че е мениджър на Бон Джови????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.05.2013 08:53:04 отговори + 0 0
Верче, ти още ли си жива, бе, мислехме си тука, че вече си се удавила в некое буре с ракия...иначе, браво на тоя твой колега, предай му поздрави от нас.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Вера Донева 21.05.2013 12:10:45 отговори + 0 0
Имам един колега алкохолик, Сашо се казва, и той като прекали и почва да хрипти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петя Иванова 21.05.2013 10:32:03 отговори + 0 0
Страхотен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 21.05.2013 09:59:39 отговори + 0 0
На да видите, кво им е на феновете на Slayer, дето всеки концерт им свършва така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 20.05.2013 10:53:10 отговори + 0 0
Сега мениджера на Джоуви каза по БТВ , че причината е южноафрикански вирус, който е пипнал и в момента е много зле с температура и проблеми с гласа. Лекува се в Германия и има вероятност да се прекъсне турнето. Причината не е алергия от пухчета или студ а вирус. Бил е болен още преди концерта в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rust 18.05.2013 17:10:32 отговори + 1 0
За съжаление проблемите на Джон с гласа не са от идването му в София. Още от началото на турнето явно не е във форма, а в София вече бе съвсем зле. Когато липсва и Самбора да помага нещата съвсем се изпортват - Ксенидис пее криво ляво, но много грубо. Е жалко наистина, аз лично предпочитам групата на проста сцена в старата им форма, отколкото сегашното техническо чудо с измъчени изпълнения... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонинмен 17.05.2013 19:33:54 отговори + 0 0
А, бе, колко "Анонимни" има тука?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2013 15:32:48 отговори + 0 0
кво кънтри те гони, па тебе, бе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 17.05.2013 09:43:57 отговори + 0 0
Репортажът е покъртителен!
Мисля, че точно в такъв стил биха отразили рок концерт през 73-та, ако тогава рок концертите бяха разрешени. Д2 се справили с 'начинанието си'???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2013 00:01:01 отговори + 1 0
Повече на тая кънтри звезда - НИКОГА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tico Torres 16.05.2013 21:21:13 отговори + 0 0
Ай, стига сте мрънкали ве, пичове! Видяхте на живо човек, който е бабанил Ева Херцигова! Това не е малко!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.05.2013 19:45:43 отговори + 0 0
fail Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лъчезар 16.05.2013 17:11:31 отговори + 0 0
Простотията няма граници и почивен ден!Всичко си беше супер!Дано скоро дойде пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mila 16.05.2013 16:48:09 отговори + 0 0
Стефане, напълно те подкрепям, пич!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stefan 16.05.2013 16:26:43 отговори + 0 1
Рок фене, не ми говори на мен какъв комунизъм ми трябва и не ми говори глупости за песните. Точно пък за новите - нямам претенции от към липса, 40% от концерта си беше с новите тъпни, на които публиката заспа. А това алкохола - ае стига простотии бе, вие наред ли сте - ако ще кашон скоросмъртница да изпие, негова си работа. Все тая, вие мислите, че съм тъпак недоволен, който нищо не заслужава, аз мисля, че ако дойде някой известен и любим - и в устата да ви се изсере ще примлясквате. Вземете се стегнете малко, любима група ми е и се счупи да се дера на почти всички песни, това не променя мнението ми. Комунизъм ми трябвал... На такива приказки винаги искам да съм на маса да ти отлепя два шамара и да си мериш приказките малко повече, но оправия няма за такива... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rock fan 16.05.2013 15:54:20 отговори + 0 0
Верче, понеже ударих неколко ракийки, ако па си хубаво моме, ше додеш ли да ми д****ш дрегера, че много куки, бе.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rock fan 16.05.2013 15:48:56 отговори + 0 0
Стефане, кво толкова сме изтървали, бе, Bad Medicine и още някоя и друга по-незабележима песен от новите.. да, супер щеше да е с още бисове, ама човече, виж се кви глупости плещиш, било мъчилка за човека, па да каже чао и после две по-леки песни, ми той ти ги изпя, бе, Livin on a prayer и Wanted dead...И човекът се извини няколко пъти, ма кой да слуша...
Требва ви пак комунизъм на вас, мрънкачите и никва банда да не видите повече, шот угодия нема..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 15:02:07 отговори + 0 0
Verka Serducka се еб..а с вас, не му се връзвайте бре.
А оня, с много вътрешните източници, толкова си вътре в нещата, че чак си излязъл от другия край.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mila 16.05.2013 14:34:29 отговори + 0 0
Те така трябва да се чувства човек след концерт, наскоро попаднах на това-
http://abinitio-miray.blogspot.de/2013/02/apocalyptic-love.html#!/2013/02/apocalyptic-love.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 16.05.2013 14:29:22 отговори + 1 0
Понеже забелязвам тук всеки се хвали, че се насрал от еди-к'во-си, та викам да се похваля и аз - насрах се от смях докато гледам как Верчето ви троли по тънката лайсна, и повечето й/му се впрягат. Мда - окарикатурени сте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Diamond 16.05.2013 13:38:50 отговори + 0 0
А, да.. щах да забравя.. и НАЗРАВЕ еврибади! (beer) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Black Diamond 16.05.2013 13:31:13 отговори + 0 0
Бах маа'му, Верче, та ти направо му разказа играта на човека! Лъхнал ти е още на първата песен от минимум 5 метра разстояние до първите редове от публиката, а когато изпълни Bed of Roses явно така те е лъхнал, от подвижната сцена, която беше разположена във втората половина на Терен 1, т.е. от тридесетина метра от първите редове (защото оттам изпълни Bed of Roses), че не ти е оставил друг избор, освен да решиш, че е от него. Явно си била някъде в задната част на Терен 1, за да го усетиш вече по-силно. Това обаче от една страна ме озадачава, как така си го усетила още от първата песен на разстояние около 35 метра от основната сцена, но от друга - обяснява поведението на неестествено веселите фенове пред мен (аз бях на 3 ред, централно, на Терен 2, ама нищо не усетих.. може би другите са го вдишали всичкото преди да стигне до мен.. егоисти). От друга страна, ако пък си била най-отпред, как така си го усетила по-силно от 30 метра зад теб, отколкото когато е бил на 5 метра пред теб? Нещо не ми се връзва.. та къде си била по-точно, че да изясним ситуацията, ама където и да си била поне едно от твърденията ти не е вярно, а онзи шизофренен вътрешен глас ми нашепва, че и двете ти твърдения не са верни, ама ти не се притеснявай - аз не му вярвам много Аве, всъщност няма много голямо значение къде си била - във всички случаи, за да ти лъха и от 5 метра и от 35 метра, Джон е ебати алкохолика
@ Muggle4e - Радвам се, че има хора, които не ги затрудняват думички, като "дрегер" и "оформление", знаят какво е онова животно Миланската Скала и разпознават символа за процент и по-важното - не го пъркат с промил, който да отнасят към "нещо във въздуха".
Въпреки, че ми е много забавно да чета високоинтелигентни коментари, за това кой от къде лъхал, кой се чешел за топките и тем подобни, нямам много време за това, така че пожелавам на всички приятна дискусия (опа, още една сложна думичка.. откъде ли ми идват в главата..?!?) и чао от мен! В неделя бях на Depeche Mode, завчера на Bon Jovi, а довечера смятам да довърша културната седмица (мамка му, пак го направих) със спектакъла We Will Rock You!
Приятно изкарване на всички!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mila 16.05.2013 13:17:43 отговори + 0 0
Black Diamond - джъст фор дъ рекърдс, Мен, на чист български - ако познаваш добре творчеството и живота на Слаш, само да ти кажа, че от няколко години нито употребява алкохол /дори вино не пие вече/, нито наркотици, последно отказа и цигарите! Така че Верчето ако го беше надушала него, вече щях да се самоубия риутално! Както вече казах, за мен Джонката /доста вътрешна информация/ е сбъркал с дилърите. Алергиите не се проявяват по този начин, било то и от пухчетата на тополите! Дзвъннн и наздраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 16.05.2013 13:16:13 отговори + 0 0
И Тико Торес лъхаше на джибри, още в самолета, а от ръцете на Дейвид Брайън се носеше ухание на крем "Здраве"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 12:59:37 отговори + 0 0
Вера Донева - 2013-05-16 12:18:16
Ако искате да знаете, Бон Джови ми лъхна още на първата песен!!! После през цялото време мислех, че ми мирише от каките отляво, понеже си бяха внесли Бейлисче и млатеха здраво, ама на "Легло от рози" вече така ми лъхна, че го разбрах, че е той!

Концертът започна на сцената, т.е. първата песен я изпя там, а ,,Bed of roses" я пя на терена сред публиката, ти къде си била, че ти миришел на алкохол?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 12:49:09 отговори + 0 0
Because We Not Can Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.05.2013 12:48:34 отговори + 0 0
Добре де, дори и да е пил човека, според теб това ли е причината за загубата на гласа? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вера Донева 16.05.2013 12:18:16 отговори + 0 0
Ако искате да знаете, Бон Джови ми лъхна още на първата песен!!! После през цялото време мислех, че ми мирише от каките отляво, понеже си бяха внесли Бейлисче и млатеха здраво, ама на "Легло от рози" вече така ми лъхна, че го разбрах, че е той! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JonBlowJobi 16.05.2013 12:14:33 отговори + 0 0
Ричиииии? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Muggle4e 16.05.2013 12:06:07 отговори + 0 0
Black Diamond, евала човек! Първо - за мнението!
Второ: че обобщаваш така добре мненията на всички комплексари... Неам нерви да ги изчета, а живия дрегер има нов почитател в мое лице Тоя форум излезна по-забавен дори и от слуховете, че сме пуснали отрова във въздуха да го уморим човека...
Организацията на събитието и звука, не виждам к'во общо имат с групата, която кацна в 17ч.
Финално: май твърде рано им дойде Бон Джоуви на наште сънародници... ще си пътуваме по света да си ги гледаме, когато искаме - то е ясно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Diamond 16.05.2013 11:30:50 отговори + 0 0
Хаха, тук става все по-забавно! Вече си имаме и жив дрегер в лицето на Вера Донева. Предвид това, че го споменава вече два пъти ми е много интересно от къде го усети? От сцената до първия ред на diamond circle-а има около 5 метра, а не се сещам човек, който да даде 200 лв. за билет, да се зареди пред входа най-късно в 12:00 часа за да е най-най-най-отпред, за да види любимите си Bon Jovi и накрая да направи такъв коментар, при това два пъти! Това просто не е възможно. Тове е първо! Второ - дори да е станало чудо на чудесата и ти да си била една от четирите русалки на първи ред централно пред него, той трябва да е долен алкохолик, който да не може да си стои на краката и още по-малко да може да говори, камо ли да пее и да има вятър откъм гърба му, за да можеш да го усетиш от това разстояние. Аз някак си не видях Джон да е в такова състояние, та пак изниква въпроса от къде по-точно го усети? Ако пък нещо греша се извинявам и ще отида на един профилактичен преглед "уши-нос-гърло", макар да не ми е известно, да имам проблеми в тази област. Само за справка, легендарният с любовта си към конкретна марка уиски (да не правя реклама) Slash, нямаше такива коментари при все че неговата сцена беше на около 2-3 метра от VIP зоната в зала Фестивална, а той знаете, че не излиза без да сръбне малко или повече, според настроението. Явно, обаче Верчето не е присъствала на концерта на Slash, но с това си обоняние може да е на заплата към КАТ и да им спести разходи за закупуване на дрегери и нужните към тях консуматви. Що касае останалите - аве хора, защо давате пари, за да ходите на концерт на група, към която или нямате отношение или още по-лошо - нямате добро отношение. Все си мисля, че никой не ви е бръкнал в джоба на сила и да ви купи билет за концерт, който ви е безразличен и единствената ви задача да е да търсите и намирате маана. Просто не ходете - не сте за там - и си използвайте парите за нещо, което би ви носило удоволствие (изключвам тези за които удоволствието е да намират кусури и само да критикурат). ManOwaR ми беше една от любимите групи години наред, но да правите сравнение между тях и Bon Jovi наистина е неуместно. Много ми хареса коментара за кралските скариди и бон филето - ами да, и двете са превъзходни, но по свой собствен начин и в същото време са несравними по между си. Що касае Ковърдейл, първо, че кулинарното сравнение отново е в сила, както и при ManOwaR, и второ - не знам дали като му падне гласа на Ковърдейл ще "развява стойката на микрофона и да се чеше по топките поне още два часа", но същият този Ковърдейл прекрати концерта си в Денвър преди няколко години (2009) още на четвъртата песен, а след това Whitesnake отмениха всички участия до края на планираното турне, заради него. В крайна сметка, хора, моля ви, купете си билет за Jeff Scott Soto, ManOwaR, AC/DC или която и да е друга велика банда, която ви е на сърце и си доставете удоволствие, а не си давайте парите за нещо, което не ви интересува. И моля ви, не ми твърдете, че сте истински фенове на Bon Jovi, защото определено не сте. Те, концертите са затова - за удоволствие (продължава да не важи за тези, които изпитват удоволствие от мааната и критиките). Ами, това е. А Верчето, да се замисли по-сериозно за кариера в КАТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mila 16.05.2013 11:27:04 отговори + 0 0
Е тук вече искренно се пукам от смях, браво на Анонимен - 2013-05-16 10:53:11
Wild is the wind - 2013-05-15 15:00:24 Е те такъв коментар чаках цял ден да прочета! да има циврене, да има късане на ризи!... Инак къв ти Бон Жови?... )))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вера Донева 16.05.2013 11:19:10 отговори + 0 0
Аааааа, Доне, чух та от другия край на стадионя, ако щеш вярвай!
Ама на Пърпъля вече ще се разцепим откъм дънцето!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дона Казиска 16.05.2013 11:17:03 отговори + 0 0
Итс май лаааааайф!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mila 16.05.2013 11:05:07 отговори + 0 0
Много смесени чувства, много......Хем кеф, хем обидно. Никакъв контакт с публиката, леко позьорско поводение, и ЗА БОГА само аз ли мисля, че Това НЕ БЕШЕ алергия бе!!!! Спите ли???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 10:53:11 отговори + 0 0
Wild is the wind - 2013-05-15 15:00:24 Е те такъв коментар чаках цял ден да прочета! да има циврене, да има късане на ризи!... Инак къв ти Бон Жови?... ))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ML 16.05.2013 10:41:53 отговори + 0 0
Някой се обиждат защото се сравнява джонито с някои други и тЕя дето се обиждат веднага захапват за качеството на групата, ако не сте разбрали става дума за това, че е разочаровал голяма част от феновете си с напускането на сцената като бит пИдал. Джонито ако има повече фенове от други групи не значи, че е много добър нали така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 10:14:26 отговори + 0 0
Добре де! След като си фен на твърдия рок/метал, то за какъв Х си се замъкнал на концерт на JBJ???
Ама Меноар били по-добри? Ми да де, ама да правиш сравнение м/у кралска скарида и сочно бон филе си е направо тъпня. Но пък от друга страна, ако смяташ, че Стораро е за предпочитане, то какви ли претенции за вкус можеш да имаш...
Концерта беше страхотен! А сравненията с когото и да било са неуместни! BJ e BJ! Това е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 01:07:09 отговори + 0 0
Не мога да повярвам, че някой влязъл да пише коментари тук ще даде и 3 лева за Тони Стораро?!?!?! Като ще слушаме такива песни поне в оригинал на Василис Карас, той вярно пее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 00:31:59 отговори + 0 0
Чувствам се залян от тъпизми, отивам да ги отмия в банята... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2013 00:29:51 отговори + 0 0
Тони Стораро- 3 лв вход, и е "Човеко Глас" все пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2013 23:34:19 отговори + 0 0
Bon Jovi пред сцена 200 лева.Jeff Scott Soto 15 лева.
Като се има на предвид ,че Джеф е по-добьр . Не е като да му се губи гласьт хахахаахаха !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 15.05.2013 23:27:52 отговори + 0 0
А Меновар-а могат и 6 часа .. ама тех алергия не ги лови щот са тру... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Richie Sambora 15.05.2013 23:16:05 отговори + 0 0
Пичове, само да вметна, че ако пред нас снощи беше Ковърдейл, гласът му щеше да падне още след втората песен, ама това нямаше да му попречи да развява стойката на микрофона и да се чеше по топките поне още два часа, в които публиката щеше да си изпее всичките му песни, и да се разцепи. Та, такава мисля, е разликата между рок динозаврите и пъпчивите колежани... И да не забравяме, че щеше да изпее и Смока!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 15.05.2013 22:32:42 отговори + 0 0
стефчо, т.е. да си го предсатвя така, не знам какво работиш, но да си представим, че си футболист, страхотен, и играеш за националите на БГ, в мач решаващ световната купа - чупиш крак - и за да не излъжеш публиката и да я разочароваш, трябва да продължиш да играеш и да си скапеш здравето завинаги, само щото трябва да задоволиш една тумба селяци като стефчо?

аре у лево! аман от бастуни като теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 21:11:01 отговори + 0 0
ами не знам дали ли комплексар, но онова другото дето го казваш си определено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стефан 15.05.2013 20:39:11 отговори + 0 0
Писна ми да чета как "некви комплексарчета" само и единствено плюели и кви сме тъпаци българите и не знам си кво. Всеки, ходил на поне още един концерт в живота си знае какво е усещането на такова събитие и знае какъв емоционален заряд носи биса. Имайки предвид колко биса по принцип правят Бон Джоуви, това означаваше още час музика.Усещането да съм на участие на група, която чакам от 15 години беше невероятно, но краят спокойно ми скапа цялото настроение - както някои тука си позволяват да ми анализират как си личало колко му е кофти и тн, така и аз ще кажа, че пичът се отнесе крайно неуважително към 50 000 човека, които драха гърла с него. Да, кофти му стана, ама не заради българската публика, а заради това, че биха могли да отменят турнето, ако проблемът остане. В тоя момент точно Джон просто отеба публиката имаше само една мисъл - да свърши тая мъчилка и да пие чайчета. Съжалявам, но когато един професионалист усети нещо такова - можеше да не дере гърло на Livin on a Prayer, а да каже едно "чао", да дойде за един бис за две леки песни и после като човек да благодари на великата публика и да се извини. Ма не да каже, че е embarrassing за него, а че съжалява за хората пред него. А тоя, който каза за китарата си, че я метнал и не му пукало дали ще я счупи... Нямам думи. Добре, че не я счупи, би било непосилно да вземе друга. Съжалявам, пичове, ама това не беше уважително към тия хора, които бяхме там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bon Jovi 15.05.2013 19:19:25 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:7b89f5ce Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 18:10:43 отговори + 0 0
дрогата и алкохола не прощават
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 18:02:17 отговори + 0 0
я вървете да серете другате
че много се размириса тук
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dickdaddypie 15.05.2013 17:46:37 отговори + 0 0
БАТКИ ако някой си мисли още, че Бон Джови са избрали Д2, това е долна лъжа! Никой от групата или от мениджмънта не е знаел за игри и избиране на групи. Д2 са артисти на Вирджиния рекърдс, които бяха съорганизатори на концерта. 100% се е знаело от самото начало, че ще са те, защото просто организаторите са решили така. Не знам защо беше нужен целият този цирк и тръбене по медии за гласуване и избор на феновете. Тук не става въпрос за плюене по групи, кой щял да се справи и кой не. ******************************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rock fan 15.05.2013 17:11:34 отговори + 0 0
Пършива клоака е от хора като тебе, reality, и трите звездички дето си ги сложил са си твое произведение.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Reality 15.05.2013 16:45:49 отговори + 0 0
"ще се въздържим от поставяне на диагнози"

Алергия към пършиви източно-европейски клоаки е официалната диагноза.

"те ще ни се реваншират съвсем скоро"

Едва ли ще настъпят два пъти същото г***о, ама кой знае.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 15:30:20 отговори + 0 0
И мен Д2 ме насраха от кеф! А това момче дето излезе на последната песен от Торнадо ли е, браво не бях разбрал! Страшно самочувствие, увереност и професионализъм - много добре седяха на уникалната сцена. А за бон джови какво да кажа - яко, ама на ac/dc беше по-яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

r2d2 15.05.2013 15:27:52 отговори + 0 0
Вера Донева - 2013-05-15 15:10:42
И мен Д2 ме насраха от кеф! И Ники от "Торнадо" ме насра, и аз се насрах! Само дето Бон Джови много ми лъхаше на спирт...

Най-важното е, че и Bon Jovi не се е насрал Верочка ...
ONLY DEATH IS REAL!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вера Донева 15.05.2013 15:10:42 отговори + 0 0
И мен Д2 ме насраха от кеф! И Ники от "Торнадо" ме насра, и аз се насрах! Само дето Бон Джови много ми лъхаше на спирт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 15.05.2013 15:03:44 отговори + 0 0
Репортажът представя добре случилото се снощи, но някак се прекалява с използването на думата "виртуозност". Едно, че се натрупват повторения, но и това, че самата дума не приляга от чисто музикална гледна точка на нито един от музикантите на сцената. Групата беше чудесна, с класни изпълнения, но в никакъв случай виртуозна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wild is the wind 15.05.2013 15:00:24 отговори + 0 0
Доживях, видях ги, разцепих се! На "You give love a bad name" си хванах за главата и се стоварих обратно на седалката, направо ми дойде като удар с чук! И веднага след нея "Born to be my baby"...Двойна сцепвация! Радиата цял живот повръщат "Bed of roses", но чувайки я наживо просто не издържах, разциврих се като бебе. Невероятно и красиво изпълнение! Мега избухване беше на предпоследната "Livin on a prayer"! Драх се,драх се, ама то не е лесно като чуеш любими парчета от този ранг! Страхотен концерт!!! Вярно, бях малко разочарована от края, но нищо не може да се направи. Човекът имаше някакъв проблем. Радвам се на коментара на Black Diamanod, благодаря му за него.
Мечтата на хиляди се сбъдна. Само малките, злобни по природа човечета дръзнаха да мрънкат, но стадионът каза своето: светлините на "Bed of roses", ръцете на "Raise your hands" и ядското пеене на "Runaway" и "Living on a prayer"...Поклон, невероятни са!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 15.05.2013 14:59:41 отговори + 0 0
Ако не ви мързеше, можеше да поразгледате сетлистовете от скорошните концерти на групата и да видите, че излизат на поне три (понякга и четири) биса, което значи още 5-6 парчета, което значи около час. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марияна 15.05.2013 14:56:51 отговори + 0 0
Уникален! Тези хора се раздадоха максимално, невероятно присъствие и игра с феновете! И не знам защо някои реагират по този начин - абе хора, целият стадион го аплодира накрая, едно "У" не се чу, да всички бяхме разочаровани, но какво да се прави! Аз щях да бъда разочарована и след 5 часово шоу - просто не искаш да свършва! И между другото, това беше НАЙ-СТРАХОТНИЯ МИ РОЖДЕН ДЕН!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vutreshen 4ovek 15.05.2013 14:48:35 отговори + 0 0
Столичните дилъри преебаха Jon Bon Jovi! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Chelsea FC 15.05.2013 14:37:31 отговори + 0 0
Тука някакви се насрали от кеф на Д2... леле леле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ASTON VILLA 15.05.2013 13:58:21 отговори + 0 0
Сега гледах аматьорско видео от концерта - наистина чичо Джон се извинява на последното изпълнение. Не се е сбогувал, защото пак ще дойде. Ам и аз бях негативно настроен, но като го изгледах видях, че не преиграва. Все пак 2 часа не са малко, не е като на Продиджи навремето 40 мин ташак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rock fan 15.05.2013 13:50:46 отговори + 0 0
Black Diamanod е направил добър коментар. Тъпите хейтъри комплексари просто точно съвпадат с групата на простите селяндури и помияри в тая държава...
И конкретно по темата: Концертът на Джоуви беше на обичайното за него и за такъв ранг звезда отлично ниво. Евала на Джон. Евала и на останалите от групата. Ако дойдат, пак сме там..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 15.05.2013 13:45:00 отговори + 0 0
"Който" е единствено число, "които" е множествено число. Не върви с правописните грешки. )

При влизане на стадиона, долу на тревата - към 18ч. - без проблем. Организацията си беше добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Роси 15.05.2013 13:40:18 отговори + 0 0
Концертът беше космически!!! Уникална сцена, уникални ефекти! Групата се раздаваше истински. Просто си личеше и по изпълнението и на видео стените!
Тъжно ми е, че не можахме да видим финала. Сигурна съм, че щеше да е грандиозен. Но какви 2 часа имахме.....незабравими! За винаги ще останат в съзнанието ми, напълно оправдаващи дългото чакане на нашите любимци. Такива концерти са за фенове, не просто за гледачи. Аз се размазах жестоко, направо изпаднах в нирвана! ))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2013 13:30:55 отговори + 0 0
велик концерт! мега силно българско начало, Д2 все по-добри! момчета от Alley Sin дето се скъсвате да пишете - не ви беше там местото, нямаше да се справите. Д2 ме насраха от кеф! А за Бон Джови просто нямам думи - уникални и като музика и като сцена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВАСКИС 15.05.2013 13:09:05 отговори + 0 0
Беше супер концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrash Metal 15.05.2013 13:02:18 отговори + 0 0
Toя смешник Дичо, дето рапираше 90те и ми се првеше после на псевдохардкор, какво общо има с рок и метъл, та да осере подгряването. ******************* такива класации бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blow_Joby 15.05.2013 12:50:06 отговори + 0 0
Ричи, сокерес бе брат`чето ми? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 12:49:28 отговори + 0 0
ами смешнико те вота нали за това го затвориха

не щото любимците ти са събрали еди колко си гласа, а за начина по който са ги събрали

извинявайте ама да подгряваш Бон Джови като си изпращаш линкове на приятелите да гласуват за теб просто не бива да става
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2013 12:45:44 отговори + 0 0
Коментар към една част от ревюто - вие луди ли сте, бре! Какъв невероятен вокал е Дидо??? Пичът е един от най-трагичните вокалисти, които някога съм чувал! Да, мен ме оставиха недоволен, sorry. И в другата тема писах - при условие, че на отворения първоначално вот Alley Sin събраха 5 пъти повече гласове от останалите 9(!) групи взети заедно, а накрая ми изтръскват D2, как да остана доволен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 15.05.2013 12:42:47 отговори + 0 0
Only DEATH is real! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 12:33:59 отговори + 1 0
тъпи хейтъри и плювачи винаги е имало и ще има

но за пръв път виждам толкова масиран отпор с/у тях

БРАВО!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 15.05.2013 12:24:17 отговори + 0 0
не съм фен, никога не съм си пускал техен диск у нас, но вчера поради стечение на обстоялтествата ми подариха 2 билета. Изключително шоу, не знам какво му напирате кусури, звукът на върха на сектор А, под козирката беше страхотен. Когато публиката трябваше да пее и да пляска го правеше. Още в началото се видя какъв е зачервен - та човекът е пял близо 2 часа с пролбеми, не знам как някой може да си мисли, че била няква алергийка, и трябвало едва ли не да слезе в публиката да врътне по една на всеки, за да го задоволи. Човекът се извини поне десет пъти и каза, че го е срам от това, което му се случва. Това е рискът на живото шоу. Когато мейдън не дойдоха, понеже единия китарист се беше метнал, не знам защо не го направихте на въпрос, при пложиение, че концертът може да мине и без трима китаристи...за сведение, китариста на паркуей, свири в инвалидна количка...но не, трютата не може даплюят против мейдън, нищо, че техния концерт в софия беше хипер смешен откъм високомерие, да не говорим за клишираниет простотии, които Брус говори за комунизма...Просто продължаваме да показваме, че не ставаме...не само като фенове, защото за съжлание оня банкянски селяк се оказа прав - матряла е скапан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 12:15:42 отговори + 0 0
Направо не вярвам колко много хора споделят едно и също тесногръдо мислене! Колкото и да съм чакал някоя любима група, винаги ще се отнеса с разбиране към някакъв здравословен проблем. Това е чист цинизъм, жалки сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


julian 15.05.2013 11:49:08 отговори + 0 0
Концерта беше много добър с изключение на края. Групата беше на обичайното високо ниво. Рядко може да се види такъв уникален фронтмен и такъв контакт с публиката. Определено до Runaway концерта беше 11 от 10. След това започнаха проблемите. На Jon му личеше, че е супер ядосан от случващото се, но и той е човек и може да има проблем... За мен си остава една прекрасна вечеря, в която за съжаление не консумирах десерта. Сигурен съм, че ще се реваншират следващият път! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FACELESS_WARRIOR 15.05.2013 11:46:44 отговори + 0 0
@Black Diamond:

Страхотен коментар!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 11:45:12 отговори + 0 0
Концертът беше убийствен.Независимо,че приключи така,Джон се раздаде на макс.Какво повече искате - пя докогато можа човека - 20 песни малко ли са ви?! Аз останах страшно развълнувана и възхитена от това,което видях и чух.Велика група,велик певец и артист!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Diamond 15.05.2013 11:37:21 отговори + 0 0
Концертът беше много добър, изпълниха се много хитове и много останаха неизпълнени, което ще поддържа тръпката за следващия път. Да, наистина сцената беше нещо много различно, като оформление от познатите ни концертни сцени, но не беше нещо чак толкова грандиозно, както беше презентирано в дните преди концерта. На недоволните от звука, мога да им кажа само, че истинските фенове бяхме на терена, където озвучението беше перфектно (и не, не съм бил front of stage или в diamond circle). Не разбирам, как е възможно да отидеш на рок концерт и да седиш, при това странично, като че си на коледен концерт във Миланската Скала. Най не ми го побира главата, що за дебил трябва да си, за да обвиняваш човека, че е получил алергия. Наслушах се на простотии, как не било алергия, а бил пийнал/шмръкнал повече и затова му бил червен носа. Случайно да ви направи печатление, че освен червения му нос, постоянно правеще болезнени гримаси на Wanted Dead or Alive, че на два пъти изпусна по няколко думи от текста поради невъзможност, а не поради нежелание? Явно не! Случайно да видяхте, че когато приключи окончателно с концерта, преди да слезе по стълбичките зад сцената от яд си хвърли китарата на пода.. и не му пукаше, че рискува да я повреди? Явно пак не! А това, че се извини най-малко 3-4 пъти - интелигентните и знаещите поне малко английски го чухме, а за другите.. не знам. Е, явно и това е убягнало на мрънкачите. За съжаление на отделни елементи на стадиона, Bon Jovi не владее диалектите от Борован, Горно Сусурлево и някои близки до Перник, Самоков и Ботевград села. Не разбрах само, защо 50000 души може да са доволни от шоуто (може би все пак леко разочаровани, заради преждавременното му приключване, но все пак доволни), но 200-300 мрънкачи да оформят общественото мнение, само защото държат да си излеят негатива публично, докато останалите си мълчат и се наслаждават на спомена за прекрасния концерт. В крайна сметка те са не повече от 0.5% (половин процент, за неразбралите) и тяхното мнение, не че не е важно, ама някак си е незначително. 99.5% щастниви фенове е един чудесен показател, а от друга страна и един съвсем нормален процент за банда от космическата класа на Bon Jovi! Кой е следващият мрънкач? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 11:33:29 отговори + 0 0
Разбирам напълно огорчението на феновете, разбирам и емоциите ви, че чакате BJ от 20+ години НО, ако за вас този концерт е имал някаква сантиментална и емоционална стойност, за "великият" поп-примадон BJ това е бил just another fuckin' gig... no more, no less! Хонорарите им вървят ако ще и за 5 минути да се покаже и да се скрие. Боли го фара него, че в някаква си Българийка някакви си източно-европейски фенове го били чакали десетилетия...
За съжаление това идва да покаже колко лицемерни и долни са всички звездни позьори!
Прави са хората, които са дали немалко пари за билет, а са останали с горчив вкус на неудовлетворение, аз лично го изпитах след последният "протоколен" концерт на MAIDEN в София.
Наистина жалко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dobri 15.05.2013 11:31:14 отговори + 0 0
d - 2013-05-15 11:22:18
Ха, значи е въпрос на лично мнение. Нека всеки да преценява сам за себе си. Виждал съм сцените на изброените от теб групи точно 18 (осемнадесет) пъти + Роулинг Стоунс. ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 15.05.2013 11:30:35 отговори + 0 0
@d - 2013-05-15 09:44:27
От към сектор В се продаваше на всеки вход бира, но наистина все нещо свършваше. Аз чаках безрезултатно 40 минути. След това отидох на терена и си взех за 5 минути точно. Още преди да излезе групата, започнаха да пускат хората да ходят на терена, така че това, което казваш, не е вярно.

Концерта си беше много добър, а сцената ми взе акъла. Не съм виждал по-пълен стадион. Тези, които си прекарват живота в мрънкане постоянно и за всичко, са просто жалки и сами се скапват. Да, неочаквано свърши, макар доста по-рано да се усети, че има някакви проблеми (изпълнението на David Bryan btw ми напълни душата ) В края на краищата, повече съчувствах на Jon, отколкото да се самосъжалявам. Представям си какво е да ти падне гласа на първи концерт от Турне...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 15.05.2013 11:26:02 отговори + 0 0
Продължавам да не разбирам тъпото мислене.....КОНЦЕРТА БЕШЕ ДВА ЧАСА копелдаци, какво искате повече...? Научете малко езици, прочетете сайтовете и ще видите, че принципно концертите им траят точно толкова, че и по-малко. Да, беше обещал 3 часа, ама....
А и да ви запитам хейтъри...Ако беше продължил 3 часа и да грачи накрая - какво? Щяхте да пишете, че е некадърен, нали? Ето заради това мислене като вашето има групи, които НИКОГА няма да поискат да дойдат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димитър 15.05.2013 11:24:27 отговори + 0 0
Аре моля ви се пак с тия положителни ревюта. Публиката накрая беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разочарована. Всички останаха с пръст в устата и си мислеха, че си правят ташак с тях. Не може да събереш толкова огромна публика (над 50к според мен), да искаш толкова скъпи билети, да си първи път в държава, която те чака от десетилетия и дори да не завършиш както подобава, защото те хванала алергийката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 15.05.2013 11:24:08 отговори + 0 0
Искам само да обобщя:

Съдбата наказва радетелят за фестивална култура Пешо БЕКа. След излъгацията със Сонисфиър нито един концерт не му минава гладко.

Иначе аз не съм впечатлен, очаквах повече, но не съм и от die hard феновете и може би е разбираемо. Кънтрито ми дойде в повече, но хората се накефиха. Мисля, че групата ще се реваншира в бъдеще и пак ще дойде, но аз лично ще пропусна, освен ако някоя девойка не ме закара "на сила" :-D.

За мен най-големият концерт си остава този на AC/DC. По ирония организиран пак от БЕКа. Той след него си повярва май...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d 15.05.2013 11:22:18 отговори + 0 0
Dobri - 2013-05-15 10:56:56
Добри, само в БГ сцените и на AC/DC и на Metallica бяха по-впечатляващи като размери и пироефекти и всичко! Да не говорим за сцена като тази на U2, сцената на същите Бон Джоуви в Букурещ също беше много идейна. От предното турне сцената на Мейдън също беше много грандиозна. Така че това снощи беше много хубаво, но не бе върха на сладоледа, сори!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 15.05.2013 11:21:22 отговори + 0 0
Интересно ми е, дали ако на някой от вас му се беше случило същото като на Джон снощи, дали щеше да има сили да стои на краката си, камо ли да се сбогува?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 15.05.2013 11:19:48 отговори + 0 0
Джон изпя 20 песни.. БГ фен: Малкоо е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rock fan 15.05.2013 11:15:48 отговори + 0 0
Ейй, като чете човек коментарите тук под всяка новина, половината са някви тъпи комплексари дето търсят да се изявят с презрение и отричане на изпълнители, групи и техните изпълнения и т.н. Идват най-известните банди в света, показват най-яките сцени в света, изнасят най-грандиозните концерти в света, пеят най-яките песни на света, от най-великата музика на света - рока и се намират некви хора-червеи, дето казват, че това не струва, тука става дума не само за Джоуви, ами и по принцип.. Верно, че БГ е последната дупка на света и това се вижда в живота на нещастните българи в последните десетилетия, но все пак доживяхме да се наслаждаваме и да сме свидетели на изпълнения на грандиозните световни групи и само човекоподобнте хлебарки могат да се оплакват от това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dobri 15.05.2013 11:10:56 отговори + 0 0
Абе, я кажете също така как се разделя с публиката AC/DC, ако разбира се сте ги гледали някога някъде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stefan 15.05.2013 11:07:05 отговори + 0 0
Вижте кво, това, че сте били на концерт на любима група и само това ви е достатъчно...е лекинко тъпо. Всяка година идват разни дедовци, които срутват, Бон Джоуви снощи се подигра. Няма лошо, на всеки се случва - но като се случи се разделяш като фронтмен с публиката си, която е дошла да го чуе, не като дебил. Нулево уважение. Вместо да ми врещи Livin on a Prayer и Dead or Alive без глас да беше починал 10 минути и да излезе на един бис с две балади. Каквото щете ми говорете - чакам бандата от 20 години да дойде, но снощи ми скапаха цялото настроение. Пълен ташак беше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dobri 15.05.2013 10:56:56 отговори + 0 0
Абе пич:
"d - 2013-05-15 09:44:27
Да, сцената беше супер иновативна, но сме виждали и по-добри."
100 %-тов хейт.
Я ми кажи къде точно сте виждали????????? И на кой по-точно концерт в чужбина си бил?????????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cat 15.05.2013 10:53:20 отговори + 0 0
Удо се дере като котка, Джон пее .....!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monti 15.05.2013 10:38:23 отговори + 0 0
Респект към Bon Jovi, но само искам да кажа , че Удо Диркшнайдер, който е на 60 г. пя в София 2ч. и 30м. без никакви проблеми, а гласът му е като през 80–те Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 10:31:16 отговори + 0 0
КВО ХЛЕНЧИТЕ ПАК БЕ МАМКА ВИ!!! И КОНЦЕРТА, И ОРГАНИЗАЦИЯТА БЯХА ПЕРФЕКТНИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d 15.05.2013 10:26:52 отговори + 0 0
Еми решението беше да поканят Мейдън сега с уникалното турне Maiden England, но уви... Техни концерти, с изключение на евентуални на Металика и ДС, едва ли ще посетя повече! Добре, че не си дадох парите за Рамщайн предварително... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вера Донева 15.05.2013 10:26:28 отговори + 0 0
Бон Джови ми лъхаше на алкохол! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

киборга 15.05.2013 10:23:47 отговори + 0 0
Не съм бил на концерта, но искам да кажа - за посещаемостта - Металика идваха на два пъти за период от две години и е нормално да няма и на двата концерта по 50 000 човека. Но поне се разделиха подобаващо с публиката. Какво като сцената е уникална на бай Джон, на Мадона да не беше по зле я. Нали знаете по дрехите посрещат (сцената), но по акъла изпращат (в случая отношението и раздялата с публиката). Както и да е - тези, които ходиха са доволни отчасти от концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 10:23:04 отговори + 0 0
Проклятието на Мейдън продължава да тегне над селските БЕК-ове! От 2011 г. насам няма един нормално проведен техен концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleazzze 15.05.2013 10:22:37 отговори + 0 0
Изживяването беше несравнимо до даден момент, но ще ви кажа, ако още не сте забелязали, че истинският вокалист на тази група в момента е в L.A. ))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Соломон Хюцлер 15.05.2013 10:17:25 отговори + 0 0
Сбъднаха, сбъднаха, ама не съвсем докрай и не съвсем навреме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сашка Бояджиева 15.05.2013 10:15:40 отговори + 0 0
И аз бях на концерта - беше си страхотен концерт. Организацията беше много добра, за сцената да не говорим, а изпълнението на групата си беше супер. Наистина края на концерта беше в стил "разкази с неочакван край", но пък случва се..ако наистина е такава алергична реакция...това си е абсолютно оправдателна причина за такъв финал...но пък дотогава беше страхотен концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 10:04:20 отговори + 0 0
Бях на концерта. От години имам подобни на Джон алергични проблеми. Два инхалатора са непрекъснато с мен. Разбирам го напълно!Страданието е ужасно дори когато си сам, а още по-ужасно е когато е публично. На него му беше много по-тежко, отколкото на онези 100 или 200 дето мърморят за евентуално пропуснатите 2 - 3 парчета.
Обикновено концертите му протичат за около 2 ч. и 20 минути.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dzatara 15.05.2013 10:01:50 отговори + 0 0
Концетра беше СУПЕР...зле! Не съм присъствал на толкова зле организиран и проведен концерт. Подкрепям с две ръце коментара на "d - 2013-05-15 09:44:27". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ддд 15.05.2013 10:01:37 отговори + 0 0
много зле...тотално разочарование на всички фронтове. БЕК явно вече са спонсори на Катехизис-а... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гурелче 15.05.2013 09:46:20 отговори + 0 0
Платен репортаж! Ебаси му и филипиките за нещо, което заслужава строго порицание! Няма да простим, няма да забравим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d 15.05.2013 09:44:27 отговори + 0 0
При цялото ми уважение към Катехизис - вие да не би да сте на заплата при БЕК?!? Какъв е този репортаж? Страхотно разочарование бе този концерт. Да, сцената беше супер иновативна, но сме виждали и по-добри. Да, Джон е велик фронтмен, но леко се е самозабравил. Изпълнението му, дори и преди този инцидент (може да се случи на всеки) бе посредствено. Звукът беше покъртително зле в сектор В. На този стадион не съм чувал по-лош звук. Особено при супер високите очаквания към тази иначе велика група. Публиката - сякаш не бях на концерт в БГ, където 50% от шоуто обикновено се прави от публиката. Супер вяла, сякаш всички усещаха посредствеността в изпълнението. Организацията - зле! Как може за цял сектор В да се продава бира само на единия вход и постоянно да свършват я бутилките, я чашите, я картоните? Каменица - пичове, изпуснахте маса пари! Охраната не пускаше хора от сектор В на терена, съответно и групата изпусна доста покупки от мърча. И те така - този концерт не попада дори в топ 10 на концертите, които сме гледали. И предвид предстоящите Рамщайн и Роджър не виждам на какво основание се афишира като концертът на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 15.05.2013 09:36:37 отговори + 0 0
Абе, мрънкачи тъпи, не спряхте цяла нощ да бучите. На всеки може да се случи. Човека се раздаде докрай. Какво искахте повече? Да ви се поклони, да ви се извини на вас на български? Какво повече искахте? Човека едвам гледаше, и въпреки всичко изпя още една песен. И като не ви харесва, защо си давате последните мизерни стотинки за концерти??? Аре, марш на село от където се изпълзяли всичките недоволни кретени и да не сте стъпили повече на концерт. Тъпаци.
И само за протокола. Не съм някой огромен или дай-хард фен, просто ми писна от всякакви мрънкачи, хейтъри и разбирачи. Аре, със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cmonster 15.05.2013 09:35:53 отговори + 0 0
Много як концерт. Най-умопомрачителната сцена. Настроението може да се сравнява само с концертите на DC и Metallica.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 09:32:54 отговори + 0 1
Хора с никнейм "метал" ми коментират тея поп смешковци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal 15.05.2013 09:27:40 отговори + 0 0
FTotti - 2013-05-15 09:14:07
Цял живот чакам да дойде - и накрая никакъв контакт с публиката, никакво извинение

Извини се човека накрая, но на английски около десетина пъти.. За съжаление "горублянски" не е научил още Дори и "Wanted..."

Не мога да повярвам, че има недоволни от факта, че на човека му стана зле от алергия, при положение, че пя повече от 2 часа преди това. Дори и да беше изпял още 5 песни , това ли е най-важното ??
А сцената беше "извънземна" ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Richie Sambora 15.05.2013 09:24:08 отговори + 0 0
Ако го организираха Фънки и Амебата, зад сцената щеше да има поне десетина инхалатора, а пред
нея 100 -тина младежи щяха да пречистват въздуха и да подават алергозани...нейсе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FTotti 15.05.2013 09:14:07 отговори + 0 0
Цял живот чакам да дойде - и накрая никакъв контакт с публиката, никакво извинение, нито едно "чао" и без бис? Това е най-скапания концерт, на който съм бил. Много пресилено ревю, момци, стегнете се - чест му прави, че не се е извинил? Вие наред ли сте бе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 09:05:54 отговори + 1 0
Задоволителен концерт, доста слабо и пристрастно ревю. Очевиден пример: "Последвалата "Bed of Roses" бе меко казано епична и всъщност се оказа последната, която Jon успя да изпее на познатото високо ниво. Още на следващата "Who Says You Can't Go Home"" - но това е всъщност сред най-малките проблеми на ревюто.
А носът на Джон беше супер червен още шом се върна на главната сцена. Дори черно-белият филтър на едно от парчетата не можеше да скрие различния оттенък.
Организацията на БЕК както винаги беше зле. Но да е за първи път, та да се чудим. Като цяло най-некадърния промоутър от всички (като изключим класическите мошеници). Добре, че са връзкари, та да докарват известни групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2013 08:08:31 отговори + 1 0
Перфектният концерт наистина.. отишлите са доволни - 2 часа си е над средното време за концерт. Комплексираните самотници останали пред мониторите също са доволни - могат да злорадстват, че концерта е свършил 20 минути по-рано. Всички са щастливи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


?????? 15.05.2013 06:49:09 отговори + 0 0
Перфектен концерт, въпреки проблема накрая, два часа безупречен концерт, дано включат София и в следващото турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JZ 15.05.2013 05:50:49 отговори + 0 0
Пълен провал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".