BONFIRE и още 16 банди на фестивала "Шумен Рок" на 15-16 юни

23 апр 2018, 00:54 ч. 2825 / 12 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фестивалът „Шумен Рок“ е осъществената мечта на група рок-ентусиасти и музиканти. В края на миналата година те се обединиха в Сдружение „Рок общество“, като си поставиха множество амбициозни задачи, включително организацията на мащабен фестивал. Фестивалът трябва да представи лицето на българския рок и поставя ударението върху авторската музика. Партньор на „Рок общество“ в реализацията на идеята е Община Шумен, която е включила събитието в своя културен календар.

Концертите във всеки фестивален ден ще бъдат с продължителност над 6 часа, като на сцената ще се качат 17 банди. Това превръща „Шумен Рок“ в най-мащабния у нас фестивал за българска рок-продукция. Участие ще вземат и чуждестранни групи, което го превръща в международен.

Организаторите си поставят за цел да превърнат събитието в Рок празник, като предвиждат забавления за феновете от всички възрасти. Освен това сме убедени, че подобно мащабно събитие ще даде тласък на местния дребен и среден бизнес. Идеята и желанието на „Рок общество“ и Община Шумен са да се популяризира историческото и културното наследство на региона. Организаторите правят всичко възможно фестивалът да бъде достъпен за всеки почитател на музиката, като независимо от големите разходи, предлагат изключително ниски цени на билетите за двата фестивални дни.

Сдружението „Рок общество“ е с идеална цел и не преследва печалби от мърчъндайз и продажби на билети. В началото на изложението отбелязахме, че „Шумен Рок“ е сбъдване на мечта. Мечтата ни е фестивалът да се превърне в традиция, като с всяка следваща година неговото качество се повишава. Мечтаем за събитие с европейски параметри, което удовлетворява и най-високите изисквания. Фестивалът се провежда на Шуменското плато, което пък е едно магическо и изключително привлекателно място, както за шуменци, така и за гостите на града.

През 2018-та година „Шумен Рок“ ще се проведе на 15 и 16 юни.

Групите които ще вземат участие са :

ЕПИЗОД
CLAYMORE
THE LEFTIES
ODD CREW
BANDX - Сърбия
BOOMERANG
ЕР ГОЛЯМ
IGNORE THE HATE

BUCOVINA - Румъния
SEVI
FORGOT THE TEN
M.A.C.K.S - Румъния
I.R.B. 69
ARSENIC
СПРИ МА
BLUES TRAFFIC

Хедлайнерът, който ще свири на 16-ти юни е световноизвестната немската рок група

BONFIRE

Атмосфера:
За добрата атмосфера ще се погрижат около 60 човека, които ще съблюдават за вътрешния ред на събитието и палатковия лагер. Част от тях ще са ангажирани, с контролирания достъп в оградения за провеждането участък.
Охранителна фирма ще отговаря за периметъра около сцената, бекстейджа и VIP зоната.

Строеж на мероприятието:

1-ви ден:
* Саундчек
Начало: 18.00 часа
* Девет сета на различни рок изпълнители

2-ри ден:
Начало от ранен преди обед:
* Забавни игри за малки и големи, възможност за посещение на атракционите
* Саундчек
* 18.00 часа: Начало на хедлайнерската част на събитието - осем сета на известните рок групи

С оглед на това, че има повече от 2 месеца до датите на събитието, програмата може да претърпи промени. При промяна, формата и продължителността на програмата ще се запазят.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tulimyrsky 26.04.2018 10:17:48 отговори + 1 0
Bucovina! Дори само заради тях бих отишъл. Само да потвърдят самите те и взимам билет. В и около Шумен има много какво да се види, човек може да се срещне с приятели - има какво да се прави, как да си прекара времето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 23.04.2018 13:52:55 отговори + 6 0
Никой няма бан в търсачките

Шумен рок“ ще се проведе на 15 и 16 юни на паркинга до Информационния център на паметник „Създатели на българската държава“. Първият ден на сцената ще излязат 9 от бандите, а на следващия ден- 8. Концертите започват от 18,00 часа. От днес започва продажба на билети за рок феста, които ще бъдат само двудневни. Първо ще бъдат пуснати 500 промоционални билети на цена от 25 лв., а след изчерпването им, ще струват по 30 лв. Могат да бъдат закупени он-лайн или на място на каса, която ще бъде разкрита в дните на фестивала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nerd 23.04.2018 11:40:06 отговори + 9 2
Добре, че са Bonfire! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 23.04.2018 11:37:22 отговори + 8 3
Цяла статия бла бла бла и нито информация за местото, където ще се проведе, нито цена. Плакатът дава повече инфо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бири-Мири 23.04.2018 09:52:28 отговори + 6 4
Много хубаво - аз съм твърдо ЗА ... ма кой ще отиде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Gapstar[13] 23.04.2018 10:53:59 + 12 1
За всеки влак си има пътници... Bonfire си имат своите фенове и те никак не са малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 23.04.2018 09:18:17 отговори + 6 3
хахаха сериозно ли 8-9 банди ще започват тепърва в 18ч... а уж събитието било за всички възрасти. Жалко за супер кратките сетове на бандите (защото не вярвам паузите м/у тях да са супер кратки), че да се впишат в тези 6 часа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димитър Димитров 24.04.2018 20:43:09 + 3 1
Смяната на групите става за 3 до 5 минути, сетовете на групите са по 40 мин. Поздрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DRANGOLNIK 23.04.2018 09:02:17 отговори + 4 9
Арсеник....ха, ха - титаните на рока и метъла! К`во правят в списъка от групи тези неземни некъдърници??? А да...някой май дължи услуга на МиНедко! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МиНедко 2.05.2018 20:04:54 + 0 1
Ха,ха - титаните на рока и метъла! Кой си пак ти бе "DRANGOLNIK" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МиНедко 2.05.2018 20:08:35 + 0 1
Като решиш да пишеш каквото и да е по адрес на някой човек или група поне се представи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

млад кокос 23.04.2018 01:38:02 отговори + 7 3
Сила! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".