BONFIRE издават амбициозно DVD през август

25 юли 2008, 12:34 ч. 286 / 5 5
пред./следв.
Ветераните на немския хард рок BONFIRE ще пуснат новото си DVD, озаглавено "The Rаuber", на 1 август чрез "LZ Records". Документираната на видео рок опера по мотиви на Шилер излиза на двойно DVD, което според коментарите на групата съдържа "почти шест часа рок музика, театър, емоции, страсти и актьорска игра". Първото DVD показва BONFIRE сами на сцената, докато изпълняват 70-минутния си концерт, а на второто е цялата рок опера с групата и актьори от "Theater Ingolstadt". Освен спектакъла, бонус материалите включват документални кадри "зад кулисите", интервюта с музикантите, актьорския състав и режисьора, както и нов запис и видеоклип на класическото парче на BONFIRE "You Make Me Feel", което ще бъде включено и в последното издание на PlayStation-играта "Sing Star", на пазара също през август.
По-долу виждате обложката на DVD-то, а тук може да гледате трейлър (изисква се инсталиран Quicktime-плейър).

още за:

Bonfire


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Soundchaser 25.07.2008 14:44:27 отговори + 0 0
Охо,"Разбойници" по Шилер ,това ще се гледа. А някой няма ли да се сети да ги покани най-накрая в България? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2008 14:16:00 отговори + 0 0
СУПЕР ВЕЛИКА ГРУПА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 25.07.2008 13:39:49 отговори + 0 0
МУХАХАХАХАХА, паднах, баце Ж-D!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.07.2008 13:12:11 отговори + 0 0
Райбер :-Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 25.07.2008 13:10:05 отговори + 0 0
Как се превежда това, някой знае ли, щото с немския не ме бива много? :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".