BONFIRE са почти готови с нов албум, прочетете интервю преди концерта им в сряда

28 сеп 2010, 00:12 ч. 406 / 4 4
пред./следв.
След пет поредни доста изчерпателни интервюта, които публикувахме в последно време, е ред и на едно от категорията "Блиц". То е с немските хард рок ветерани BONFIRE, които пристигат за втори път у нас и първи в столицата в сряда, 29 септември. Логично организаторите от "R.B.F. Agency" предоставиха разговора си с основателя и единствен оригинален член на бандата Claus Lessmann на най-посещавания български рок/метъл сайт. И така - на тази страница на KATEHIZIS.COM ще разберете първи, че BONFIRE са почти готови с нов студиен албум, какви са спомените им от гостуването в Ловеч и очакванията от утрешното събитие.

   В други новини, днес (28 септември) вечерта в рок бар "Fans" ще се проведе пре-парти по повод концерта, на което ще бъдат раздадени пет покани за събитието. Естествено - ще звучи музика на BONFIRE, като ще бъдат излъчени и откъси от DVD-та на групата.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.09.2010 19:13:55 отговори + 0 0
Не се ли научихте че някой/нещо като си смени името - не се ражда отново. И Фреди Меркюри се е родил Фарук Булсара и т. н., но умря не на 30-години откакто става популярен с псевдонима си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bonfire girl 28.09.2010 11:39:52 отговори + 0 0
От 1972 хер Клаус Лесман се занимава по-сериозно с музика,но групата не се е казвала така до края на 70те години поне :-)
Знаеме,че Bonfire почат да набират свои почитатели след възхода на
Scorpions в края на 70те години и началото на 80,пеейки както собствени песни,така и кавъри на баладите на Scorpions.Едва след 1984та г. година Bonfire набират повечко популярност.Гледах ги в Ловеч ,ще ги гледам и сега с огромно удоволствие-все пак моя любимец-чичко Клаус е харизматичен рок симпатяга:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2010 09:55:53 отговори + 0 0
Bonfire (originally Cacumen) is a German heavy metal band, founded in Ingolstadt, Germany in 1972. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2010 09:41:00 отговори + 0 0
Това със сигурност е най-скучното интервю, направено колкото да се пише за нещо преди концерта...И едва ли групата оригинално е сформирана 1972г...по-вероятно ми се вижда да е 1982! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".