"Book Of Shadows Volume II" на Zakk Wylde ще излезе на 8 април

14 яну 2016, 18:50 ч. 445 / 2 0
пред./следв.

   Лидерът на BLACK LABEL SOCIETY Zakk Wylde (екс-Ozzy Osbourne) ще издаде "Book Of Shadows Volume II" - втора част на дебютния си самостоятелен албум, на 8 април 2016 г. чрез "Entertainment One Music" ("eOne Music"). Издаването на диска ще бъде последвано от световно турне за промоцията му. RollingStone.com обяви "Book Of Shadows Volume II" за един от най-очакваните албуми на настоящата година.

   Според Wylde, за албума са създадени около 40 парчета, сред които ще бъде направен подбор. Всички песни от "Book Of Shadows Volume II" са записани и продуцирани в "The Black Vatican" - домашното студио на китариста.  

   BLACK LABEL SOCIETY гостуваха за втори път в България през юли.

 

bls-live

още за:

Zakk Wylde


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".