BOOZE BROTHERS с национално турне и нов уебсайт

10 май 2012, 14:04 ч. 182 / 4 4
пред./следв.
Както стана ясно на промоцията на първия клип на BOOZE BROTHERS "Song About a Man", момчетата тръгват на турне, което ще обхване пет града, като в някои от тях подкрепа ще им окажат силни местни банди. Групата има и нов уебсайт, който можете да разгледате на www.boozebrothers.eu.

   За софийския си концерт BOOZE BROTHERS, с помощта на уебзина "Rawk'n'Roll", са предвидили по-специално шоу. То ще се състои в малката зала на клуб "Mixtape 5" на 23 май от 20:00 ч. и ще отбележи финала на турнето на рокаджиите. Специален гост ще бъде столичната алтърнатив банда SOUNDPROPHET, а началото ще бъде дадено от младата софийска кросоувър група WOPS, за която това ще бъде първа изява пред публика. Като последна дата от обиколката, концертът ще прерасне в празник и рокендрол парти, след като BOOZE BROTHERS слязат от сцената и тъй като 23 май е последният работен ден за седмицата, момчетата канят всички да останат с тях да отпразнуват събитието. Билетите тръгват от днес, 10 май, в мрежата на "Eventim", на предварителна цена от 7 лв., като в деня на концерта ще струват 10 лв.
   Ето и пълни подробности за всички дати:
18.05 - Пловдив, клуб "Stage 51", заедно със SOUNDBLEED
19.05 - Бургас, T.B.A.
20.05 - Варна, клуб "Vintage 33"
21.05 - Велико Търново, клуб "Melon"
23.05 - София, клуб "Mixtape 5", зала "Side B", заедно със SOUNDPROPHET и WOPS
Booze Brothers турне

още за:

Booze Brothers


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.05.2012 09:17:18 отговори + 0 0
е за тия пичове никога няма да дам 10лв. вход, а да ходя да си взимам билет предварително - абсурд. Малко са смотани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 11.05.2012 01:52:46 отговори + 0 0
Всичко зависи от съответният чифт уши. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dedo 10.05.2012 15:00:16 отговори + 0 0
Интересно как се избира за съпорт група като Sоundprophet, които са ушевадно по-добри от хедлайнера. Инак там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2012 14:27:56 отговори + 0 0
недовършен сайт на joomla Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".