"Boro Fest 2019" ще се състои на 2 ноември

17 окт 2019, 11:35 ч. 1945 / 3 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Време и за второто издание на фестивала Boro Fest в памет на Борис "Боро Бродник" Николов, вокалът на UPYR и MELEKH, което ще се състои на 2.11, събота, в малката зала на столичния клуб "Mixtape 5".

Две болезнени години изминаха от залеза на една от най-ярките звезди в българския музикален ъндърграунд небосклон. Нашият начин да се борим със загубата му е да се съберем, за да послушаме малко тежка музика и да се опитаме да помогнем на нуждаещите се.

Както и първия Boro Fest тук отново сме избрали благотворителна кауза, за която ще отидат всички събрани средства от концерта. Тази година приходите ще отидат за НПО "Операция Плюшено Мече" и Скритите таланти на България.

Преди три години организацията даде старт на целогодишната Менторска програма "Скритите таланти на България", за да даде шанс за едно по-светло бъдеще на талантливи деца и младежи, лишени от родителска грижа и в риск, чрез достъп до образование и професионална реализация.

Всяка година "Скритите таланти на България" предоставя достъп до: частни уроци, индивидуална работа с обучен ментор, участие в конкурси, състезания, семинари, работилници, лагери, нужните материали, подготовка за кандидатстване във ВУЗ или намиране на стаж или работа на определен брой деца и младежи от цялата страна.

Тежката музика за Boro Fest 2019 ще бъде подсигурена от PIRANHA FTW, Expectations, This Burning Day и Brodnik. Всяка една от групите е имала тясна връзка с Боро Бродник и затова те са избрани да ни напомнят за него чрез живото си изпълнение. Тази година вече ще свирят и самите Brodnik, които успяха да превъзмогнат болката и се въздигнаха от пепелището на UPYR, заедно с членове на Trysth, за да продължат да създават бавна мрачна и емоционална музика.

Плакатът за Boro Fest 2019 е дело на Гален Желязков от Kovlen Studio. Концертът ще се състои в малката зала на "Mixtape 5" на 2.11. Вратите са планирани да отворят в 18:00, начало - 19:00. Входът е 10 лв.

 

още за:

Boro Fest


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


... 17.10.2019 17:20:29 отговори + 3 5
На бас, че нито един от тези велики музиканти няма да посети A Pale Horse Named Death! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 17.10.2019 19:22:56 + 2 1
На бас! Как точно ще установиш, че никой от тези не е бил на APHND?

И хайде на бас, че 99,9% от световно известните и световно признати велики музиканти не е посещавал концерт на APHND! Това прави ли ги по-малко велики?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 18.10.2019 08:40:00 + 0 0
Купих си билет още първия ден и ще бъда там

На бас, че 99,9% от световноизвестните музиканти когато могат ходят на концерти на свои колеги!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".