BOSTON планират нов студиен албум

3 май 2008, 10:26 ч. 231 / 1 1
пред./следв.
Според Billboard.com, лидерът на BOSTON Tom Scholz е разкрил, че бандата планира да запише нов студиен албум веднага след предстоящото си лятно турне и да го издаде в началото на 2009 г. Това ще е първата дългосвиреща творба с нов материал от 2002-а насам, когато излезе "Corporate America". Бъдещият диск ще включва и няколко преаранжирани песни от този албум, тъй като по думите на Tom Scholz, той се е продавал слабо и малко хора са го чули. Scholz иска да даде нов шанс на някои парчета от там.

   Легендарният вокалист на BOSTON Brad Delp извърши самоубийство през март 2007 г., след което последваха скандали, включително и обвинения към Tom Scholz, че е предизвикал смъртта на Delp. От своя страна, Scholz заведе дело за клевета срещу бившата жена на Brad и нейната сестра.

още за:

BostonTom Scholz


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Motley Crue 4.05.2008 16:20:58 отговори + 0 0
Чудесна новина обожавам групата ,макар да знам,че е трудно да се намери заместник на Брад! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".