BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS е другата съпорт банда на LORDI в България?

12 яну 2009, 21:50 ч. 281 / 12 4
пред./следв.
След като първи ви уведомихме, че е вероятно една от съпорт бандите на LORDI при предстоящия им концерт в България на 6 март да е FATAL SMILE (прочети), идва ред да обявим и другата предгрупа. Отново с въпросителна, тъй като информацията не идва официално от българския организатор на събитието "Art BG", а е от самата група. Става въпрос за италианската "готик глем кор сензация" BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS. Новината идва до вас благодарение на един от читателите ни, оставил коментар в предната публикация за шоуто с прякор "Hard Rock Drujka". Успяхме да се свържем и с "Art BG", които нито отрекоха, нито потвърдиха имената на двете съпорт банди, но бяха така добри да разкрият, че скоро ще съобщят официално кои са те.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


malkata_rusalka 14.01.2009 07:51:09 отговори + 0 0
мдам,тази банда е много напориста и напоследък дърпат нагоре,имиджово и дори малко в музикално отношение са близки малко и до Merilin Menson.
Определено на 6 март ще гледаме много впечатляващо шоу на Lordi & компания!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bubetto 13.01.2009 09:27:21 отговори + 0 0
леле,BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS са много актуални-направо къртта-много модерен стил имат и яко сценично поведение,ако наистина подгреват те направо ше се размажемеееее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2009 06:31:48 отговори + 0 0
то и тези като предишните.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.01.2009 22:32:55 отговори + 0 0
Я за сефте ги чувам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".