Братът на Sharon Osbourne: "Тя ще кара Ozzy да пее, докато не умре на сцената"

1 окт 2007, 15:00 ч. 185 / 2 13
пред./следв.
Наскоро, по повод натовареното разписание на вокалиста на BLACK SABBATH, братът на Sharon Osbourne David Arden е изказал мнение, че сестра му "ще кара Ozzy да пее, докато той, подобно на Tommy Cooper, не умре на сцената". Откровението му идва след новините, че Sharon има намерение да разкрие "фалшиви" истини за семейството си в предстояща втора автобиография и след предполагаем конфликт между брата и сестрата на погребението на баща им Don Arden.


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 2.10.2007 14:11:26 отговори + 0 0
Спор няма, Ози е икона. За съжаление асоциирам го само с минало време.
С последните си албуми единствено доказва, че все още е жив и диша, нищо повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 2.10.2007 10:16:56 отговори + 0 0
anonimen - 2007-10-01 20:32:24
Иво..преполагам другата най-велика банда освен Блек Сабат са Металика,нали?

Пич, не съм писал нищо за велики групи, а за успешни. А колкото до Metallica, не искам да започва старият и до болка известен спор, но от 20 години насам не обичам да ми говорят за тях...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SPEAK OF THE DEVIL 1.10.2007 20:34:47 отговори + 0 0
След SABBATH Sharon го е измъкнала на времето полумъртав от един наркомански хотел и го е направила отново звезда, така, че нека си го управлява сега както си иска. Когато един ден се спомине(да не дава Господ) ще има по-голям концерт от този на Уембли за Фреди помнете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 1.10.2007 20:32:24 отговори + 0 0
Иво..преполагам другата най-велика банда освен Блек Сабат са Металика,нали?
Не знам Ози дали звучи като жаба,ама поне не звучи като оперна примадона за разлика от вокалистите на едни хевита дето бяха в бг тая година,едните в Сф,другите в Каварна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 1.10.2007 19:14:32 отговори + 0 0
LORD DEATH,В известен смисъл съм съгласен с теб.Ози наистина няма кой-знае какви гласови възможности,но само да го чуя някак си ми става по-добре.Всичко е въпрос на вкус.А дали Ози харесва на някого от феновете от по-долните коментари не ми пука,за мене е легенда.Жалкото е ,че любимата съпруга му управлява живота,изявите на концерт,даванета на интервюта и т.н.Все още помня как не позволи да му се вземе интервю в София . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.10.2007 18:57:17 отговори + 0 0
ДЖЕЙМС-"Ози ще си пее колкото и до когато си поиска".Приятел, а бе ти не четеш ли новината.Ще пее докато ШАРЪН ИСКА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

baba_Gytzcka 1.10.2007 18:53:08 отговори + 0 0
койт квото ще да ми разправя, ама Шарън е велика! тя отдавна осъществи мечтата на алхимиците, да прави от слама (Ози) злато! АЛИЛУЯ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 1.10.2007 18:40:15 отговори + 0 0
Абе вие като сте толкова велики и с разкошни гласове,що не земете да изпеете нещо по-велико от Ози,а?Ози ще си пее колкото и до когато си поиска.Той не е просто велик,а безсмъртен!!!А,като не ви харесва как пее-слушайте си Азис тогава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 1.10.2007 18:04:08 отговори + 0 0
Въпросът е в това, че за да спечели още няколко милиона долара гнусната крава съвсем ще съсипе горкия си (и без това вече грохнал) съпруг... Естествено, че Ozzy е легенда - певец е на две от най-успешните групи в историята не само на метъла, но и на музиката изобщо. А на кого харесва и на кого не, това е съвсем друго нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Death 1.10.2007 17:48:33 отговори + 0 0
Ози е легенда - спор няма. Ама пеенето доста наподобява жабешко квакане. По-фалшив и с по-гадна дикция е само Джони Ротън
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nikki_ 1.10.2007 17:15:32 отговори + 0 0
Хахахахахаха. По-безумен коментар не бях чел. "Най-великият, единственият"..............хахаха ще ме спукате от смях. Стига бе хора, колкото и да обичам Ози, не мога да кажа че е легендата на хевито. С риск да си навлека супер много гневни коментари ще ви кажа че не съм сугласен с вас. Нали знаете, че мнението е нещо много относително. Не искам някой да дава толкова силни определения. Аз лично не бих се наел да кажа кой е легенда, но не съм съгласен това да е Ози Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2007 16:35:58 отговори + 0 0
той не пее, а квичи :puke: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 1.10.2007 16:21:08 отговори + 0 0
OZZY - бащата ,колкото повече пее толкова по-добре.
Най-великия,единственния - легендата на хеви-то.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".