Бразилците KORROZAO гостуват в Севлиево на 5 юли

1 юли 2010, 06:59 ч. 236 / 1 3
пред./следв.
Бразилците KORROZAO, които гостуваха в България през 2007 г., заедно с CRUST DIVISION, са на поредното си двумесечно европейско турне и ще минат и през нашата страна. Този път, обаче, концертът ще е в Севлиево и по-конкретно - в клуб "Кафе-театър", а датата на събитието е е 5 юли. Шоуто ще открия местните герои D.S.O.L. Наскоро бандата издаде дългосвирещ албум и направи турне в страната, на което го представи. Началният час на концерта 20:30, входът ще струва 5 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МарДж 3.07.2010 08:31:25 отговори + 0 0
D.S.O.L. Големииии!!! Страшен албум и турне направиха тия хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OH! 1.07.2010 16:39:14 отговори + 0 0
Яко, че стават такива неща вече и в градове като Севлиево. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фенат 1.07.2010 10:39:05 отговори + 0 0
суперрррр. те са яки. ще прескоча там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".