Brendan Perry ще изпълни пет песни на DEAD CAN DANCE на 28 март в София

4 мар 2010, 11:06 ч. 310 / 4 2
пред./следв.
Brendan Perry, когото ще имаме щастието да видим за първи път на живо в България на 28 март по покана на "DerCircle", даде ексклузивно интервю за колегите от "Програмата". В него някогашният идеолог на DEAD CAN DANCE разкрива, че по време на концерта си в столичния Парти център "4 км" ще изпълни три песни от предстоящия си солов албум "Ark", няколко от предшественика му "Eye of the Hunter" (1999) и три композиции, написани специално за актуалното турне на родения в Лондон музикант. "Включил съм и пет парчета на DEAD CAN DANCE от първите два албума и ЕР-то "Garden of the Arcane Delights", както и няколко кавър версии", допълва Perry.
    Пълният текст на интервюто, дадено от Brendan Perry за "Програмата", ще откриете тук.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stanislav 4.03.2010 15:34:57 отговори + 0 0
иха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I can't dance 4.03.2010 13:57:17 отговори + 0 0
Нямам търпение вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".