Brian Johnson от AC/DC: "София, идваме!"

20 апр 2010, 21:50 ч. 731 / 7 11
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Великата банда направи умопомрачителен лайв в Милуоки, Уисконсин. До там летя екип на "bTV", за да се срещне на живо с любимците на милиони българи. Заради проблемите във въздушния трафик вслeдствие на изригването на исландския вулкан, нашите успяха да се приберат благополучно едва вчера. Но пък с какви новини и преживявания!

   Миналият четвъртък AC/DC пометоха пореднaта спирка по пътя си на своето гръмовно световно "Black Ice" турне и това беше американският град Милуоки. Български ТВ-екип беше допуснат да снима шоуто, както и да се срещне с групата. Журналистите от "bTV" си стиснаха ръцете с легендарния Брайън Джонсън и чуха лично от него паметното "София, идваме!".

   Целият репортаж от събитието ще бъде излъчен тази седмица в ефира на медията.

   На концерта в Милуоки 20 000-ната зала "Bradley Center" буквално се е пукала по шефовете с фенове от целия щат Уисконсин, както и от Чикаго. За разлика от обичайната концертна публика в Европа, където на рок събития ходят предимно младите, в Щатите е имало агитки освен от тийнейджъри, така и от хора на средна и над средната възраст! Повечето от тях облечени като идолите си! Определено всеки е поканен и на концерта на рок величията и в София, който предстои на 14 май! За музиката на легендарните австралийци няма пол, възраст и религия! Има само незабравими емоции!

   Друга отличителна черта на американския фен, регистрирана от очевидците, е абсолютната им дисциплинираност и добро поведение преди и по време на концерта. Без никакво блъскане, опашки и излишен смут щатските рок фенове са атакували вратите на залата около час и половина преди обявения старт на концерта. И така, в 19:30 ч. местно време (в работен ден) препълнената вече зала се е разтресла от първите жици! Последвал е зверски двучасов лайв, включително бис изпълнения и всичко добре познато от репертоара на бандата. С други думи, абсолютен 2-часов екстаз! В края, поради спецификата на локацията, вместо гръмовните фойерверки, са се чули топовни салюти. Но ние тук, в София ще видим всичко в пълната му сила! Обещал го е лично генералният продуцент на шоуто в ексклузивно интервю за "bTV". В него той казва, че в София, на националния стадион "Васил Левски" ще бъдат докарани 20 камиона повече техника, отколкото за концерта в Милуоки. Подробности – скоро в ефира на медията.

   Междувременно, от вчера на българския музикален пазар от "Вирджиния Рекърдс"/"Sony Music" е саундтракът на "Iron Man 2". Най-здравият саундтрак на филма на годината е изцяло с парчета на легендарната банда AC/DC и идва тъкмо навреме, за да подгреем яко преди най-величествената дата в музикалния календар на държавата – 14 май 2010!!!

   Концертът на рок величията у нас е по покана на "Болкън Ентъртейнмънт" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", със съдействието на Столична община и "Live Performance" и подкрепата на "Savoy" – чиста водка и "Max Telecom" – модерният оператор.

   Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

   Не оставай без билет за рок концерта на годината [поръчай билет онлайн]! Ще се лее рок!


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ивайло Дамянов 18.05.2010 00:08:27 отговори + 0 0
Когато рамщаайн съберат 60000 души от 4 поколениия на 1 концерт тогава да се сравняват с AC/DC!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Дамянов 17.05.2010 23:32:28 отговори + 0 0
каварна- кога AC/DC ще свири у вас?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Дамянов 17.05.2010 23:24:21 отговори + 0 0
много се смях като чух че каварна е рокстолицата на България!? Рок СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ Е СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ -СОФИЯ!!! каварна е рок столицата на ПРОВИНЦИЯТА В българия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жоро 22.04.2010 10:45:08 отговори + 0 0
Бях и на Диси, и на Рамщайн в Белград... шоу като на Рамщайн няма никъдеееее...!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tq 21.04.2010 23:09:32 отговори + 0 0
Съгласна съм, това си е чиста реклама!
И аз чакам Рамщайн с нетърпение, но едвали ще има по-велико изживяване от това на ДС. Само времето ще покаже.... лятото ще е горещо, така че ще има за какво да се говори дълго след него
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.04.2010 20:06:26 отговори + 0 0
а бре и според мен концерта на годината ще е този на Rammstein !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.04.2010 16:21:26 отговори + 0 0
Да бе, а тея четворката на траша са гаражни групета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleaze 21.04.2010 15:59:29 отговори + 0 0
Rammstein няма да направят нищо, истината
е е на 6тъи май в Каварна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 21.04.2010 14:56:57 отговори + 0 0
Миндили, концертът на годината ще е този на Рамщайн, не се съмнявайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 21.04.2010 00:52:25 отговори + 0 0
Доколкото разбирам това си е "официалното" изявление на Balkan, те просто го копират ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator 21.04.2010 00:25:15 отговори + 0 0
Katehizis, ебати пошлата рекламка сте направили, язък за вас, че ви харесвам... не ви отива. Не че DC са лоши, просто малко преекспонирано стана всичко около тоя концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".