Brian Johnson: "Вероятно е AC/DC да започнат турне преди края на годината"

20 юни 2014, 10:19 ч. 405 / 7 1
пред./следв.

   Наскоро фронтменът на AC/DC Brian Johnson се отдаде на една от другите си страсти, освен музиката - автомобилните състезания. Певецът представя своята тв-поредица "Cars That Rock" с ентусиазъм и заявява, че би искал да направи повече епизоди, но ангажиментите му с бандата имат предимство. Johnson коментира и че е вероятно AC/DC да тръгнат на турне до края на 2014 г. 

   Както знаете, през май австралийските "динозаври" влязоха в студио с Канада, за да започнат да сглобяват идеите за следващия си албум. Това обаче се случи без лидера Malcolm Young, който се оттегли от активна дейност с бандата по здравословни причини. Според слуховете, музикантът е получил инсулт, но официалните изявление не потвърждават, без да отричат, тази информация.

 

ac/dc

още за:

Ac/dcBrian Johnson


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дядо ви 23.06.2014 11:02:03 отговори + 0 0
На бас,че ще минат и през България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".