Brian May се е заразил с COVID-19

18 дек 2021, 18:19 ч. 938 / 4 36
пред./следв.

   Китаристът на QUEEN Brian May се е заразил с COVID-19. Тестът му е показал фаталните две чертички. Музикантът съобщава, че няколко дни се е чувствал много зле, но вече е по-добре. Не става ясно дали той е бил ваксиниран или не.

   May съветва всички хора да се пазят повече, за да не развали вирусът коледните им празници.

 

brian may

още за:

Brian May


Коментари   (36)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 20.12.2021 23:05:11 отговори + 3 4
Дали па не се оляхте малко с тия коментари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.12.2021 13:50:21 + 3 1
Верно се оляхте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ohoboho 20.12.2021 10:28:53 отговори + 5 10
Добре де, за какво са тия спорове?? Нали ковид-ваксинираните ще живеете вечно и никога повече няма да кихате! За какво е тая истерия да карате и други да се ваксинират!? Нали вие сте доказали, че сте висша класа? А това, че някои истерици искали да ми спрат правото на лечение, АКО все пак се разболея... ами сори, и ние, и вие плащаме наравно осигуровки... така че ДГД! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 20.12.2021 11:49:24 + 8 5
Не мисля, че спорът започна оттам някого да кара други да се ваксинират. Спорът започна от скептицизма на един човек относно това дали ваксините помагат, макар че той самият твърди, че е ваксиниран. Аз просто показах, че има явна корелация между процента носители и починали и това дали човек е ваксиниран. Иначе който иска, да се ваксинира, моят избор се основава първо на това, че предпочитам да вярвам на официалната наука, отколкото на разни всезнайковци из интернет, но преди всичко ми е страшно удобно да мога да пътувам където си и искам, без да се занимавам с разни тестове и т. н. Не ми пречи особено, че някой е решил да не се ваксинира, макар да прави неприятно впечатление, че отново изоставаме по нещо от развития свят, но това си е типично за нашия манталитет, тук открай време сме си най-умните на света и знаем повече от онези на Запад, затова все сме си в такова положение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ами 20.12.2021 21:43:02 + 8 5
Повече от очевидно е, че в случая с Брайън Мей не са спомогнали за леко протичане на заболяването. Новината е за него и сам е написал, че и с три дози продължава да се бори. Очевадно е, че не пречи да обявят локдаун и при 90% ваксинирани. Може да имаш ваксина и да няма къде да отидеш, защото всичко е затворено, а другите държави не искат да те пускат без карантина и/или тест. И това, че се ваксинирах, защото работя в рисков сектор, не ме прави фен на ваксините и сляп за това, което се случва наоколо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.12.2021 14:17:40 отговори + 12 7
Да обобщим.
Аз си представям нещата така:

А. Появява се нов вирус. Обявяват пандемия. За кратко време 1/3 от населението на Земята измира. Валят трупове по улиците, с една дума - Апокалипсис. Както сме го гледали по филмите. Може да измре и 1/2, че и дори 90% от населението на Земята. И тогава всички вярват във вируса и пандемията.

B. Появява се нов вирус. Обявяват пандемия. Правят локдауни, изискват маски, дистанция, дезинфекции и т.н. Не валят трупове по улиците. Всеки започва да е специалист по медицина и имунология. Минава година. Появяват се ваксини. На следващия месец вируса изчезва и всичко се връща по старому. Всички вярват.

C. Появява се нов вирус. Обявяват пандемия. А ако година или две след това ваксините показват добри резултати само в 70-80% от случаите - край! Това е конспирация! Лъжат ни. Който си сложи ваксина го поробват и правят зомби с чипове. Ама нали са некадърни - не могат от 1 път. Трябва 2, 3, че вероятно и повече пъти да те бодат, за да те направят чипирано зомби.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 19.12.2021 21:19:56 + 10 12
A. Сегашният вирус е далече от това да предизвика такъв сценарий и това се знаеше, ако не в самото начало, то малко след това със сигурност

В. Всички тия мерки се доказаха като неефективни и само удължиха агонията. Швеция ги даваха като лош пример, но после пропуснаха да ги дадат като добър. Труповете валят от масовата психоза и препълнените и блокирани болници с изплашени хора, отменени планови операции, хора с инфаркт и инсулт, които биват пращани да правят тъпи тестове вместо да получат адекватна помощ, липса на ранна диагностика на ракови заболявания и др. и тн. В допълнение, се манипулират данните, за да се надуе бройката на починалите от вируса, а именно съпътстващи заболявания + вирус = умрял от вируса, а съпътстващи заболявания + ваксина = умрял от заболяванията.

С. Ваксините не показват добри резултати. За непокритите очаквания, с които бяха пуснати в началото, никой не излезе да поеме отговорност. Да не говорим за смъртните случаи от тях и тежките странични ефекти - вече има достатъчно официални данни. Да не говорим и за това, че отделните страни поеха отговорността от производителя, което само по себе си говори много. Мерките от Б се повтарят, нищо, че видяхме че не работят.

Има още много да се каже, темата е доста сложна. Въпросът е защо натискат още да бъдат ваксинирани вече и децата след като те са най-малко уязвими и като цяло младите хора го минават в много редки случаи тежко. А, да, "Всеки живот е важен". Бая лозунги се изредиха и бързо ги покриваха след това. Ако е важен всеки живот, защо не говорим за смъртността от ваксините?!

Между другото, да сте чули някой да агитира хората да се погрижат да подкрепят имунната си система?! Не, нали. Не е нужно - нали имаме ваксини.

В заключение имам много хора около мен, които са с две дози и няма да слагат трета, пета и десета. Хората по улиците на Европа също са показателни.

Бъдете здрави! Дано лудостта от другите страни не дойде тук. Добре, че критичната маса тук са неваксинирани, иначе щеше да е като в Европа. Дано така остане.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.12.2021 23:34:33 + 9 7
"Всеки започва да е специалист по медицина и имунология"
А д-р Санд най-големия от всички. В пледоарията ти само фалшива новина до фалшива новина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.12.2021 13:52:26 отговори + 5 8
Субстанциите бяха създадени за първите варианти на този вирус,които атакуваха бързо белите дробове. Новият мутирал вирус не се повлиява от субстанциите наречени ваксина, но и не атакува белите дробове по този начин и другите системи. Браян Мей има три стента и едно белодробно заболяване би усложнило нещата.Да е жив и здрав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ами 19.12.2021 10:52:53 отговори + 13 10
Бил е ваксиниран с 3 дози на Пфайзер, но пак го е прекарал тежко... Без коментар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Trapeze 19.12.2021 11:58:13 + 11 7
Случва се. И аз съм ваксиниран с три дози на Пфайзър, пътувам си навсякъде, без да се налага да правя постоянно тестове, и досега не съм усещал да боледувам. Никой не дава стопроцентова гаранция. Но си има статистика какъв процент от заразените са ваксинирани, какъв процент от починалите са ваксинирани, и тази статистика е доста категорична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ами 19.12.2021 12:45:35 + 8 11
Да, на теория ваксините трябваше да ни направят свободни (аз също имам), но фактите говорят друго - при близо 90% ваксинирани холандците са в локдаун заради голям брой заболели и препълнени болници. Толкова за свободата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 19.12.2021 13:05:59 + 12 8
Това не означава непременно, че ваксините са неефективни. Населението на Нидерландия е 18 милиона, значи има почти два милиона, които изобщо не са ваксинирани. Достатъчно материал да се напълнят болниците, дори и без да се смятат ваксинираните, които са поддатливи на зараза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.12.2021 14:59:44 + 5 7
В медицината сметките не са така. Едно плюс едно би трябвало да е две- на практика може сборът да е 3 или 4... или 1-1 да е равно на нула, но има и върнали се от минуса... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 19.12.2021 15:47:36 + 11 6
Ариел, сметките са елементарни. Можеш да ги видиш всеки ден в статистическите данни. Над 80% от новозаразените не са ваксинирани, над 90% от починалите не са ваксинирани. Всеки ден. Ден след ден, месеци наред. Дори и за тези, които не знаят как работи статистиката, трябва да е ясно, че определено има корелация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.12.2021 16:52:26 + 5 9
Всичко е в посока ваксиниране и нищо за здравето- включително и статистиката като се започне от ,,излекуваните за десет дни ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ами 19.12.2021 17:26:51 + 7 8
А от тези 10-на проценти неваксинирани няма ли преболедували, няма ли такива, които по медицински причини никога няма да се ваксинират, защото е противопоказно за здравето им? Какъв е този нездрав стремеж всичко, което мърда, да бъде с ваксина? Къде остана естественият имунитет? Да, в България вече признават антителата за няколко месеца, но навън? За всеки нов вирус ли ще затварят концертни зали, магазини, заведения, въпреки, дори когато болшиството са ваксиринани? Докога така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.12.2021 17:39:19 + 6 11
70% от починалите са от ненавременна и неадекватна помощ- неправилно лечение с неподходящи лекарства ,антибиотици и т. н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.12.2021 19:18:18 + 7 2
Посочи източник на тази информация Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.12.2021 19:51:46 + 4 9
Разбира се- датата е 13.12.21- здраве- факти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.12.2021 20:04:34 + 6 2
Какво е това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.12.2021 20:11:37 + 4 8
По- на ситно не мога... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.12.2021 23:35:25 + 6 4
Ясно. Източник няма. Сама си съчиняваш фалшиви новини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 20.12.2021 08:03:49 + 9 4
Позволи аз да ти кажа. Нямаш шанс Ариел да си признае, че е сбъркала, камо ли че пише пълни глупости. Имаш шанс да започне да ти обяснява как се готви асадо със сос чимичури. И това да "докаже", че не е сбъркала.
Ето го "източникът" й:

"Д-р Симидчиев: 70% от болните с COVID-19 са лекувани с антибиотик профилактично"

Това е казал докторът. И тези 70% от болните по Ариелски стават 70% от починалите
А профилактичното предписване на антибиотик по Ариелски пък става причина за смъртта им

Пълни дивотии и измислици. По Ариелски.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 20.12.2021 08:29:52 + 5 8
O, Незнайко е светнал като зимно слънчице... За готвенето- не е любимата ми тема и занимание- не ме бива хич...Иначе си в десетката- браво. За антибиотиците- имах възможността да го изпитам-- съчетанието беше 41 градуса температура плюс грешни антибиотици без тест за поносимост. Ако пиша глупости можеш да ме прескачаш- но нееее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 20.12.2021 09:03:53 + 5 5
До даскал- ,,източникА,,- не източникЪТ!- ето го НЕГО-пълен член, когато еТОЙ и върши действието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 20.12.2021 09:12:01 + 7 5
Травиата, типично се опитва да отвлича вниманието, когато я затапят. Това със соса чимичури беше алегория. Да не мислиш, че на някого му дреме можеш ли да готвиш?
Не, не в десятката. 10 пъти в десятката е.
Показвам нагледно как ти и тебеподобните ти правите фалшиви новини:

"Д-р Симидчиев: 70% от болните с COVID-19 са лекувани с антибиотик профилактично"

"70% от починалите са от ненавременна и неадекватна помощ- неправилно лечение с неподходящи лекарства ,антибиотици и т. н."

И после като те питат за източник естествено, че не можеш да го посочиш. Защото ще лъснат откровените лъжи, които говориш. А подобни лъжи не бива да бъдат подминавани в никакъв случай. Трябва да бъдат изобличавани.

Не се разсейвай. Няма смисъл да се опитваш да разсейваш мен. Трябваше да си научила (то пък за това трябва мозък), че елементарните ти номерца не минават.
Кажи как така 70% от болните станаха 70% от починалите? И как профилактичният антибиотик стана причина за смъртта им?

"здраве - факти"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 20.12.2021 10:01:16 + 6 3
Личните си отношение си ги оправяйте. Не ме интересуват. Както и да е.
Но това истина ли е?
Ariel?
Наистина ли така си изопачила каквото е казал д-р Симидчиев?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 20.12.2021 10:44:27 + 4 5
Изопачение в медицината е профилактиката с антибиотици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 20.12.2021 16:57:43 + 5 6
Просто вижте горката Ариелка как за отрицателно време пише противоречащи си и нямащи нищо общо едно с друго неща. А това с 70-те % е уникално!!!
Я да се пробвам и аз!

В България 70% от загиналите при катастрофи са били предозирали с антибиотик.
Източник: 13.12.2021 Здраве - Факти

Е?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 21.12.2021 13:09:06 + 3 2
Незнайко, какво се активираш на името ми все едно е тореро с червено платно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 21.12.2021 14:58:17 + 2 2
Кой го казва? Шампионката по заяждане с други юзери вкл. в напълно различни статии и коментари, които нямат общо с нея.
Пък когато нея я закачат - се прави на онеправдана.

А тука непрекъснато пропуска да даде обяснение за очевАдно фалшивата новина, която се опита да разпространи.

70% от праха Ариел пренася SARS-CoV-2 и ако переш с антибиотик се заразяваш от дрехите си.
Източник: 13.12.2021 Здраве - Факти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 21.12.2021 15:15:58 + 2 3
Кога съм те закачила точно теб... А? Ти затова ли пишеш под шестнадесет имена и то крадени... А? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 22.12.2021 14:32:24 + 1 2
Взе да се оправдаваш значи. Добре. Със 168 имена пиша - объркала си се.
Та значи когато става дума за кой с кого се заяжда - веднага реагираш точно. Когато ти искат източник на фалшивата новина "не можеш по-ситно" и да я търсим в "здраве - факти".
Като можеш да бъдеш толкова конкретна - за 168 път те приканван - как си измисли и изопачи така изказването на доктор Симидчиев? А? А? А?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 18.12.2021 20:07:38 отговори + 12 6
"фаталните"?!
Аман от драма
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 18.12.2021 19:37:50 отговори + 7 5
Е, то щом не става ясно, вероятно не се е ваксинирал. Досега ваксинираните музиканти, за които излязоха новини, че са хванали коронка, си го казаха директно. Дано се оправи бързо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".