BRING ME THE HORIZON обявиха заглавието и датата на издаване на новия си албум

22 юли 2015, 08:09 ч. 500 / 5 3
пред./следв.

   Британската метълкор група BRING ME THE HORIZON определи "That's The Spirit" за заглавие на петия си дългосвирещ албум, който ще излезе на 11 септември чрез "Columbia Records". За творбата са записани около 12 песни, продуцирани от клавириста/вокалист на бандата Jordan Fish. Преди десетина дни BRING ME THE HORIZON пуснаха онлайн едно от парчетата в бъдещия диск - "Happy Song".

 

още за:

Bring Me The Horizon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 22.07.2015 23:05:09 отговори + 2 0
И старите и новите са яки.Новите бият повече на ню-метъл,старите си бяха дет-кор.Като цяло са доста яка банда,знаят как да са на върха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Chair 22.07.2015 21:08:30 отговори + 1 0
Абе старите им неща са си доста брутални! Мани ти и емота! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емоционално Малтретиран О 22.07.2015 20:24:24 отговори + 1 3
Емота... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".