BRING ME THE HORIZON представят видеоклипа "Follow You"

16 мар 2016, 13:38 ч. 584 / 4 3
пред./следв.

   BRING ME THE HORIZON издадоха актуалния си студиен албум "That's The Spirit" през септември 2015 г. Сега групата представя "кървав" видеоклип към песента "Follow You". Режисьори са фронтменът на бандата Oli Sykes и Frank Borin. Гледайте видеото онлайн по-долу:

 

 

bmth-2015-thats-the-spirit_0

още за:

Bring Me The Horizon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 17.03.2016 10:35:06 отговори + 2 0
Накъде отива младежта..., вай-вай-вай....; Като гледам тоя клип разбирам агресията в училище и по улиците. Това е вълк в овча кожа. Уж слушаш лека и мелодична песничка, а гледаш убийства и анархия. Така юдо-масоните отвъд океана промиват мозъците на децата и после що се стреляли в техните училища...; Те и в нашите започнаха вече... Уж всичко на майтап /вкл. и това дето го пиша/, ама като се замисли човек...не е съвсем безобидно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.03.2016 05:51:44 отговори + 3 1
Скоро сложих радио в кухнята и се скъсвам да слушам дискове и Z-Rock, когато нямам много време. Тази песен съм я хванал минимум 7 пъти за последните 3 дена. Въртят я по цял ден. "Уаааа, уаааа, ще те последвам до ада, уааааа!" "Оххххх, разбитото ми сърчице!"

Голяма лигавщина! Нищо чудно, че слушателите са главно от женски пол и под 15. Това не е метъл! Това не е рок! Женчовци! Позьори! Емонца! Тенекиени глави! Нека Один ви срази с хиляда мълнии! Нека Тор ви срази със стомана! Нека Цонко ви взриви главите с Истински Метъл!

СМЪРТ НА ФАЛШИВИЯ МЕТЪЛ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 16.03.2016 15:30:50 отговори + 5 1
Як клип,но песента е мега боза.Нищо общо със старите албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".