Британските ветерани UFO с два концерта в Гърция през април

29 яну 2010, 19:01 ч. 280 / 9 3
пред./следв.
Една новина за носталгично настроените фенове на класическя хардрок - британските ветерани UFO, при които свири реномираният китарист Vinnie Moore, ще изнесат два концерта в Гърция през април. Шоутата са съответно 16 април в Атина ("Fuzz Live Music Club") и 17 април в Солун ("Block 33"). След това бандата отпрашва към Англия, Шотландия и Уелс, а за началото на месец май са насрочени дати за Белгия, Холандия и Франция.

още за:

Ufo


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 30.01.2010 17:15:06 отговори + 0 0
Абе УФО са си яки! С Майкъл Шенкър обаче, имаха съвсем друго звучене. Вини ми е от любимите китаристи, но според мен не се вписва много добре в УФО. В момента УФО звучат като инструменталните албуми на Вини, но с вокал. Странно е някакси... И все пак и в този състав си заслужава да бъдат гледани и слушани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

koceMACA 30.01.2010 16:34:37 отговори + 0 0
Те тез УФО съвсем зели-дали. Били нявга... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 30.01.2010 16:21:52 отговори + 0 0
А какво става с потвърждаването на фестивала Sonisphere за България? Нали трябваше до края на м. януари да има официална прескоференция. Някой да знае нещо по въпроса? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".