Британците DUBIOUS откриват концерта на MOLOTOV в София

27 мар 2008, 10:47 ч. 174 / 3 0
пред./следв.
Британската банда DUBIOUS се присъединява към MOLOTOV, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS и BABYFACE CLAN за концерта на 11 април в зала "Христо Ботев" в София по случай втория рожден ден на "Tangra Mega Rock". Ето какво казват организаторите за DUBIOUS: "Сочещи за свои основни влияния "всичко - от QUEEN и STEVE MILLER BAND до ORBITAL и SPANDAU BALLET" и описващи собственото си аудио-сценично изкуство като "еклектично шоу, обединяващо стара и нова електроника с пънк и енергичен рок", четиримата лондончани, чиято музика можете да чуете на адрес myspace.com/thedubious, ще открият шоуто на 11 април с кратък сет, след което ще се завърнат в родината си и ще се отдадат на подготовка за участието си на тазгодишното издание на престижния британски фестивал "Glastonbury", където ще представят на живо актуалния си албум "Discombobulation".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".