Британците F.O.X. ще подгряват концерта на DEPECHE MODE в София

23 апр 2013, 12:47 ч. 283 / 7 8
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Триото от Есекс F.O.X официално е избрано за подгряващата DEPECHE MODE група в европейските държави, включени в тазгодишното им турне, промотиращо новия им албум „Delta Machine”. Певицата Митци разказва как се стигна до това.

   „Изпратих на Дейв няколко демо записа, когато работехме по дебютния си албум. Не мислех, че ще има обратна връзка, но той ми отговори и каза, че много ги е харесал. Поддържахме връзка, покани ни на концерта им на фестивала SXSW в Остин. Там се видяхме за първи път. Преди това Дейв ми сподели, че ни е включил в списъка с евентуалните подгряващи групи по време на европейското турне. Финалното решение щеше да се вземе по-късно заедно с останалите от групата. В крайна сметка всички от DEPECHE MODE гласували за нас и ще се появим на първите пет концерта от европейското им турне.

   За нас е голяма чест, че сме поканени от тази толкова влиятелна група и все още не можем да повярваме. Изпитвам голям респект към DEPECHE MODE за това, че ни дадоха тази възможност, и благодарност, че вярват в това, което правим. Хубаво е да виждаш, че група от техния ранг сама избира подгряващите изпълнители, базирайки се на собствените си вкусове за музика, а не на това какво е модерно да се слуша сега, не защото са притиснати от някой лейбъл и не защото това ще ги облагодетелства финансово.

   Новият им албум „Delta Machine“ е номер едно по целия свят в момента, а Дейв е един от най-земните и готини хора, които съм срещала. Наистина нямам търпение и ние да излезем на тези огромни стадиони, да свирим пред 40 000 души всяка вечер. Това ще бъде ново преживяване за нас, но сме готови да дадем всичко от себе си!”

   Само преди няколко месеца F.O.X се подготвяха да издадат своя първи албум в екип от четирима музиканти от Есекс под името Angry Versus The Bear. Тогава барабанистът им напуска групата поради лични причини – така се ражда F.O.X – с останалите си трима членове. Следва бърза реорганизация и след четири години работа по дебютния албум „Chimera“, той излиза на музикалния пазар в края на януари тази година. На Митци Фокс са поверени вокалите в песните на бандата, записани в електро-пънк-поп стил. Патрик Монахам и Дарън Баркър свирят на китара и клавишни. Наскоро групата се завърна от успешното си турне в Америка, където подгрява The Deer Tracks. Тримата музиканти ще се появят на сцената на 5 от първоначалните 6 концерта от турнето:
4 май – Ница, Франция
10 май – Атина, Гърция
12 май – София, България
15 май – Букурещ, Румъния
17 май – Истанбул, Турция


   Концертът на ДЕПЕШ МОД в София, част от тяхното европейско турне, е на 12 май на стадион „Локомотив“. Билетите за него на цени от 50 до 130 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
F.O.X.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кирил 27.04.2013 06:34:54 отговори + 0 0
Силно се надявах Клас да подгряват DM в София, но пълно щастие няма!
Отправям покана от името на екипа на нашия сайт: Заповядайте след концерта на афтър парти организирано от Depeche-Mode.Org и Tuborg. Повече информация на:

https://www.facebook.com/events/314870598640363/

и един кратък видео анонс за събитието:
http://youtu.be/j-FaZsuhrSo

Поздрави, ще се радвам да се видим там!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2013 00:06:42 отговори + 0 0
Абе това е метъл сайт ... какви са тия групи?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НаНайси 23.04.2013 20:26:59 отговори + 0 0
Аз се надявах на Конкурент, да ни изпеят песента за Мама /виг в ноща/ и за Дай ми време, ма явно ще се размина. Нейсе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 23.04.2013 20:23:37 отговори + 0 0
Добре де, Епизод заети ли са в този ден?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.04.2013 17:11:32 отговори + 0 0
Клас забиха жестоко оня ден. Щеше да е великолепно те да подгряват Депешите.
За тях също щеше да е сбъдната мечта да свирят на сцената на британците, така че със сигурност щяха да се раздадат мощно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nord 23.04.2013 15:44:02 отговори + 0 0
Много се надявах да са Ladytron. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

muse 23.04.2013 15:29:26 отговори + 0 0
предния път с тая пародия на "нова генерация" беше мега кухо, тези поне може и да не са толкова жалки. ще ги чуем, ще се повеселим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.04.2013 13:49:02 отговори + 0 0
"Новият им албум „Delta Machine“ е номер едно по целия свят в момента" - това категорично не отговаря на истината. А истината е:

САЩ - 6
Англия - 2
Австралия - 16
Белгия - 2
Канада - 2
Холандия - 3
Финландия - 3
Франция - 2
Германия - 1
Италия - 1
Япония - 51
Норвегия - 2
Русия - 1
Испания - 3

И т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".