Британците THE DOGBONES забиват в Пловдив на 22, 23 май

18 май 2010, 10:33 ч. 220 / 5 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Представете си как роботи свирят рифове на T. REX, докато неандерталци пребиват Барбарела с труповете на умрелите бийтълси... Или как MY BLOODY VALENTINE, THE CRAMPS, IGGY AND THE STOOGES и PJ Harvey се замерят с ножове. Както ви харесва! Формирана от членове на DAISY CHAINSAW, QUEENADREENA, WENDYKURK, MEDIÆVAL BÆBES и SELFISH CUNT, групата изследва тъмните ъгли на гаражния пънк и гръндж рока, като успява да звучи както агресивно, така и отнесено, та чак и психеделично на места. Очаквайте бийтове за примати от двамата барабанисти (да, двама барабанисти!) Vince Johnson и Bambi, стабилен бас от Michael, къртещи главите китари от мозъка на Daisy Chainsaw и QueenAdreena, Crispin Gray и тотално емоционално раздаване от Nomi. За не повече от година, THE DOGBONES успяха да постигнат заслужения си статут на супер група из лондонските клубове. Гледайте ги сега, преди билетите за това преживяване да скочат през тавана.

още за:

The Dogbones


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".