Броени дни до първия у нас "Tribute Fest"

9 май 2023, 07:21 ч. 558 / 25 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първото издание на Tribute Fest започва след броени дни

На 13 и 14 май 2023 в Борисовата градина в София ще се проведе дългоочакваният музикален фестивал за трибют банди Tribute Fest 2023.

Събитието ще събере на откритата сцена на Stroeja Open Air някои от най-добрите трибют групи от цялата страна - от алтернативен рок до гръндж и хеви метъл хитове, трибюти на Nirvana, Iron Maiden, Rammstein и др.

Феновете на световно известните банди ще се насладят на два дни изпълнени с музика на живо, вкусна храна, напитки и незабравима атмосфера. Независимо дали сте заклет фен на оригиналните изпълнители или просто обичате страхотна музика, този фестивал не е за изпускане.

Не пропускайте шанса си да изпитате магията на музиката на живо, изпълнявана от някои от най-талантливите трибют групи в страната.

Вземете приятелите си, припомнете си любимите си парчета и се пригответе музика и забавления без прекъсване. Този фестивал обещава да бъде преживяване, което никога няма да забравите.

Билетите се продават бързо, а до събитието остават броени дни.

Кога?

13 - 14 Май 2023

Къде?

Stroeja Open Air, Борисова градина, София

За повече информация относно фестивала и закупуване на билети посетете www.tributefest.co.

 

tribute fest 2023

още за:

Tribute Fest


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mosher 10.05.2023 11:09:12 отговори + 1 0
Аз пък се кефя на трибюти когато са направенинкакто трябва. Но тук няма нито една сериозна трибют банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 9.05.2023 12:48:35 отговори + 6 0
Може спокойно да се гръмнете с тия трибют фестчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мда 9.05.2023 09:23:12 отговори + 5 0
И аз съм изненадан неприятно..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.05.2023 09:20:26 отговори + 7 0
докъде стигнахме с тези трибюти.. фестове.. дъно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".