Броени дни до "The Dire Straits Experience"

17 мар 2016, 10:51 ч. 648 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Рок приключението The Dire Straits Experience идва за първи и единствен път в България! На 21 март от 20:00 часа в русенската Булстрад Арена феновете ще чуят любимите на няколко поколения парчета така, както са изпълнявани в апогея на британската група Dire Straits.

Интересът към шоуто е огромен и вече са напълно разпродадени две от ценовите категории билети. За всички в Русе и региона, които все още желаят да се сдобият с ценните пропуски, мениджърите на Булстрад Арена удължават работното време на касите през уикенда - събота от 9:30 до 12:30 и от 14.00 до 18:00 часа, и в неделя от 14.00 до 18:00 часа.

На концерта в понеделник се очаква да пристигнат стотици фенове от всички краища на България, както и гости от няколко балкански държави. Шоуто е част от европейското турне на групата, което до този момент посети над 12 града във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния.

„Много сме развълнувани да дойдем в България с новото ни шоу The Dire Straits Experience. Отдавна не сме посещавали вашата страна и честно казано вече ни е мъчно“, споделиха двамата оригиналните членове на групата Chris White и Chris Whitten.

Иван Драндийски и Борислав Велков, мениджъри на Булстрад Арена споделят: „Гледахме The Dire Straits Experience в Лондон и сме изключително впечатлени. Истинско удоволствие е, че българската публика ще се докосне до концерт от такъв ранг, който триумфира в зали, като Royal Albert Hall“.

На сцената заедно с Chris White и Chris Whitten ще видим виртуозните музиканти Terence Reis – вокал и китара, Tim Walters – китара и вокали, Paul Geary – бас и вокали, Simon Carter – пиано, орган и клавири, Daniel Schogger - пиано, орган и клавири.

Билетите за концерта на The Dire Straits Experience се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim.bg, Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV и Пикадили и на касата на Булстрад Арена в Русе.

The Dire Straits Experience се осъществява с медийната подкрепа на Actualno.com, Offnews.bg, Bulgariautre.bg, Werock.bg, Dnes.bg, Topnovini.bg, Sportal.bg, Metalhangar18.bg, Kafene.bg, Delta TV, Радио „Шлагер“, TVN, Ruse-news.bg, Akcent.bg и вестник „Утро“.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".