Брой 13 на "Metal Hammer Bulgaria" със специални подаръци излиза в петък, 13-и

11 дек 2013, 10:58 ч. 736 / 6 38
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Решихме да заложим стабилно на цифрата 13, съдейки по успеха, който тя донесе за Black Sabbath тази година. Точно затова, през 2013 г. издаваме брой 13 на Metal Hammer Bulgaria на 13 декември. А като си говорим за Black Sabbath, на корицата е именно Ozzy, в респектиращата компания на James Hetfield и Jeff Walker (Carcass). Основен акцент в новия ни брой поставяме на обзора на най-доброто от света на метъла през изминаващата си 2013 г. Подготвили сме ви и ДВА подаръка: вложка/плакат на Metallica и CD на група Ciroza. Ето какво още можете да прочетете в брой 13 на Метъл Библията:
  • BreakNeck News – гигантски концерти, жестоки нови албуми и всичко най-съществено от информационния поток;
  • Fractured Thoughts – Васко Катинчаров нищи реюниъните на легендарните групи и защо често не струват;
  • Discs of Doom – Christos Antoniou от Septicflesh прави любов на “Scum”. Романтик;
  • Новият завет – Phil Anselmo призовава да отлепим поглед от смартфоните си. Подкрепяме!
  • Five Finger Death Punch – по дрехите посрещат, по юмрука в зъбите изпращат;
  • Iced Earth – партньорството, а както разбираме – и приятелството – между Jon Schaffer и Stu Block вещае добри дни за групата;
  • Fates Warning – прог метъл легендите говорят за изстраданото си завръщане;
  • Red Fang – къде свършва метълът и започва поп музиката? Bryan Giles обяснява;
  • Sepultura и Soulfly – дори разделена на две, легендата за бразилците е все така жива;
  • Master – истинският гняв не е за един ден, споделят американските дет пионери;
  • Историята според Iron Maiden – литература, филми и разкази за славни битки: нищо при британците не е случайно;
  • Ревюта на всички значими албуми, които чухме в края на годината;
  • The Hammer Live – Children Of Bodom, “Brutal Assault” и “Hellfest”;
  • Metal Classics – как Celtic Frost изправиха косите на всички с “To Mega Therion”;
  • Defenders Of The Faith – топ продуцентът Andy Sneap наистина обича метъла – той все пак е целият му живот;
  • Субкултура – Богоборецът Фридрих Ницше;
  • Признания – Anneke Van Giersbergen за страха от паяци и писането на музика с джойнт в ръка.
   Не забравяйте да следите редовно страницата ни във фейсбук (facebook.com/MetalHammerBulgaria) и официалния ни сайт - www.metalhammer.bg, където скоро можете да прочетете ексклузивни интервюта с Gus G, Apocalyltica и Madball!
   Цената на "Metal Hammer Bulgaria" е 4,95 лв. Можете да го намерите на вестникарските сергии и будки в цялата страна, а също и по бензиностанции, в молове, музикални магазини и др.
   Показваме корицата и няколко вътрешни страници на брой 13 на “Metal Hammer Bulgaria".
   Очаквайте го на 13 декември!

Metal Hammer Bulgaria
Metal Hammer Bulgaria
Metal Hammer Bulgaria
Metal Hammer Bulgaria

още за:

Metal Hammer Bulgaria


Коментари   (38)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SPQR 17.12.2013 14:36:52 отговори + 0 0
Уникален брой. Толкова много хем за български групи, хем за чужди. Плакати, информация, забавни материали... За толкова много неща ми отворихте очите... Едно време четях Про-Рок, ама защото нямаше друго списание, но откакто излиза Хамъра, Про-Рока яко взе да диша праха... Марката и екипът наистина имат значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

алу 17.12.2013 09:35:31 отговори + 0 0
Не мисля, че забавянето на броя трябва да е някаква сериозна драма. По принцип уж е хубаво, че вече имаме български Metal Hammer. Истината е поне от моята гледна точка обаче е, че най-вероятно не бих дал пари за хартиено списание защото просто не виждам какво толкова има да прочета вътре. Разгръщал съм няколко пъти от тези български списания и никога не са ми били особено интересни. Явно не съм истински фен.

Сайтове като werock.bg и metalstorm.ee примерно чета по повече от един път дневно. И не мисля, че е защото са безплатни, а защото са удобни, достъпни и пълни с информация.

Ако този брой ми попадне пред очите някъде, обаче, ще си го купя, ей така, да видя няма ли да ми е приятно да го поразгърна за разнообразие. И за диска на Цироза...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хилукса 15.12.2013 13:19:43 отговори + 0 0
Уникален брой. За всекиго по нещо има. Интересен, забавен, информативен... Браво, пичове!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Див сеянин 15.12.2013 01:44:50 отговори + 0 0
*******! Да живее северозапада! Албума кърти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята 14.12.2013 15:02:53 отговори + 0 0
Броят е епохален. Толкова силен декемврийски брой на българско музикално списание на съм чела. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Фернандо 13.12.2013 17:20:30 отговори + 0 0
Супер як брой, материалите за Металика и Мейдън са върхът!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 13.12.2013 14:26:23 отговори + 0 0
Някои предположения и алабализми.

1. Бавенето на списанието май не е проблем на бавна работа, а на средства. Който не е издавал нищо, той не знае колко е трудно.

2. Претоплянето с Блек Сабат, Металика и Мейдън вече идва в повече. Вече и да акам ако седна, ще излязат Ози, Металика и Мейдън. Спокойно можехте да отделите време и за нещо от тоя век (освен Five Finger Death Punch).

3. Българският фен никога няма да е доволен, защото:
- е тесногръд и темерут
- не вижда по-далеч от носа си
- обича да върти само стари албуми
- обича да недоволства
- мрази да дава пари
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ван 13.12.2013 10:52:01 отговори + 0 0
Добре де, нали вече имаше корица сас Сабат? Нали вече писахте за мейдън? Що претопляте това, което се е продало добре някога? И КАК очаквате да има българска сцена, без подкрепа от медиите? И на?- големите в момента са разчитали на медии. Venom? Metallica? Да не говорим, че се бяхте зарекли да дълбаете в бг ъндърграунда. Или и тва е било просто реклама? МОЖЕ и да имате желание за метъл списание, но за сега всичко е Отбиване на Номера! Да очакваме ли, че в следващия бро? ще пише за Wacken 2008? И да имам всекиброй до сега, номай-май ще си остана с това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Перчем Изумрудов 13.12.2013 08:50:08 отговори + 0 0
Ексклузивно за werock: Slipknot Part Ways With Joey Jordison Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Възпитан критик 13.12.2013 08:33:30 отговори + 0 0
Извинявам се за правописните грешки. И за това, че не съм възпитан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


СС 13.12.2013 08:16:51 отговори + 0 0
Възпитан критик: "МОЙ пари" ?!
Нито си възпитан, нито можеш да пишеш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Възпитан критик 12.12.2013 17:12:04 отговори + 0 0
Известно ми е, че никой не се интересува от мненията в коментарната секция, но се изкушавам да напиша нещо.
LethianDream, a на теб кой ти каза, че не го купуваме? И, моля, прави разлика между ФЕН и ФЕНЩИНА. Фенът критикува любимата банда (хайде, в случая списание), това си е негово неприкосновено право и НИКОЙ не може да му го отнеме. Докато при фенщината хората са като гълъбите - кълват каквото им пуснат. Добрият фен е и добър критик (подчертано *КРИТИК*, не мрънкало). Щом давам МОЙ пари, мога да очаквам да получа съответното удовлетворение, нали така? Съгласен съм, че много хора говорят колкото да не пукнат от скука, но тук прочетох доста смислена и оправдана критика. Списанието са хората, които го четат. И колкото и малоумно да звучи (а може и да е?) - не феновете, а списанието трябва да се съобразява. Има проблем? Добрият фен ще разбере, ще съчувства, ще подкрепи, стига да му се обясни достатъчно ясно и да не му се навира в лицето причината, била тя малко мъглива. Интелигентни хора сме все пак (аз не парадирам с особен умствен капацитет, само да уточня), ясно е, че ще има периодични проблеми, нормално е и за къде по-развити държави. Но най-важното - НИКОГА не мислете, че Фенът е идиот! Тази критика не е насочена към някой определен, а общо казано.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 12.12.2013 16:54:27 отговори + 0 0
Пичове от МНВ, не съм ви пропуснал брой, но вземете да се стегнете и списвайте редовно, защото към момента изглеждате изключително несериозни.
За българската сцена мнението ми точно това: ха-ха- ха, и когато някой от вас похарчи повече пари, колкото аз съм дал за дискове, винил и фанелки, тогава може да нравоучителства.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LethianDream 12.12.2013 15:11:15 отговори + 0 0
Човешката неблагодарност няма граници. Не стига, че хората се мъчат да издават списание в чалгарската ни среда, ами и тон им държите. Като сте толкова отворени анонимните, си купете един път списанието (не както обикновено правите да го взимате от приятели след три месеца да го прочетете). А, забравих, че половината сте в този форум само да мучите като неосъществени тролове и любимото ви нещо е да НЕ си давате парите за нещо, свързано с любимата музика (списание, билет за концерт или диск). Друго си е да отпереш две бутилки двулитрова бира и да се хвалиш на хлапетата пред блока как си направил аквариум с погълнатата цаца. Жалко е, че се наричате фенове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 12.12.2013 13:37:15 отговори + 0 0
Абонаментът е за 12 броя или 12+1 (за първите абонати имаше бонус) и не е ограничен до края на еди-коя-си година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Al Mahaff 12.12.2013 13:28:12 отговори + 0 0
Току що се обадих в ЧЕЗ за да им кажа, че ще им платя за тока който ползвам до 2223г именно на 02.02.2223г. И познайте какво ми отговориха, мискините...? Ся, в качеството си на бурлак,пиша жалба до омбудсманя, белким той ги вразуми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 12.12.2013 13:21:41 отговори + 0 0
Излагате се бе! Вместо да се обяснявате като ученички, се вземете в ръце и влезте в някакъв график на издаване. Другото изглежда адски несериозно. Айде със здраве! И успех :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Hammer Bulgaria 12.12.2013 12:12:47 отговори + 0 0
Не Ви забраняваме да пишете тук или където и да било, а обръщаме внимание, че ако имате оплакване към някого е препоръчително да го отправите директно към него, а не на странично място.

На платежното нареждане пише каквото Вие сте попълнил, нали така? Там се попълва свободен текст и той е ориентировъчен. АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМО какво пише на платежното нареждане, Вашият и на всички други абонати абонамент е за 12 броя. Абсолютно независимо за колко време ще излязат те.

@Stormbringer
Точно така. Първоначалната промоция беше за 12 + 1 броя.

Когато изпращаме списанията, ние не гледаме какво пише в платежното нареждане, а гледаме от кой брой е започнал съответният абонамент. И той важи за 12 или 12 + 1 броя.
Не знаем как да го обясним по-ясно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormbringer 12.12.2013 12:10:19 отговори + 0 0
аз имам някакъв спомен, че абонаментът беше за 12 броя + 1 бонус ... може и да ме лъже паметта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1 12.12.2013 11:59:24 отговори + 0 0
Metal Hammer Bulgaria това е свободен форум в свободен саит. Ще пиша каквото искам. Действително съм ви абонат, но съм много разочарован от вас и не искам да пиша във форума ви.
BTW в платежното нареждане за абонамента е записано "основание за плащане: Абонамент за 1 година" не абонамент за 12 броя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal Hammer Bulgaria 12.12.2013 09:53:50 отговори + 0 0
Можем да потвърдим официално, че нещата са както казва Мария. Абонаментът е за 12 броя, независимо от календарната година.
Ако г-н 1 наистина е абонат - да ни пише имейл или във форума на Metal Hammer Bulgaria и ще потвърдим отново. Не е тук мястото за "рекламации", нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1 12.12.2013 09:46:37 отговори + 0 0
Мария, абонамента е Годишен. Годината изтече, а 12 броя не са издадени. Ти би ли била доволна ако се сбъдне прогнозата на mod - Брой 14 ще излезе на 14.14.2014. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мария 12.12.2013 09:29:51 отговори + 0 0
Не е така. И аз съм абонирана и им писах отдавна за това. Абонаментът си важи зя 12 броя без значение кога излизат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1 12.12.2013 09:18:03 отговори + 0 0
Любомир Добрев аз съм абониран за списанието ВИ.
Поради това във всяка нормална държава за забавянето, нямаше да понасяте критики а съдебно дело.
Адски несериозно е отношението ВИ към читатели, клиенти и абонати. Обещавам, че никога вече няма да повтарям грешката да се абонирам или купувам списанието ВИ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радко Младич 12.12.2013 09:04:05 отговори + 0 0
Любомир Добрев, българската сцена не присъства в списанието, тя присъства в диска към списанието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Цеко от ЦК 12.12.2013 06:32:37 отговори + 0 0
Вана Монтана, и колко точно пари се дават за CD-то, казваш? Аман от смешни дребнави сметки от хора, които вероятно дават същите "излишни" пари само като бакшиши по кафетата за една седмица... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 12.12.2013 02:44:04 отговори + 0 0
че чекам диска да го качат у нета.не ми се дават пари за CD-R
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любомир Добрев Не Спите 11.12.2013 23:47:18 отговори + 0 0
Излизаме с диск (диск!) на група от българската сцена (българска сцена!), при това не демо с три парчета, а цял албум (цял албум!). И ето какви са реакциите:

1. Българската сцена не присъства в списанието.

2. Българска сцена? Ха-ха-ха...

Юнаци, умолявам ви - вземете се в ръце. Клетата ни нация има нужда от хора с поне средно ниво на интелигентност, за да не се затрие напълно!

За сърдечните честитки - благодаря! За основателната критика относно бавенето ни - също благодаря. За съжаление има важни неща, които не зависят от нас, и се налага да правим компромиси. Но като читател твърдо мисля, че списанието, което правим, винаги си е заслужавало петте лева.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 11.12.2013 21:31:00 отговори + 0 0
Българска сцена? Ха-ха-ха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mod 11.12.2013 18:31:56 отговори + 0 0
Брой 14 ще излезе на 14.14.2014, очаквайте!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ТУ 11.12.2013 17:50:12 отговори + 0 0
С удоволствие ще я чуя Цирозката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Al Mahaff 11.12.2013 15:34:21 отговори + 0 0
Да ни е честит годишния алманах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зомби 11.12.2013 13:46:29 отговори + 0 0
Плакат и диск Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хевито 11.12.2013 12:55:40 отговори + 0 0
Статии за българската сцена може да липсват, но за сметка на т'ва има диск. Дебютния азлбум на Цироза, ако т'ва не ви стига, не знам кое ... ЕБАНЬЕ МИХАЙЛОВГРАД ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гого 11.12.2013 12:40:08 отговори + 0 0
българската сцена липсва на само 58 гаражни групарчета, които тайно се надяват да прочетат нещо за себе си

но не съзнават, че трябва доста да се потрудят преди това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Радко Младич 11.12.2013 12:33:20 отговори + 0 0
Фен, как очакваш да присъства българската сцена в българско списание - това ще е странно и нелогично.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 11.12.2013 12:23:24 отговори + 0 0
Българската сцена пак липсва.
Не искам да прозвучи като заяждане, ама какъв е смисълът от това списание, тогава?!

Ако дам няколко (възможни) отговора, никой няма да ми повярва, че не се заяждам...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Факоф Маккофо 11.12.2013 11:03:03 отговори + 0 0
Много избързаха с тоя брой, срамота! Да бяха изчакали да минат 13 години от последното издание, пък тогава! То и без това забравих как изглеждаше списанието.
Несериозна работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".