Брой 38 на "Про-Рок" с NILE на корицата излезе на 20 юли

16 юли 2007, 21:02 ч. 233 / 5 75
пред./следв.
Превърналият се в дългоочакван нов, 38-и поред брой на списание 'Про-Рок' ще излезе в петък, 20 юли. На корицата, която виждате по-долу, са NILE, а още в броя ще намерите: SYMPHONY X, DEVILDRIVER, DUBLIN DEATH PATROL, NOSTRADAMEUS, IZZIZZARI, PANTHEON I, MEGADETH, QUEENS OF THE STONE AGE, KAMELOT, DISAVOWED. VAN LANGEN, ANEKDOTEN, MAYHEM (част II), LION’S SHARE, ENSIFERUM. Концертни репортажи - "Kaliakra Rock Fest 2007", Marilyn Manson, DISMEMBER, PLACEBO, ILL NINO, EXPLOITED, Robert Plant. Рубрики - "БГ Рок" - ЕР МАЛЪК, "От репетиционната" - RAMPART, "Силует" - Chris Caffery, "Скенер" - DREAM THEATER, "Продуцент" - Tony Platt, "Художник" - Pushead, "Китарни титани" - Yngwie Malmsteen, "Бащите на Рока" - THE STOOGES. Големи плакати на VELVET REVOLVER и NIGHTWISH. Новини, информация за предстоящи албуми, около 80 ревюта.

   Тук може да видите няколко страници от новия брой отвътре, а ето и разширеното му съдържание:

   NILE. Най-силната дет метъл банда в момента (и една от най-силните екстремни банди въобще) с нов умопомрачителен албум "Ithyphallic". Хитър подход на Лорд Викерон - знаейки, че фронтменът Karl Sanders не е от най-разговорливите, той започва интервюто така: "Здравей, ще бъдете на корица..." Тогава дверите на древните египетски гробници се отварят и пред нас с целия си разкош се разкрива един най-силните материали, създавани някога от 'Про-Рок', с който убийственият тандем Барс и Викерон вдига нависоко летвата на списанието. "Вдига" в случая е точната дума. Ето обяснението на Karl: "Ithyphallic в Египетската митология се свързва с древен обичай на преклонение към статуите на боговете на плодородието и към големия размер на ерекцията. Това символизира силата и мощта на боговете, надареността е знак за плодородие и за силата да създаваш живот. За нас е интересна идеята, пресъздадена в силата ни да създаваме брутален дет метъл."
   "Kaliakra Rock Fest 2007". Върху осем страници почти целият пророчески екип споделя своите впечатления от първия по рода си фестивал, провел се в Каварна в края на юни. Лайфрипорти за HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD, MANOWAR, John Lawton, интервюта с Geezer Butler и с Phil Campbell. Но върхът на черешката безспорно е пътеписът на Димитър "Алеко" Риков, който ни пренася ден по ден в невероятната атмосфера на фестивала. Атмосфера, в която смешното и сериозното вървят ръка за ръка: "... стигаме Кранево, следва петминутна ожесточена градушка, разклона за Балчик, десетки метъли стопират, ние нямаме място в колата (на задната седалка са накачулени два шезлонга, възглавници, спални чували, палатка и какво ли не), малко по-нататък - трактор, натоварен с тъжни крави, свива към отбивката за село Селце..." "Край. Кралете се сбогуват, публиката не спира да ръкопляска, сцената грее ослепително..."
   MAYHEM (ЧАСТ II). Втора част на култовото интервю с Attila Csihar. Няма нужда от повече думи, ето част от неговата изповед: "За много хора MAYHEM е легенда, но всъщност това име разруши живота ни. Да, имахме името, но загубихме изведнъж двама души - Euronymous и Varg - и просто нямаше накъде да поемем. Разбира се, от това най-много спечелиха музикалните компании, и цялата сцена експлодира. Всяка банда, която казваше, че свири норвежки блек метъл в духа на MAYHEM, се уреждаше с договор... Никога не съм чувал някой от MAYHEM да говори против Varg, макар и неговата постъпка с убийството на Euronymous буквално да срина бандата. Това, което се случи, е наш вътрешен проблем..."
   SYMPHONY X. Пет години чакахме нов албум. Пет години, заради които по думите на Mike Lepond "Вероятно по-малко паметливите вече са ни забравили". Ние не сме от тях, напротив - търпеливо чакахме нов албум на групата и резултатът е силният "Paradise Lost". Mike е оптимист "... Имахме доста проблеми, но като че ли те ни направиха по-силни, по-убедени, че трябва да продължим, да свирим отново на живо, да си върнем старите фенове, а и да спечелим нови."
   DEVILDRIVER. Най-обичаният и същевременно най-необичан автор в списанието - Stiff отново е в стихията си. Този път жертвите са DEVILDRIVER: "Отначало боготворени, а после анатемосани като шок рок клонинги на KORN, COAL CHAMBER притежаваха и няколко собствени достойнства, които останаха недоотчетени в стремителния преход на модите от онова време. Басистки се "разболяваха" от бременност, сменяха ги други и циркът си вървеше. До едно време. После, казват, на Dez му писнало и оте*ал всичко, решен никога повече да не се захваща с музика (не можете да си представите колко добре го разбирам), но пъпките са си пъпки и сърбят. Така се ражда DEVILDRIVER."
   DUBLIN DEATH PATROL. Това пък какво е, ще попитат някои. Преди двадесет и пет години трудно някой е щял да отговори на този въпрос, но когато днес видим имената на повечето хлапаци... Защото по-улиците на Дъблин (не ирландската столица) се шляели Chuck Billy, Steve "Zetro" Souza, Willy Lange от LAAZ ROCKIT, Phil Demmel от MACHINE HEAD, Troy Luccketta от TESLA…Чакай, чакай! За Chuck от TESTAMENT и за Zetro от EXODUS ли става въпрос?...
   PANTHEON I. Andre Kvebek - или повече познат като Tjalve от 1349 - създава PANTHEON I още през 2002 г. заедно с John Sagstad (TROLLFEST, SARKOM, ABIOTIC). В интервюто в настоящия брой по повод новия албум на групата, той демонстрира завидно самочувствие и визия за бъдещето: "Дълбоко съм убеден, че се отличаваме от общата маса групи. Това е защото сме оригинални и се стремим да създадем собствено звучене. Амбицията ни е хората да ни разпознават веднага щом ни чуят - така, както го правят, когато чуят PANTERA, METALLICA, EMPEROR."
   MEGADETH. "Задник ли е мистър Mustaine?" Отговорът не може да е еднозначен. Един ден той ще влезе заедно с вратата в гримьорната на AEROSMITH, за да настоява MEGADETH да поемат хедлайна. Друг път ще се спречка с Mike Muir от SUICIDAL TENDENCIES или пък ще се озъби на Kerry King от SLAYER. Няма да се посвени да признае, че често е непоносим за околните. Притежава характер. Но знае, че когато MEGADETH изкарат на бял свят новия си шедьовър, всичко ще му бъде простено от раз...
   QUEENS OF THE STONE AGE. Замалко броят да излезе с техническа грешка на корицата. Вместо "Age", по незнайно какъв начин в заглавието на групата фигурираше "Edge" (острие). Обаче в последния момент зоркият поглед на един от най-младите и не закостенели п(р)ороци Румен Петков съзря грешката. А дали тази грешка не е била подсъзнателна?
   KAMELOT. Някои от вас сигурно си спомнят предното интервю с KAMELOT, в което горделивият Thomas Youngblood бе крайно неразговорлив и тотално отби номера, с което си навлече справедливия гняв на читателите. Този път пред 'Про-Рок' застана човекът с презвучното име Roy Khantatat, известен из рок средите просто като Khan, който бе доста по-разговорлив и приветлив.
   DISAVOWED. Скромно наше хоби е периодично да издирваме най-безскрупулната и тежка музика и да ви разказваме за нея, така че не бива да си мислите, че сме забравили тези холандски бруталяги. Групата, която на 5 март тази година здраво загря с мачкащия си дет метъл вратовете на хората, дошли за концерта на CANNIBAL CORPSE, сега ще ни представи чисто новия си албум "Stagnated Existence". Ето малка част от безцеремонния разпит на китариста Gerben van der Bij: "Спомням си, че по време на концерта Robbe стоеше до оградата пред сцената и едно от момичетата в публиката го сграбчи за топките! Всички бяха ентусиазирани и се разбиваха от кеф, какво повече можеш да искаш?"
   VAN LANGEN. Георги "Сварог" Пенев се е вманиачил да ни представя тотално непознати у нас банди. Сега случаят е същият – ето част от интервюто с Marcus: "Според някои музиката ти не е нищо повече от бледо копие на тази на SUBWAY TO SALLY, IN EXTREMO и TANZWUT например. Какъв би бил твоят отговор?" "Ами ние заедно изградихме този кораб. Някои групи са лансирани по по-добър начин, някои не. Това е еволюция, която всички банди споделят, в смисъл, всички идваме от фолка и средновековната музика. Никой не може да е изобретател. Времената бяха правилните да се твори този тип музика и ние го направихме."
   ANEKDOTEN. Може ли брой на 'Про-Рок' без някое претенциозно прог интервю на Божидар "Progger" Михайлов? Ама, моля ви се - естествено, че не може! Доказателства? Ето част от тихия разговор между него и Nicklas: "Пост рокът се оказва един от възможните окопи, в които някои прогресив групи намират подслон, изчаквайки бурята на кризата в стила да отмине. В песента "Every Step I Take" се долавят точно такива намеци. „Да, направихме я с ясното съзнание, че искаме такава песен, но не бих нарекъл това нова посока, която сме тръгнали да следваме. Ние наричаме стила й кресчендо рок, а звученето е близко до Godspeed You! Black Emperor и Mogwai". Мдам...
   LION'S SHARE. От създаването й в края на осемдесетте Lars Christmansson еднолично ръководи групата си LION'S SHARE. Без излишна сантименталност той освобождава не един и двама музиканти, но макар и класни, успява да издаде едва четири албума. След излизането на "Entrance" през 2001 г. Lars се уморява сам да поддържа живота на групата си и тя изпада в дълга шестгодишна кома. Тази година излезе от нея, но нещо в LION'S SHARE се бе променило. Групата бе по-мрачна от всякога…
   Още в броя: NOSTRADAMEUS, IZZIZZARI, ENSIFERUM.
   Концертни репортажи: "Kaliakra Rock Fest 2007", Marilyn Manson, DISMEMBER, PLACEBO, ILL NINO, EXPLOITED, Robert Plant.
   Рубрики - "БГ Рок" - ЕР МАЛЪК, "От репетиционната" - RAMPART, "Силует" - Chris Caffery, "Скенер" - DREAM THEATER, "Продуцент" - Tony Platt, "Художник" - Pushead, "Китарни титани" - Yngwie Malmsteen, "Бащите на Рока" - THE STOOGES, Интересно - Садизъм и Нострадамус.
   Новини, информация за предстоящи албуми, около 80 ревюта.
   Големи плакати VELVET REVOLVER и NIGHTWISH.

още за:

Про-Рок


Коментари   (75)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.07.2007 14:42:51 отговори + 0 0
забравих за плаката на велвет ревоувер става дума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2007 14:42:17 отговори + 0 0
абе само да попитам на горния край на корицата е показан един плакат а пък като отворих списанието гледам друг защо е така ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 23.07.2007 21:19:18 отговори + 0 0
Аха, супер пътепис, направо им завиждам за готиното изкарване на Про-роците, аз само на Менуор бях.
Иначе - това си е съвсем нормално готино списание, на който не му харесва може просто да си пести паричките за други приятни издания като Нов Фолк, Планета...:-DDD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.07.2007 16:56:02 отговори + 0 0
Браво на Риков за пътеписа! Силно се забавлявах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oxo 23.07.2007 11:10:34 отговори + 0 0
@super kritik

Ми като не те кефи списанието, защо се затормозяваш с него???Аз като не харесвам нещо не го коментирам, пестя си нервите за важните неща.
Мен ако питате броя е супер
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


super kritik 23.07.2007 11:01:24 отговори + 0 0
всичко в това списание отдавна вече не е това каквото беше в началото...Все едни и сащи банди почти и като стил.Освен ревачка има и много други добри банди които правят нормален рок....така че ае стига сте ми го хвалели туй списание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 23.07.2007 00:11:21 отговори + 0 0
Много яки материали, Про-роци, благодаря ви. Изчетох всичко на един дъх.
Много благодаря за Nile, не ги бях чувал-заинтригувахте ме с този материал, намерих си ги и страшно ме изкефиха...лелее...страшен е тоз албум Ithyphallic...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 22.07.2007 21:32:00 отговори + 0 0
Що пък да се бъзикам,това беше най-свястното нещо,което съм чел за феста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

####### 22.07.2007 20:42:53 отговори + 0 0
метала - 2007-07-22 15:56:33
" Пичове свалям ви шапка за страниците,на които сте описали Калиакра Рок Фест,просто много добре сте го направили!YOU ROCK"

Хаха бъзикаш се нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 22.07.2007 15:56:33 отговори + 0 0
Пичове свалям ви шапка за страниците,на които сте описали Калиакра Рок Фест,просто много добре сте го направили!YOU ROCK! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CORPUS VILI 22.07.2007 11:24:33 отговори + 0 0
браво Про-рок!!! Страхотен брой!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2007 00:55:53 отговори + 0 0
Nile са добра група, но чак пък да им се кланям няма да стане.Да правят музика и това е най - важното пък другото как се нареди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 22.07.2007 00:39:20 отговори + 0 0
Ха-ха, мисля, че предпоследният коментар не трябва да се изтрива - той просто сам говори за автора му и помага на хора като нас - "ЩИБАНИТЕ ДРАЖНИЦИ", да разберат що за "СЕЛИАНИА" има по българските паралели...Басирам се, че тоя е от София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

B_4etto 21.07.2007 23:15:29 отговори + 0 0
какъв си ти бе, костенур? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pesho 21.07.2007 14:21:42 отговори + 0 0
леле сега получих броя много яка корица сте направили . харесва ми и цвета на логото. едно голямо БРАВО от мен ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lost paradise 21.07.2007 13:46:44 отговори + 0 0
добре мамка му аз живея в шибаната Дружба. там е ясно че го няма. на Плиска вземат по един брой видиш ли да не се набутат и там няма новия Про Рок е кажете ми от къде да си го купя?????
не ме пращайте само до ОЧЗ или друг метълски магазин в другия край на града. днес нямам път натам!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 21.07.2007 12:00:54 отговори + 0 0
Броя е мн добър...особено ревютата за концертите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 20.07.2007 23:14:57 отговори + 0 0
Ми то ако ще говорим за правопис - и ти си написал "видяхтели", "Trash", "Furneral", "тапанари" както и куп граматически грешки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 20.07.2007 15:23:56 отговори + 0 0
Много як брой изчетох го от корица до корица.Между другото видияхтели тези смешници от Avtora.com на рекламата за Trash til Death са написали вместо Dark Furneral-Dark Fineral. Глупаци , защо вместо АЗИС не напишат МАЗНИС или НАГАЗИС.Тапанари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

avif 20.07.2007 10:00:50 отговори + 0 0
дай адрес, щи го пратя по пощата.
иначе ми пиши на лична в forum.all.bg и там съм avif
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DM 19.07.2007 17:26:49 отговори + 0 0
много як кавър сте сложили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CORPUS VILI 19.07.2007 13:04:29 отговори + 0 0
ох! супер...поне знам кога ще излезе btw...Про-рок - ще пускате ли плакат на Sonata Arctica? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 19.07.2007 11:39:31 отговори + 0 0
иначе чакам концертните репортажи и q.o.t.s.a. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 19.07.2007 11:38:37 отговори + 0 0
по-долу сте засегнали една тема...просто не се сдържах...о.к.,Стифф може понякога да пише добри материали(с които да впечатлява тийновете),да има енциклопедични познания,усет и желание за изява с което да е полезен за списанието(особено откакто стана ежемесечно),но когато си показа плочите и благинките на maiden на страниците на списанието надмина всичко...големия фен...не прави чест на списанието подобен материал...а иначе Блейз не ставал и прочие...(като се сетя за вокалите на insmouth...ле-ле,ле-ле...е,то и s.o.a.d.пеят с акцент...ха ха) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Про-Рок 19.07.2007 11:03:19 отговори + 0 0
Да, точно определение - паразит, който веднага (почти) е смачкан и изтрит от лицето на земята. Затова не виждате негови мнения тук. Критики приемаме (почти ) и зависи), обиди - не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


avif 19.07.2007 10:57:58 отговори + 0 0
@ super kritik

Добре, че има гениални хора като теб, та ние простосмъртните да знаем защо сме свестни хора със собствено разбиране за хубавата музика.
Защо, по дяволите, влизаш тук? Защо пускаш коментари? Аз си купувам списанието и затова влизам тук - за да следя нещата. Ти мразиш списанието, въпреки това влизаш, за да четеш новините и да плюеш. Въшка си ти - паразит.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kavarna 19.07.2007 10:40:35 отговори + 0 0
Нямах предвид само фестивала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.07.2007 09:56:50 отговори + 0 0
Явно не си прочела съдържанието.
" Но върхът на черешката безспорно е пътеписът на Димитър "Алеко" Риков, който ни пренася ден по ден в невероятната атмосфера на фестивала."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kavarna 19.07.2007 09:41:18 отговори + 0 0
Дано концертните репортажи са от Риков, няма да забравя как беше описал концерта на Мегадет Стиф дразни и колкото по-малко драска, толкова по-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 18.07.2007 23:46:20 отговори + 0 0
за албума на devildriver съм напълно съгласен и много се кефя че стифф е зад статията за тях, просто ме кефи стилът му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пак съм АЗ 18.07.2007 22:54:29 отговори + 0 0
Броя няма да е лош ве! кво почнахте пак да плюете?
нали ти дават полезна информация и то на български
не всеки има нашич късмет да ползва интернет. да купуват и да четат! като не та кефи прелистваш на др страница. има над 50 и то само за 4 лв. аз и 10 бих дал, колко са 10 лева за един месец, нищо не са.
добре че имам нет сички новини са тука и не отиват никъде...

DevilDriver размазват със всеки следващ албум, тоя е още по жесток от предишния!
Да видим кво ще кажат и за Менсън, някъде чух че не бил гримиран а побелял като видял на кво мяза България, също така чух че сме му вдъхнали матриал за нов албум, а дано че звученето на Холивуд ми липсва... Nobodies, A place in the dirt, и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 18.07.2007 22:24:43 отговори + 0 0
Анонимен, човек няма как да е обективен, нали за това сме хора? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2007 20:13:07 отговори + 0 0
@lost paradise
Става въпрос за концертни репортажи тук май френд!!!
Я прочети репорта му за Мейдън и как Яник Гърс бил ненужен и прочее али бали!!!Къв е тоя *****,че ше казва кой е нужен и кой не в Мейдън?!?!?
Липса на всякакъв професионализъм е това,да хванеш и да оплюеш всичко що ти падне.Работата на журналиста е да пише като такъв,тоест обективно а не като фен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2007 18:15:27 отговори + 0 0
Към Lost Paradise
Ревю на Hellyeah имаше преди няколко броя, не си спомням в кой точно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 18.07.2007 18:10:32 отговори + 0 0
виждам тука някакви негативни изказвания за ревютата на Стиф. не разбирам тези изказвания Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lost paradise 18.07.2007 18:07:27 отговори + 0 0
а мисля , че точно тук е момента да попитам Про-роците в 80-те ревюта обърнали ли са внимание на една банда която издаде нелош албум скоро и в нея участва барабаниста на една вече несъществуваща банда с името Пантера. групата за която говоря е Hellyeah-Hellyeah.мисля,че заслужават внимание Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stoyantz666 от Бурга 18.07.2007 16:14:52 отговори + 0 0
Мисля,че старото лого беше много по-добро и по-рокаджийско!Иначе списанието няма аналог в България,затова съм му редовен фен и не съм пропуснал брой...........Благодаря за Mayhem! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FILIP BAKYOV 18.07.2007 14:53:07 отговори + 0 0
СУПЕР ЯКО СПИСАНИЕ Е ПРО-РОК!ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ПРАВЕДНАТА МУЗИКА,А ЗА АСТАНАЛИТЕ ЧАЛГАРИ FUCK OFF!
FOREVER METAL FANS!FOREVER ENGLAND HOOLS!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 18.07.2007 10:12:06 отговори + 0 0
а и аз имам забележка към корицата и тя е от самото начало на списанието: "списание за праведна музика" - с това никога няма да се примиря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 18.07.2007 10:06:20 отговори + 0 0
не съм адвокат на никой, просто гледам корицата и пиша това което мисля...спри да мрънкаш за глупости, по-добре си смени чорапите, че в тия кубинки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


жоро метала 18.07.2007 10:03:42 отговори + 0 0
Абе фънк солджър,ти да не си адвокат на про-рок?Забелязвам,че само някой да спомене нещо негативно за тях и веднага му се нахвърляш.Успокой топката малко,никой не е идеален,а про рок най малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JonyVirus 18.07.2007 00:03:09 отговори + 0 0
да наистина, нещо последните броеве шрифта е много ситен !? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симо 17.07.2007 23:28:03 отговори + 0 0
Дано само печата да е по-добър от последния брой.Трудно разчетох интервюто с Derek Sherinian.Иначе броя обещава да е интересен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 17.07.2007 20:53:11 отговори + 0 0
мисля че логото е съобразено с групата на корицата.По-заклетите фенове ще намерят още по-силна връзка между двете неща, затова спрете да мрънкате за глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тони 17.07.2007 19:25:18 отговори + 0 0
Благодая за Мегадет, пичове!

Ама сте оакали логото на списанието
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бат Ванчо 17.07.2007 15:23:40 отговори + 0 0
е то нещо като те кефи , един да го няма и ти се струва цял век Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2007 14:44:22 отговори + 0 0
Е, всяка седмица ли да излиза? Предният излезе на 19-ти юни. Значи точно месец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 17.07.2007 14:20:19 отговори + 0 0
е най - сетне , пенсионирах докат го чакам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 17.07.2007 13:45:08 отговори + 0 0
rock dinozavar, аз пък мисля че Стифф е най-големия свежар в екипа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rock dinozavar 17.07.2007 13:33:28 отговори + 0 0
Дано само концертните репортажи не ги е писал пак ония Стиф,щото като се сетя за Мейдън кви простотии беше писал,пък и за феста в Каварна беше писал некви безумия в сайта на Тангра.Не му давайте да пише на тоя нещастник бе про-рок,освен,че е некадърен и е абсолютен хейтър,му е и много беден речника!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DepositusCordis 17.07.2007 12:55:57 отговори + 0 0
Е то е ясно че най-интересното в броя са концертните репортажи, най-вече от Каварна
П.П. Искаме Корпиклаани, сещайте се
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jason_Pain 17.07.2007 12:42:30 отговори + 0 0
За мен до момента не е имало слаб брой, просто защото винаги има нещо за любима моя група. Щом има DevilDriver и репортаж от Manson, ревюта, всичко е наред. А, да, продължението на Mayhem също ще е интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 17.07.2007 12:28:38 отговори + 0 0
аз лично се радвам на статията за Devildriver Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2007 11:27:08 отговори + 0 0
NILE са най-добрите!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 17.07.2007 09:28:49 отговори + 0 0
Disavowed ме изкефи яко. Но новият им албум - не особено. Стремежа на някои от дет групите да свирят "прекалено" технично ги отдалечава от якия дет всъщност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 17.07.2007 09:28:20 отговори + 0 0
Дизайнът на корицата е много добър, ако не се лъжа за 2-ри път май смянате логото. Следващият път го искам украсено с цветенца и сърчица. Впрочем Koprliklaani наистина в последно време се позасилиха, съгласен съм с Wolf, мoжеше преди време да драснете и нещо за Turmion Katilot да речем... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 17.07.2007 08:54:45 отговори + 0 0
Ъ? Няма нищо за Корпиклаани... Стига бе, тея изкараха баси къртещия албум, заслужават да има едно мат'рялче... Айде, следващия брой (евентуално) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VATAR 17.07.2007 07:03:59 отговори + 0 0
Само да излезе и веднага го купувам!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 17.07.2007 00:32:38 отговори + 0 0
щом е с NILE - купувам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 23:18:53 отговори + 0 0
зареЖЖЖи, ваЖЖЖни, репортаЖЖЖи...
как се викаше това натрупване на букви в литературата?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2007 23:13:02 отговори + 0 0
абе зарежи авторите, важни са репортажите от каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 23:09:09 отговори + 0 0
Ако и тоя брой е бозавкато предишните няколко ще е подледния, който си купувам. Има потенциал и интересни групи, но се обзалагам, че материалите пак ще са посредствени. Ама с тия автори, дето се нароиха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pain 16.07.2007 23:05:39 отговори + 0 0
Към Аморфис - разбира се че знам кога излиза официално албума, просто казвам че си чакам интервюто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JonyVirus 16.07.2007 23:02:55 отговори + 0 0
Аз по принцип си го купувам, но сега ще се израдвам на Devil Driver! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ravn 16.07.2007 22:59:40 отговори + 0 0
Оооо и новата група на Tjalve!Чак ся забелязвам!Ммммм със сигурност ще си го купя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ravn 16.07.2007 22:57:07 отговори + 0 0
Ееее Nile и Mayhem v един брой!Ще взема да си го купя, че в последно време не съм чел нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 22:41:58 отговори + 0 0
Все има недоволни - толкова много го чакаме и най-накрая му намирате кусури Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 22:14:24 отговори + 0 0
Nile?! Това ако не е изненада! Браво пророк! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аморфис 16.07.2007 22:12:23 отговори + 0 0
А знаеш ли кога излиза официално? Или ти е любима банда, ама нищо тяхно не си си купувал? Албума излиза след месец и половина! Фен... ******. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pain 16.07.2007 22:04:37 отговори + 0 0
Не искам всеки път да пише за любимата ми банда, щото нямам само една такава и не съм стилово ограничен, просто за мен броят е леко скучен. Чакам интервю с Amorphis, щото имат нов убийствен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.07.2007 21:43:57 отговори + 0 0
какво значи слаб брой бе? че няма ваши любими групи? например всеки път да ти пише за любимата банда и ще е силен нали? аз си го копувам защото авторите са супер . дори за неизвестни банди ми е интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pain 16.07.2007 21:40:12 отговори + 0 0
Много слаб брой, ще си го купя само защото ги колекционирам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 16.07.2007 21:33:07 отговори + 0 0
хммм... очертава се слаб брой от гледна точка на групи - с изключение на Megadeth, но пък уникален от гледна точка на концертните репортажи! който е бил в каварна, знае... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 16.07.2007 21:21:02 отговори + 0 0
Nile ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 16.07.2007 21:10:59 отговори + 0 0
Точно днес си мислех, че ще умра, докато излезе
Надявах се на корицата да са Kamelot, ноооо ще го преживея.. и по-добре, че интервюто го е дал Khan... все пак с Youngblood така и не се видяхме в... Москва. Хъхъ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".