BROKEN HOPE и DEICIDE се извиняват едни на други и заравят томахавката

2 ное 2013, 08:47 ч. 331 / 12 4
пред./следв.
След скандала, с който приключи участието на BROKEN HOPE на американското турне на DEICIDE, първата банда разпространи следното съобщение:

   BROKEN HOPE и DEICIDE разговаряха помежду си, извиниха се и възстановиха приятелството си след спора в края на "No Salvation Tour". Glen Benton, Shaun Glass и Jeremy Wagner са добри приятели повече от 20 години, избухването в Ел Пасо бе абсолютно ненужно и случката може да бъде преодоляна, ако и двете страни се държат приятелски. Още повече, че имаше некоректен опит да се очерни Glen Benton и част от изречените думи бяха нечестни и незрели, така че в крайна сметка се извиняваме.

   Така да се каже, двете страни си размениха малсинови клонки, за да продължат дългогодишното си приятелство и да преодолеят ненужната драма, сочене с пръст и лоша слава, която е във вреда и на двете банди. Щастливи сме отново да бъдем приятели с Benton и DEICIDE да бъдат наши братя. Приятелството и музиката са ВСИЧКО, което има значение.

   Отправяме молба към нашите фенове да уважат желанието ни да възстановим приятелството с Glen и DEICIDE и да преминем на едно по-високо и позитивно ниво.
broken hope


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock'N'Troll 2.11.2013 21:06:10 отговори + 0 0
Century Media са им скръцнали със зъби, че продажбите секнали и сега замазват истината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2013 15:00:51 отговори + 0 0
: ))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2013 09:27:36 отговори + 0 0
По-скоро са получили обаждане от някой лейбъл/промоутър с ИЗВИНИСЕБЕ иначе ще ви съсипем и без това мижавата кариера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2013 09:13:29 отговори + 0 0
Бентън ги е заплашил че ще ги пренесе в жертва, то е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".