Bruce Dickinson е заменил бедрената си става с изкуствена

26 май 2021, 07:45 ч. 988 / 6 5
пред./следв.

   В интервю за Kylie Olsson от "Download Festival" фронтменът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson говори за здравословните си проблеми в последните години.

   Музикантът, който се пребори с рак на гърлото през 2015-а, споделя че е имал сериозни болки в една от бедрените си стави. Певецът коментира, че след 40 години тичане и скачане по сцената, ставата му просто се е износила. Dickinson има и дълга практика по спортна фехтовка, която упражнява с лявата си ръка. Това също продължително време е натоварвало бедрото му.

   Последното турне и концерти на IRON MAIDEN са били много болезнени за вокалиста. За по-голямата част от публиката той е изнасял типичното си шоу, но близките му са забелязали, че натоварва предимно здравия си крак. Bruce си е дал сметка, че трябва да предприеме мерки. Затова по време на почивката от концерти заради пандемията, музикантът се е подложил на операция за замяна на бедрената става. Той казва шеговито, че сега има 14 сантиметра титан в бедрото си.

   Когато е започнала изолацията, Dickinson е бил в дома си в Париж. Продължил е да се занимава с фехтовка в домашни условия, но кракът му му е създала проблеми. Певецът дори е започнал да се пристрастява към болкоуспокояващите и накрая е отишъл на лекар. Докторът му е препоръчал замяна на ставата, което се е случило през октомври. След това фронтменът чувства крака си "като нов". Той вече може да се фехтува отново без никакви проблеми и, когато дойде времето, да тръгне отново по турнета.

 

bruce dickinson



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 26.05.2021 22:19:57 отговори + 5 0
Оле-е-е, оле-оле-олеее, Брус-еее, Брусе!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 26.05.2021 21:16:01 отговори + 3 0
Дано се оправи бързо, но от друга страна е малко стряскащо, ако човек почне да го мисли. Реално си е 64-годишен човек. Като се налага, по-добре да я смени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз бе 26.05.2021 14:03:45 отговори + 3 3
Плановите операции не бяха ли спряни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 26.05.2021 09:31:53 отговори + 14 0
Дано всичко е наред. Жив и здрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 26.05.2021 09:27:13 отговори + 20 1
с титан в бедрото е още по-метал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".