Bruce Dickinson казва, че е искал Ronnie James Dio, а не Geoff Tate, да участва в проекта THE THREE TREMORS

5 ное 2017, 22:29 ч. 2044 / 3 3
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson разкрива, че е искал Ronnie James Dio, а не Geoff Tate, да участва в неосъществения олстар проект THE THREE TREMORS. През 2000 г. бе съобщено, че тримата легендарни вокалисти ще запишат съвместен албум с китариста на "Сирената" Roy "Z" Ramirez. През същата година DickinsonHalford и Tate излязоха заедно на сцена в Лондон за изпълнение на песента "One You Love to Hate" от соло албума на Halford "Resurrection". Предполагаемият им проект обаче не бе осъществен.

   Ето какво си спомня Bruce:

Случи се така - [Казах, че] няма да направя това без Ronnie, а Rod [Smallwood, мениджър на IRON MAIDEN] каза: "Не искам да използвам Ronnie. Той е твърде стар.", а аз отвърнах "Какво имаш предвид под твърде стар? Шегуваш ли се? Той е легенда". Той отговори "Не. Трябва да използваме Geoff Tate". После имахме среща с Geoff Tate. След това аз казах "Не. Това няма да сработи". И това беше всичко.

   "Сирената" коментира и че е имало голям интерес от промоутърите към THE THREE TREMORS още преди те да са записали и един сингъл. Dickinson разкрива също, че заглавната песен от самостоятелния му албум от 2005 г. "Tyranny of Souls" първоначално е била написана за THE THREE TREMORS. Малко преди проектът да бъде официално изоставен, името е било сменено на TRINITY, тъй като метъл вокалистите е можело да бъдат съдени (и почти сигурно осъдени) от "Тримата тенори".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nickot 9.12.2017 23:26:21 отговори + 1 0
Да това са тримата най добри Дио,Дикинсън и Халфорд,следват ги веднага Тейт и Киске Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 6.11.2017 18:28:04 отговори + 6 0
През 2000 Дио е бил на 57 години. Какво значи "твърде стар" бе, Род Смолдик???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 6.11.2017 17:36:01 отговори + 5 1
Е това щеше да е наистина велико ! Брус, Роб Халфорд и Дио -> това са тримата най-добри вокалисти лично за мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".