Bruce Dickinson обяви двама нови китаристи за соло турнето си

17 фев 2024, 07:02 ч. 1843 / 24 3
пред./следв.

   Както знаете, вокалистът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson ще издаде новия си, седми самостоятелен албум и първи от 19 години насам "The Mandrake Project" на 1 март.

   Турнето за промоция на творбата ще мине и през България на 16 юли, като концертът е част от лайв поредицата "Sofia Solid". Мястото на събитието е "Arena Sofia" (Колодрума), билетите са в продажба в мрежата на ticketstation.bg.

   Преди броени часове "Сирената" обяви, че към соло бандата за обиколката се присъединяват двама нови китаристи - шведският продуцент и композитор Philip Naslund и тур-музикантът Chris Declercq, който свири в последния сингъл на певеца "Rain on the Graves"Roy Z няма да може да участва в турнето поради лични ангажименти.

   Както знаете, съставът на групата на Bruce включва още басистката Tanya O'Callaghan (WHITESNAKE, Dee Snider и др.), клавириста Mistheria и барабаниста Dave Moreno. Първото "подгряващо" шоу с новия лайнъп ще бъде на 15 април в клуб "The Observatory", Ориндж Каунти, Калифорния.

 

bruce dickinson



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 17.02.2024 20:56:21 отговори + 1 1
Можеше да вземе Стив Вай и Джо Сатриани ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 18.02.2024 08:50:52 + 0 0
Макс е достатъчен, ама не се е сетил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 17.02.2024 11:31:14 отговори + 2 10
Bruce Врясinson Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".