Bruce Dickinson планира нов соло албум със заглавие "If Eternity Should Fail"

14 сеп 2015, 00:33 ч. 1272 / 3 1
пред./следв.

   В скорошно интервю за френската медия "Hard Force" вокалистът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson разкрива, че планира нов соло албум със заглавие "If Eternity Should Fail". По същия начин се нарича първата песен от излезлия на 4 септември първи двоен албум в историята на "Девиците" "The Book Of Souls".

   Предстоящият албум на Dickinson ще бъде концептуален и ще разказва история, която начева от последните редове на текста на "If Eternity Should Fail". Те въвеждат отрицателния герой Dr. Necropolis. Положителният герой ще бъде Professor Lazarus, който възкресява мъртвите.

   Вокалистът на IRON MAIDEN вече има демота на шест песни за новата си солова творба. Той обаче няма да бърза с работата по албума, за да не натоварва гласа си след прекараното наскоро тежко заболяване - рак на езика. Затова "If Eternity Should Fail" няма да излезе през 2016 г., а най-вероятно това няма да стане и през 2017 г. Предишният соло албум на Bruce Dickinson, "Tyranny Of Souls", е от 2005 година.

 

bruce-live

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Михаил Димитров 18.09.2015 23:36:21 отговори + 2 0
Подвеждаща новина, Абсолютно некадърен превод или просто умишлена измислица. Истината е, че Брус казва, че тази песен е била предвидена за негов бъдещ солов албум, но в последствие става част от новия албум на Мейдън. Никакви думи, че така ще се казва бъдещ негов солов албум. Как не ви е срам да заблуждавате хората и да разчитате на тяхната неграмотност. Хора, учете езици и спрете да разчитате на некадърници и непрофесионалисти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".