Bruce Springsteen към Луис Суарес: "В спорта няма място за хапане"

26 юни 2014, 10:42 ч. 449 / 6 5
пред./следв.

   В разговор с легендарния американски музикант Bruce Springsteen "TMZ" са го помолили да коментира скандалната случка по време на мача Италия - Уругвай от Световното първенство по футбол в Бразилия, когато нападателят на "Урусите" Луис Суарес непредизвикано ухапа по рамото италианския защитник Джорджо Киелини. "В спорта няма място за хапане", казва Босът и уточнява, че няма да послева примера на Bon Jovi и да създаде или купи свой спортен отбор. "Рокендролът е достатъчно тежко занимание", казва Springsteen.

  Що се отнася до Суарес - той не за първи път проявява "канибализъм" по време на мач и преди е бил наказван за ухапване на противников играч да остане извън терена за известен брой срещи. Скандалното от мача във вторник, 24 юни, бе, че съдията не видя инцидента и не изгони Суарес, както би трябвало. Преди това той бе показал червен картон на Маркизио от "Скуадра адзура" за грубо нарушение срещу уругваец и в крайна сметка отборът от Южна Америка победи с 1:0 и изхвърли четирикратните световни шампиони от турнира.

 

Bruce Springsteen



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


doggy 27.06.2014 03:06:42 отговори + 0 0
Мяста? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 26.06.2014 13:24:27 отговори + 0 0
LA Kiss е на KISS отбора пък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zakk Wylde 26.06.2014 12:16:36 отговори + 0 0
Грозници и тъпоглавци... това е ли е футбол? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hasher 26.06.2014 11:26:55 отговори + 1 0
Едното не пречи на другото:

Jon Bon Jovi was the one of the founders and majority owners of the Arena Football League team Philadelphia Soul
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 26.06.2014 11:17:22 отговори + 0 0
Мисля,че не Бон Джоуви,а Кис си купиха отбор от Американския футбол... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".