Bryan Adams гостува в София на 8 декември

25 май 2023, 10:28 ч. 1878 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Bryan Adams идва в България на 8 декември 2023

Концертът ще се проведе в зала „Арена София“ като част от турнето So Happy It Hurts

Легендарният рок изпълнител Брайън Адамс идва в България на 8 декември 2023 година, за да зарадва всички свои фенове с вълнуващ и незабравим концерт в зала „Арена София“. Събитието е част от световното му турне So happy it hurts, а билетите влизат в продажба на 26 май точно в 10 часа в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Мащабното турне на артиста вече стартира в САЩ и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде дадено в София. Турнето носи името на петнадесетия му студиен албум „So happy it hurts“, издаден миналата година и номиниран за награда „Грами“. Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

„Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика. С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам. Това ми помогна да осъществя една мечта – да бъда барабанист.“, споделя Брайън Адамс.

Част от песните от „So happy it hurts“ ще чуем на живо от сцената на зала „Арена София“. Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, сред които дуетна му песен с покойната Тина Търнър „It`s only love”, „Everything I do”, „Have you ever really loved a woman”, „Cuts like a knife”, „Run to you” и още много други.

Носителят на множество отличия, сред които 3 номинации за „Оскар“, 5 номинации за „Златен глобус“, награда „Грами“ и 20 награди „Джуно“, ще завладее сцената с енергични вокали и въздействащо сценично присъствие на 8 декември. Всички, които не искат да пропуснат тази емоционална нощ с един от най-добрите изпълнителни на живо за всички времена - Брайън Адамс, могат да закупят своите билети от 26 май, когато пропуските – на цена от 90 до 150 лв., влизат в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Организатор на събитието е Nucoast Concerts.

 

bryan adams poster 2023

bryan adams live in plovdiv



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тренчо до werock 26.05.2023 07:17:49 отговори + 0 0
Тоя ПЛОВДОВ не сте го оправили от 2019 година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 25.05.2023 12:59:33 отговори + 11 0
Екстра много добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 25.05.2023 10:46:21 отговори + 12 0
YEEEEEEESSS!!! Ебаси кефа, там съм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".