Б.Т.Р. представиха новия си албум с голям концерт в София

30 мар 2018, 11:31 ч. 3094 / 5 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Взривящо! Изумително! Впечатляващо!

Б.Т.Р. изнесоха концерт на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил.

Зала 1 на НДК се оказа тясна, не само за зрителите, но и за емоцията им.

В публиката, предимно от млади хора, имаше малки деца, тийнейджъри и почитатели на бандата от 25 години.

Рокаджиите откриха концерта с втория, едноименен сингъл от албума „Невидими стени“ и още при първите акорди, бяха бурно аплодирани.

На десетата минута, зрителите бяха на крака и пееха песните, заедно с бандата, а на вълнуващите балади, имаше и танцуващи двойки.

Трудно е да се каже, дали Б.Т.Р. взриви публиката или публиката взриви Б.Т.Р. И за всички скептици - младата, българска публика или поне тази на Б.Т.Р. е прекрасна.

Илиян Диков направи изумително, соло изпълнение на барабани и беше бурно аплодиран през цялото време. Със същата сила, хората аплодираха и соловите изпълнения на китара на Славчо Николов и Иван Калфов, които демонстрираха и свирене на бас на четири ръце.

Публика утихна, като в катедрала, при акустичните изпълнения, първото от което беше на песента „Ела“ от новия албум, в акомпанимент на пиано - блестящият Ясен Велчев.

Момчетата изпълниха 26 песни от които 6 от новия албум „Невидими стени“.

След много аплодисменти и два биса, Б.Т.Р. закриха концерта с емблематичната си песен „Спасение“ и 7 изумителни музиканта – Наско Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев, Добромир Поликов и Антоний Георгиев се поклониха с благодарност и признание на хилядите в залата.

Концертът - Б.Т.Р. „Невидими стени“ 2018 е потвърждение, че освен собствен стил на рок сцената в България, Б.Т.Р. възпитаха и имат прекрасна, многобройна публика от миналото, настоящето и бъдещето.

Новият албум на Б.Т.Р. „Невидими стени“ е на музикалния пазар от днес, 30 март.

Албумът включва 10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на Б.Т.Р. Песните в албума : „Моята сила“, „Невидими стени“ , „Легенда“ ,“Без сълзи“, „Ела“, „Подземните реки“, „Никога преди“ , „Равносметка“ текст: Александър Петров, „Тези дни“ , “Ела „/ акустична версия/

 

още за:

Б.т.р.


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Methuselah 1.07.2018 12:46:57 отговори + 0 0
Пичовете са готини и кефят...само не са се научили да си плащат за PR и прочее "глезотии"...и ..момчета на 45-50г!?..вие сериозно!?)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 3.04.2018 12:16:07 отговори + 0 0
Разплаках се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ллл 30.03.2018 14:56:37 отговори + 2 3
Впечатлящо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 30.03.2018 14:39:55 отговори + 18 4
Обложката е в стил Балкантон от 80-те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха! 30.03.2018 14:27:49 отговори + 9 2
Да не сме слушали и гледали БТР, да се развълнуваме, ама то...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 30.03.2018 13:37:52 отговори + 5 3
За тези, които казват, че обложката не струва:
"Не съди книгата по корицата."

Мен също не ме кефи и хич няма да се изненадам, ако някой от групата е демонстрирал завидните си умения с Форошоп, но въпреки това ще си купя албума и ще го изслушам първо, преди да го коментирам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 30.03.2018 13:40:54 + 1 8
П.С. Наистина мисля, че снимка на стъклена "невидима" стена, разделяща два свята или две страни, щеше да си пасва перфектно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

българин 30.03.2018 12:26:36 отговори + 12 2
А прес-съобщението? Направо взривящо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мммм 30.03.2018 11:58:12 отговори + 12 1
Човекът, правил обложката на албума демонстрира
завидни познания в областта на приложната графика.
Още по-забавно ще е ако са платили на дизайнер да я направи ,
и той е дал това . Изобщо потрес.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 30.03.2018 11:53:02 отговори + 10 1
Групата се постата и според мен се раздаде. От друга страна озвучаването беше едно от най-лошите на концерт последно време силно кънтеше и не беше добре настроено. Освен това картината която излъчваха на екраните изоставаше, което беше дразнещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

художник 30.03.2018 11:42:21 отговори + 19 7
Ама че жалка, нелепа, супер аматьорска и некадърна корица на албума.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".