Б.Т.Р. представят нов албум с концерт в Зала 1 на НДК на 29 март

1 дек 2017, 16:16 ч. 3096 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 29 март 2018 г. една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи 11-ия албум в дискографията си. Дългоочакваният концерт-премиера ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години.

Албумът, озаглавен „Невидими стени”, включва 10 песни с осезаемо завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума - песента „Моята сила”, вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор. Автор на музиката и текста е китаристът на групата и композитор Славчо Николов, аранжиментът е на БТР.

„Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на тази година. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене“, коментира Славчо Николов.

„Моята сила” има над 150 хиляди гледания в YouTube, а от месец юни тази година се върти и в родния радиоефир. Видеоклипа на „Моята сила“ може да гледате тук.

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум „Невидими стени“, групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.

Билетите за концерта-премиера на 29 март 2018 г. вече са в продажба на цени от 20 до 60 лева. Могат да бъдат закупени ексклузивно в интернет на www.ticketportal.bg, както и в Билетен център НДК.

 

още за:

Б.т.р.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Драган 6.12.2017 12:06:17 отговори + 0 0
Това трудно може да се преживее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 1.12.2017 19:12:13 отговори + 3 4
На мен песента "Моята сила" ужасно ми прилича на смесица между "Забравената нежност" и "Feel What I Feel" на Gotthard И като музика, и като текст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 1.12.2017 16:35:10 отговори + 6 3
Не са им малко гледанията, ама така да преекспонираме и да лъжем с 50%... Разликата между PRа и манипулацията е една крачка.

Copy / Paste от youtube:
Б.Т.Р. - Моята сила - Official
101,724 views
BTRonline
Published on Oct 6, 2017
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".